- 3 Nisan 2014
- 36.015
- 146.589
ya Allah aşkına bana anlatın doğulu kültürden birine 2. Eş olarak varmanın zorluklarını anlatsın birileri..
2.eş ne ayol bildiğin metres.
varsa burada bir babayiğit anlatsın tabi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya Allah aşkına bana anlatın doğulu kültürden birine 2. Eş olarak varmanın zorluklarını anlatsın birileri..
Batiliysa boşar evlenir kızla ama doguluysa namusuuuum der boşamaz ilkini .ikinciyi de alır fark bu işte.Doğusu batısı mi var? Batı da olsa rezidansta yaşardın doğuda olmaz mi diyelim?
Sizin içinde zor bir durum. Allah kimseyi ailesi ile imtihan etmesin
Doğulu diyince alınan arkadaşlara sesleniyorummmm
Evet serefsiz namussuz haysiyetsiz her yerde var
Amaaaaaaaaa
Kuma getirmek, kan davası, kuzenle yeğenle evlenmekkkkk doğulularda var
Şimdi bu söylediklerime Doğulu arkadaslar yine karşı çıkacak
Ama şerefsiz, namussuz olarak nitelendirdiği iz insanlar oralarda şerefsiz namussuz olarak nitelendirilemiyor
Adetimiz törelerimiz böyle deniliyor
Aradaki tek fark bu
Bazı gercekleri kabul edin ve susun artık
Ve kimse bana kuma gitmiş annesinin kocasıyla ne mutlu olduğunu anlatmasın nolurrrrr
Doğuyu ne olarak düşünüyorsunuz bilmiyorum ama işler düşündüğünüz gibi yürümüyorBatiliysa boşar evlenir kızla ama doguluysa namusuuuum der boşamaz ilkini .ikinciyi de alır fark bu işte.
Mesele bu değil de, kuzeninin kendini para için satması bence. Başka bir tanım bulamadım, üzgünüm.2. Eş olarak varmanın zorluklarını anlatsın birileri..