Arkadaşlar daha önce de bununla ilgili konu açmıştım. Kuzenim bu evli adamla görüşmeye devam ediyor. Adamın karısı 3. Çocuğuna hamileymiş.
Şimdi hepimiz biliyoruz ki evli biriyle ilişkisi başlı başına yanlış. Vazgeçmiyor her iki taraf da.. üstelik kuzenim gerçekten güzel bir kız. Sevgili oldugu erkekler bundan ayrılmak istemezdi hiç bir zaman. Yalvar yakar geri döndürmeye çalışırlar. Bizimkisi süründürür bildiğin..bunu da bulmuş işte bir şekilde başka erkek yokmuş gibi.
Sorunlardan biri şu ki: adam doğulu. Bildiğim kadarıyla onlarda boşanmak yok. Yani adam karısından boşanmayacak. Hem de çocukları var. Benim kuzen de 2. Eş olacak- ya da kuma-ya da ne derseniz.
2. Evli ve çocuklu bir adam olması dolayısıyla hem karısıyla mutlaka kutuplaşacak— hem de adamın bir şekilde ilgilenmesi gereken çocukları var ortada.
Hayat öyle güllük gülistanlık değil- bugün arabayla gezeyim; yarın falanca yerde yiyelim eğlenelim- sonra falanca hediyeleri sersin önüme.. evet adam zengin bayağı.. kuzenime araba falan da vermiş..gerisini siz düşünün.. bu olamaz diyorum.
Kuzenim ünü mezunu ve 25 yaşında. Hayat dolu- sporu-müziği çok seven biri.. yani böyle birine böyle bir şey yakışmıyor.
Ailesinin haberi var- dayak da yedi; görüşmesi engellenmeye de çalışıldı.. farketmedi çünkü 18 yaşından büyük bir bireyi kimse bir yerde tutamaz.
Benim sorum şu:
Nasıl birileri olduklarını sıralamaya gerek yok- ne desek az gelir ama yok mudur bunu vazgeçirmesin bir yolu??
Küçükken kızkardeşimden ayırmadım. İkisine de ders çalıştırdım, aynı şeyleri hediye ettim. Irmağa düşmüştü, 6 yaşındaydı. Kurtardım çıkardım oradan.. şimdi de buradan kurtarmanın bir yolu yok mudur??
Aslında son 8 aydınız görüşmüyorum tepki olarak-ama hep duyuyorum çünkü kimseden gizlemiyor. Adamın karısını da tanımam etmem ki sordursam-öğrensem durum Bedir, kadın biliyor mu? Kuzeninin bilmediğini söylemiş herkese.. ya Allah aşkına bana anlatın doğulu kültürden birine 2. Eş olarak varmanın zorluklarını anlatsın birileri.. ya da ne bileyim anne-babanın ikna edemediğini ben de edemem belki ama böyle uzaktan seyreylemek istemiyorum. Buradan bakınca sonu az buçuk belli ve umduğu gibi olmayacak. Bu rahat, özgür hayatı arayacak; geri de dönemeyecek..yprumlarınız için şimdiden teşekkürler