Kuzenimin evli biriyle ilişkisi

Bunun Doğu ile Batı ile ne ilgisi var ya ? Tutturmuşsunuz bir doğulular 2 karı alır diye
Karakter meselesi karakter ! Benim eski eşim Antalyalı idi beni aldattı gayet metresim vardı hani büyük büyük dedeleri falan doğulu idi benim mi haberim yoktu.
2 tarafta karakter yoksunu net. Bekar kızlar evli erkeklerden vazgecemiyor evli erkeklerde evliliğim kötü gidiyor bahanesinden hadi bırakın ya

Ortada hamile bir kadın ve 2 cocuk var. Evladına hamile kadına acımayan kuzeninize hiç acımaz. En iyisi mi siz kuzeniniz adına üzülmeyi bırakın belli ki o da vicdanını rafa kaldırmış yani bu saatten sonra ne yaşarsa müstahak, bırakın pisliğinde boğulsun her ikisi de sizin yapacağınız bir şey yok gibi görünüyor.

Bizim de bir aile dostumuzun kızı bu sekilde ayni durumu yasiyor ailesi de artik sustu.Hikaye bire bir aynı..Yasasin görsün gençliği boşa gidiyor o kadina da yazik ediyor kendine de..Cocuklara da...Evlenmeyecegini biliyor ama para yemek tatli geliyor baska bi aciklamasi yok.

Kendisi yaşamadan ne ailesini ki ailesini de dinlemiyor ne de sizi takar. Ancak yaşayarak ders alacak, o nedenle sizin yapabileceğiniz birşey yok.

Doğulu diyince alınan arkadaşlara sesleniyorummmm
Evet serefsiz namussuz haysiyetsiz her yerde var
Amaaaaaaaaa
Kuma getirmek, kan davası, kuzenle yeğenle evlenmekkkkk doğulularda var
Şimdi bu söylediklerime Doğulu arkadaslar yine karşı çıkacak
Ama şerefsiz, namussuz olarak nitelendirdiği iz insanlar oralarda şerefsiz namussuz olarak nitelendirilemiyor
Adetimiz törelerimiz böyle deniliyor
Aradaki tek fark bu
Bazı gercekleri kabul edin ve susun artık
Ve kimse bana kuma gitmiş annesinin kocasıyla ne mutlu olduğunu anlatmasın nolurrrrr

peki arkadasin « kuma » lik hakkinda ne diyor ? ikimizede esit davranir onun cocuklariyla benim cocuklar ibir arada buyur gibi yorumlar yapiyormu cahil gibi ?

Doğulu diyince alınan arkadaşlara sesleniyorummmm
Evet serefsiz namussuz haysiyetsiz her yerde var
Amaaaaaaaaa
Kuma getirmek, kan davası, kuzenle yeğenle evlenmekkkkk doğulularda var
Şimdi bu söylediklerime Doğulu arkadaslar yine karşı çıkacak
Ama şerefsiz, namussuz olarak nitelendirdiği iz insanlar oralarda şerefsiz namussuz olarak nitelendirilemiyor
Adetimiz törelerimiz böyle deniliyor
Aradaki tek fark bu
Bazı gercekleri kabul edin ve susun artık
Ve kimse bana kuma gitmiş annesinin kocasıyla ne mutlu olduğunu anlatmasın nolurrrrr

Valla 2.es, bizim ortanca hanim da bu para kimdeyse onda var Dogu Bati fark etmiyor. Kimse parasiz herifin kapamasi olmak istemiyor yani, para yedirmicekse ev almayacaksa araba vermicekse evli cocuklu herifi kim ne etsin??

Ne hali varsa görsün kaç yaşında kız bundan ayırdınız yarın yine aynı haltı yemiceği ne malum, zihniyet bozuk senin yapabileceğin bişey yok

Benimde bir arkadaşım var evli bir adamla görüşüyor. Defalarca anlattım her şeyin farkında ama ayrılmıyor. Ben bıraktım artık böyle karaktersiz insanlarla görüşmem. Ne hali varsa görsün. Bence siz elinizden geleni yapmışsınız dahasını yaşayarak görsün.

Kuzeninizi kurtaracağınız bir durum yok malesef.
genel konuşacağım.
çoğu insan istediği hayatı Yaşar.
kadın dayak yer,çocuğum için susuyorum der.
halbuki en büyük kötülüğü çocuğuna yapıyordur.
kadın,çalıştırılmaz otur evinde denir.
Ne yapayım çok kıskanıyor sevdiğinden. Der.
Halbuki geleceğini adamın ellerine bırakır..
Felan filan..

kuzeniniz bu hayatı kendi istemiş.
ayrıntılar,eş,çocuk v.s bunlara takılmamış.
maddi açıdan bir kapısı var.
istedikleri karşılanıyordur,rahat bir hayata geçmiştir.
Buda ona yetmiştir.
beni rahat ettirsin,isterse ayda 1 bana uğrasın..
Bilemeyiz tabi ama genel söylüyorum.

Bu hikâyede alan razı veren razı. Para için yaşadığı birliktelikten memnun olan bir kadın var. Her şeyin farkında olacak yaşta. Evlilik falan umrunda değil. Bir gün ya adam daha gencini bulacak ya da kadın daha zenginini. O güne kadar ne deseniz ne yapsanız boş. Metres olmayı tercih etmiş ve memnun.

Yazık ediyor hayatına. Anlamayana sen ne yapabilirsinki. Sana daha anlatmamasını söyle ortak olma. Daha ne yapabilirsinki.

Bana aylar önce bir kez anlattı. Arkadaşım demişti sadece. Ona tepki verince bekar kızsın sen, evli erkekle ne arkadaşlığın olacak. Okul arkadaşın değil, iş yerinden değil diye kızmıştım. Normalde çekinir benden. O yüzden gizlemişti. Ertesi gün teyzem anlattı; böyle ne yapacağız, bu evli adamla sevgili olmuşlar, bir de sen konuş falan dedi.
Akşamına başka bir konu yüzünden tartıştık zaten ciddi bir şekilde. Sonra da konuşmadık. Affetmedim bana yaptığı saygısızlığı ama o küçük hallerini, bebekliğini, kundaktaki halini hatırlıyorum. Yazık.. teyzem onu böyle yapsın diye büyütmedi :KK43:

Nasihat etsen ayrı bir dert sussan ayrı bir dert kızsan ayrı bir dert.En iyisi kendi haline bırakın.

2. Eş olarak varmanın zorluklarını anlatsın birileri..
Mesele bu değil de, kuzeninin kendini para için satması bence. Başka bir tanım bulamadım, üzgünüm.
Adamın karısı hamileymiş ya inanamıyorum. Hiç mi vicdanı, etik anlayışı yok mu bu kadının nasıl paraya bu kadar tapabiliyor? Sizin yapabilecekleriniz sınırlı kendinizi yıpratmayın. Ama bundan sonra kuzeninize eskisi gibi iyi davranarak bu olayı normal görmesine de izin vermeyin bence tavır koyun

X