Kuzenimin evli biriyle ilişkisi

Hillad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
516
473
Güncelleme: Bazı arkadaşlar sormuştu ki kuzeninizin bu birlikteliği bir sonuca ulaşırsa bize yazar mısınız diye.. Evli erkeklerle birlikte olan kızlar siz de dinleyin ..ADAM KUZENİMİ BIRAKTI..KARISINDAN DA BOŞANMADI. ŞİMDİ YAZIN ÇOCUKLARINA YAPACAĞI SÜNNET DÜĞÜNÜNE HAZIRLANIYORMUŞ. Kuzenim de ortada kaldı. Etrafta dedikodu, ailesini karşısına alıp onlara karşı yaşadığı mahcubiyet (!), çektiği aşk acısı(!), boşa geçen bir kaç yılı, işin günah, hak boyutu yanına kaldı. İş arıyor şimdi.. MÜSTEHAK..

Arkadaşlar daha önce de bununla ilgili konu açmıştım. Kuzenim bu evli adamla görüşmeye devam ediyor. Adamın karısı 3. Çocuğuna hamileymiş.
Şimdi hepimiz biliyoruz ki evli biriyle ilişkisi başlı başına yanlış. Vazgeçmiyor her iki taraf da.. üstelik kuzenim gerçekten güzel bir kız. Sevgili oldugu erkekler bundan ayrılmak istemezdi hiç bir zaman. Yalvar yakar geri döndürmeye çalışırlar. Bizimkisi süründürür bildiğin..bunu da bulmuş işte bir şekilde başka erkek yokmuş gibi.
Sorunlardan biri şu ki: adam doğulu. Bildiğim kadarıyla onlarda boşanmak yok. Yani adam karısından boşanmayacak. Hem de çocukları var. Benim kuzen de 2. Eş olacak- ya da kuma-ya da ne derseniz.
2. Evli ve çocuklu bir adam olması dolayısıyla hem karısıyla mutlaka kutuplaşacak— hem de adamın bir şekilde ilgilenmesi gereken çocukları var ortada.
Hayat öyle güllük gülistanlık değil- bugün arabayla gezeyim; yarın falanca yerde yiyelim eğlenelim- sonra falanca hediyeleri sersin önüme.. evet adam zengin bayağı.. kuzenime araba falan da vermiş..gerisini siz düşünün.. bu olamaz diyorum.
Kuzenim ünü mezunu ve 25 yaşında. Hayat dolu- sporu-müziği çok seven biri.. yani böyle birine böyle bir şey yakışmıyor.
Ailesinin haberi var- dayak da yedi; görüşmesi engellenmeye de çalışıldı.. farketmedi çünkü 18 yaşından büyük bir bireyi kimse bir yerde tutamaz.
Benim sorum şu:
Nasıl birileri olduklarını sıralamaya gerek yok- ne desek az gelir ama yok mudur bunu vazgeçirmesin bir yolu??
Küçükken kızkardeşimden ayırmadım. İkisine de ders çalıştırdım, aynı şeyleri hediye ettim. Irmağa düşmüştü, 6 yaşındaydı. Kurtardım çıkardım oradan.. şimdi de buradan kurtarmanın bir yolu yok mudur??
Aslında son 8 aydınız görüşmüyorum tepki olarak-ama hep duyuyorum çünkü kimseden gizlemiyor. Adamın karısını da tanımam etmem ki sordursam-öğrensem durum Bedir, kadın biliyor mu? Kuzeninin bilmediğini söylemiş herkese.. ya Allah aşkına bana anlatın doğulu kültürden birine 2. Eş olarak varmanın zorluklarını anlatsın birileri.. ya da ne bileyim anne-babanın ikna edemediğini ben de edemem belki ama böyle uzaktan seyreylemek istemiyorum. Buradan bakınca sonu az buçuk belli ve umduğu gibi olmayacak. Bu rahat, özgür hayatı arayacak; geri de dönemeyecek..yprumlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Doğuluyum. Annem, annanem, amcam hep boşanmış insanlar. Ne demek doğulularda boşanmak yok? Adam resmen dalga geçiyor, kuma yapmaya yol arıyor.

Kuzeniniz için de diyecek bir şey yok, içinde bulunduğu iğrenç durumu kaldırabilecek bir midesi varsa hayatta sağlam bir kazık yemeden düzelmez o.

Ooh valla herkes yolu bulmuş... Sanki doğulu olunca ahlak, edep, haya, namus, sadakatten muafmış gibi düşünülüyor. Yok öyle bir şey kardeşim.Kuzeniniz kendisine yakıştırıyorsa adamın kapatması, metresi olmayı siz ne yapabilirsini ki?

Ben gerçekten özellikle eğitimli kadınların kendini bu duruma düşürmesine çok çok kızıyorum.

Hayat boyu ikinci, sonradan gelen olacak. Hayat boyu asla onlardan olmayacak, oraya ait olmayacak.

.. ya Allah aşkına bana anlatın doğulu kültürden birine 2. Eş olarak varmanın zorluklarını anlatsın birileri..
Ciddimisiniz?! Bunun doğulu olmakla, ikinci eş olmakla alakası yok. Adam karısını aldatıyor. Kuzeniniz de asla eş değil. Kendisi metres. Ama siz hâlâ kuzenim de kuzenim. Ne hali varsa görsün. Keyfi zaten yerinde. Umarım terk edilir ve rezilliği ile kalır. Utanmaz, arlanmaz!

kuzeninize suç atmıyorum. sizi üzmekte istemiyorum. Ama yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Hayatı yaşayarak öğrenecek. Ya da psikolojık sorunları var sanırım. Sende üzülme. Herkes hayatını yaşıyor.

Bu adam bu kızı tehdit ediyor olabilir. Zaten kuma olarak yaşayacaklar. Karısını da susturuyordur. Bir de bu açıdan düşünün. Yada kız çok saf kuma olarak yaşamayı kim kabul eder bu devirde.

Adam batılı olsa eşini boşayıp kuzeninizle mi evlenecek sanıyorsunuz? Ya da dediğiniz gibi yaparsa kuzeninizin ve sevgilisinin karaktersizliği örtülmüş mü olacak?

Kimsenin kuzeninizi ikinci eş veya kuma olarak istediği yok farkındaysanız. Öyle olsa adamın eşinin haberi olur en azından. Kuzeniniz de farkındadır bu durumun. İkisi de sadece gönül eğlendiriyorlar.

Bütün hatalarında siz mi kurtaracaksınız bu kızı? Bile isteye yapıyor üstelik. Bırakın kendi pisliğinde boğulsun.

Yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler. Kendisi yaşayıp görücek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…