Kuzenimin evli biriyle ilişkisi

Yazikya kuzendegilde hamile eşe üzüldüm bos yere ömrunu o adama vermis,birde ustune 3.cocuk. hakettiği degeri görmüyor belki kocasindan.Karisina yapmasi gereken harcamalari kuzenize yapiyor onu gezdiriyor daha siralasam bir ton sey.kuzenin adami kullaniyor adam kuzenini kullaniyor.olan eşe oluyor.

Bu konuda bi iş var ama....
Kuzenin kimseden saklamıyor ulu orta konusuyor ama ailesi hiç duymuyor bişi yapmıyor ilginç

Hiçbirşey yapma artık lütfen
25 yaşında kocaman kadın
Adamın imkanları gözünü boyamış
Bırak çeksin
İkinci kadın olsun
Adam sıkılıp bırakacak sonunda
Yada öyle senelerce devam edicek
Böyle bir kıro hayatı kendine yakıştırıyorsa onun bileceği iş

Merak edenler için son durumu açıklayayım: kuzenim bu adamla görüşmeye devam ediyormuş..adamın parasını yemeye de.
adamın vaad ettiği gibi karısından boşanıp bizimkiyle evlenme yok.. imam nikahı da yok..ama gezmeler, tatiller derseniz devam.. yani bildiğiniz metreslik hayatı. Memlekette herkes duymuş bu olayı. Teyzem mütemadiyen hasta.. Teyzemin eşi başka bir şehre taşıdı işini. Adamda insanların yüzüne bakacak hal kalmadığı için. Yakında evlerini de taşıyacaklarmış ama kuzenim ne yapar ne eder bilemiyorum.
Adamın karısını tanımıyorum, hiç görmedim. Biliyordur illa ki.. karşılaşsak falan biryerlerde İnanın ki yüzüne bakamam. Çaresizliğine, çocuklarının babadan mahrum kalışına, karısına yapmayıp kuzenime yaptığı her şeye onun bir kardeşi gibi üzülmekteyim şahsen. Herkes binbir umutla evleniyor, yuva kuruyor, çocuk sahibi oluyor. Ama işte.. en başta erkekler bilmiyor aile kıymetini..
Ama şunu da ekleyeyim: kuzenimde huzur falan da yok.. herkes yüz çevirdi. Yanında kimse kalmadı. Hiçbirimiz görüşmüyoruz. Kimse de evine almak istemiyor açıkcası. Öyle bir dışlanmışlık durumu anlayacagınız

Böyle birini ben de evime almak istemem açıkçası. İnsanın eşine de göz koyar. Para için ne şeref kalmış ne karakter. Ayrıca bana yapılmasını istemediğini karşısındakine yapan insanla da iletişimi keserim. Bundan sonra pişman olsa da ne fayda. Allah kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın.

bu tür olaylar sürekli olan şeyler zaten ama sizin kuzen safmış evleneceğini mi zannetmiş ?

Güncelleme ilk sayfadadır..

Kuzeniniz şimdi ailesiyle görüşmüyor değil mi? Taşınacaklar demiştiniz. Bir de adamın karısı biliyor muydu acaba? O nasıl devam etti hiçbir şey olmamış gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…