Kuzenimin evli biriyle ilişkisi

2.eş ne ayol bildiğin metres.
varsa burada bir babayiğit anlatsın tabi..

Ben anlatayım :)
Metres olacak evet.
Altında araba, maddi olarak vur patlasın çal oynasın hayatı.
Bir kadının yuvasını yıkıp, her gün bedduasını alacak.
Çocuklarıyla geçireceği zamandan çaldığı her an için bedel ödemesi gerekecek.
Tabi sevdiği adamı paylaşması gerekecek.
Ama para harcarken o acısı hafifler muhtemelen.
Allah iyi bir aile verse de yetmiyor.
Akıl, fikir versin.
Yeminle analara, babalara üzülüyorum en çok.

Ne hali varsa görsün ya alan razı satan razı. Gitsin imam nikahı gibi saçma sapan adımlar atsın da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu. Burdan biz anlatmasak bilmiyor mu neyin doğru neyin yanlış olduğunu? Kazık kadar 25 yaşında yetişkin bir insan zaten.

Bu konu üzerinden çok örnek var gözümün önünde ama oluyor erkek yeniden aşık oluyo yani ilk kadında buna rağmen kabulleniyor.Hatanin büyüğü adamda ama hep 2. Kadına kalıyor.Vazgeciremezsiniz malesef yaşamadan anlamaz.

Arkadaşlar daha önce de bununla ilgili konu açmıştım. Kuzenim bu evli adamla görüşmeye devam ediyor. Adamın karısı 3. Çocuğuna hamileymiş.
Şimdi hepimiz biliyoruz ki evli biriyle ilişkisi başlı başına yanlış. Vazgeçmiyor her iki taraf da.. üstelik kuzenim gerçekten güzel bir kız. Sevgili oldugu erkekler bundan ayrılmak istemezdi hiç bir zaman. Yalvar yakar geri döndürmeye çalışırlar. Bizimkisi süründürür bildiğin..bunu da bulmuş işte bir şekilde başka erkek yokmuş gibi.
Sorunlardan biri şu ki: adam doğulu. Bildiğim kadarıyla onlarda boşanmak yok. Yani adam karısından boşanmayacak. Hem de çocukları var. Benim kuzen de 2. Eş olacak- ya da kuma-ya da ne derseniz.
2. Evli ve çocuklu bir adam olması dolayısıyla hem karısıyla mutlaka kutuplaşacak— hem de adamın bir şekilde ilgilenmesi gereken çocukları var ortada.
Hayat öyle güllük gülistanlık değil- bugün arabayla gezeyim; yarın falanca yerde yiyelim eğlenelim- sonra falanca hediyeleri sersin önüme.. evet adam zengin bayağı.. kuzenime araba falan da vermiş..gerisini siz düşünün.. bu olamaz diyorum.
Kuzenim ünü mezunu ve 25 yaşında. Hayat dolu- sporu-müziği çok seven biri.. yani böyle birine böyle bir şey yakışmıyor.
Ailesinin haberi var- dayak da yedi; görüşmesi engellenmeye de çalışıldı.. farketmedi çünkü 18 yaşından büyük bir bireyi kimse bir yerde tutamaz.
Benim sorum şu:
Nasıl birileri olduklarını sıralamaya gerek yok- ne desek az gelir ama yok mudur bunu vazgeçirmesin bir yolu??
Küçükken kızkardeşimden ayırmadım. İkisine de ders çalıştırdım, aynı şeyleri hediye ettim. Irmağa düşmüştü, 6 yaşındaydı. Kurtardım çıkardım oradan.. şimdi de buradan kurtarmanın bir yolu yok mudur??
Aslında son 8 aydınız görüşmüyorum tepki olarak-ama hep duyuyorum çünkü kimseden gizlemiyor. Adamın karısını da tanımam etmem ki sordursam-öğrensem durum Bedir, kadın biliyor mu? Kuzeninin bilmediğini söylemiş herkese.. ya Allah aşkına bana anlatın doğulu kültürden birine 2. Eş olarak varmanın zorluklarını anlatsın birileri.. ya da ne bileyim anne-babanın ikna edemediğini ben de edemem belki ama böyle uzaktan seyreylemek istemiyorum. Buradan bakınca sonu az buçuk belli ve umduğu gibi olmayacak. Bu rahat, özgür hayatı arayacak; geri de dönemeyecek..yprumlarınız için şimdiden teşekkürler
Gözüne görükür var.allah ıslah etsin.bugün o hamile kadına yaptığını ki o nikahlı eşi hevesini alınca bunada yapar.

birakacaksiniz su testisi su yolunda kırılacak 25 yasinda insan çokta toy bir insan olmuyor
kuzeniniz bu durumdan haz aliyor bana gore
baska bir kadinin kocasi tarafindan tercih edilmek hosuna gidiyor egolarini tatmin ediyor bana göre

Bu adama metres olup,hayatını ona harcayıp yıllar sonra güzelliği kalmadığında o adamın umurunda mı olacak sanki.Yazik çok yazık kendine yaptığı bu kötülüğü ona başkası yapamazdı herhalde.Birini bu adama musallat edip gerçek yüzünü gosterseniz mi acaba diyeceğim ama fayda edecek gibi değil.Anladigim kadarıyla kuzeniniz parayı tercih etmiş gibi

Şerefsiz herif, bazı kızların gözünü parayla boyuyorlar, harem kuruyorlar, evdeki eşleri üzüntüden kahroluyormuş umurlarında değil. Bazı kültürlerde fazla kadın ve çocuk saygıyla karşılanıyor, bunu kimse inkâr etmesin, zangır zangır altınlı kuma düğünlerini az mı izledik tv. lerde. Üzücü olan o kültürde yetişmemiş ve eğitimli bir kızın buna alet olması sırf maddiyat için. A be kızım on seneye kalmaz bu herif seni de beğenmeyip yine çıtır avına çıkacak, sen şimdi peşinde koşturduğuna bakma, peşinde olduğu tek şey sadece kendine ait olacak genç, güzel kız şeysi zaten onun kriterlerine göre de beş senen falan kalmıştır malûm. Açık yazdım kimse kusura bakmasın ama gerçek bu yani bu.

Arkadaşlar daha önce de bununla ilgili konu açmıştım. Kuzenim bu evli adamla görüşmeye devam ediyor. Adamın karısı 3. Çocuğuna hamileymiş.
Şimdi hepimiz biliyoruz ki evli biriyle ilişkisi başlı başına yanlış. Vazgeçmiyor her iki taraf da.. üstelik kuzenim gerçekten güzel bir kız. Sevgili oldugu erkekler bundan ayrılmak istemezdi hiç bir zaman. Yalvar yakar geri döndürmeye çalışırlar. Bizimkisi süründürür bildiğin..bunu da bulmuş işte bir şekilde başka erkek yokmuş gibi.
Sorunlardan biri şu ki: adam doğulu. Bildiğim kadarıyla onlarda boşanmak yok. Yani adam karısından boşanmayacak. Hem de çocukları var. Benim kuzen de 2. Eş olacak- ya da kuma-ya da ne derseniz.
2. Evli ve çocuklu bir adam olması dolayısıyla hem karısıyla mutlaka kutuplaşacak— hem de adamın bir şekilde ilgilenmesi gereken çocukları var ortada.
Hayat öyle güllük gülistanlık değil- bugün arabayla gezeyim; yarın falanca yerde yiyelim eğlenelim- sonra falanca hediyeleri sersin önüme.. evet adam zengin bayağı.. kuzenime araba falan da vermiş..gerisini siz düşünün.. bu olamaz diyorum.
Kuzenim ünü mezunu ve 25 yaşında. Hayat dolu- sporu-müziği çok seven biri.. yani böyle birine böyle bir şey yakışmıyor.
Ailesinin haberi var- dayak da yedi; görüşmesi engellenmeye de çalışıldı.. farketmedi çünkü 18 yaşından büyük bir bireyi kimse bir yerde tutamaz.
Benim sorum şu:
Nasıl birileri olduklarını sıralamaya gerek yok- ne desek az gelir ama yok mudur bunu vazgeçirmesin bir yolu??
Küçükken kızkardeşimden ayırmadım. İkisine de ders çalıştırdım, aynı şeyleri hediye ettim. Irmağa düşmüştü, 6 yaşındaydı. Kurtardım çıkardım oradan.. şimdi de buradan kurtarmanın bir yolu yok mudur??
Aslında son 8 aydınız görüşmüyorum tepki olarak-ama hep duyuyorum çünkü kimseden gizlemiyor. Adamın karısını da tanımam etmem ki sordursam-öğrensem durum Bedir, kadın biliyor mu? Kuzeninin bilmediğini söylemiş herkese.. ya Allah aşkına bana anlatın doğulu kültürden birine 2. Eş olarak varmanın zorluklarını anlatsın birileri.. ya da ne bileyim anne-babanın ikna edemediğini ben de edemem belki ama böyle uzaktan seyreylemek istemiyorum. Buradan bakınca sonu az buçuk belli ve umduğu gibi olmayacak. Bu rahat, özgür hayatı arayacak; geri de dönemeyecek..yprumlarınız için şimdiden teşekkürler
Allah akıl fikir versin kuzene Ayıp ya hamile kadın bide İkisininde... Neyse Allah gerçekten doğru yolu göstersin inşallah 🙏 🙏. Yuva yıkanın yuvası olmuyor olmuyor.

sen ona ne anlatsan da fark etmez gözü kör kulağı sağır olmuş, ana baba kuzen öğretemez ama hayat öğretecek merak etme...

vallahi yapacak bir şey yok kuzeniniz kararını vermiş yalnız adam ertesi gün onun üzerine de kuma getirmeye kalkınca ay hadi ben gidiyorum ailemi evine dönüyorum diyemediği zaman anlar anyayı konyayı.şeyma subaşı olmaya özeniyor heralde

Şimdi geçip de burada kuzenin Kurbanmış gibi anlatma ..!! alan razı veren razı bu işte.! Adamın zengin olduğunu söylüyorsun zaten zengin olmasa suratına bakmazdı merak etme .adamda altına araba çekmiş sen söylüyorsun adam para yediriyor. kuzeninde adamın parasını yiyor.!! Bir gün adam para yedirmeyi keserse kuzenin o zaman ayrılır ondan ..!!burada sadece mağdur olan taraf adamın nikahlı karısı ..!! Ayrıca kuzeninin yaptığının eskortlukdan hiçbir farkı yok nokta..!! Onlar da karşılığında para alıyor kuzenin de karşılığında para alıyormuş aynı şey..!!

2. Eş olarak varmak derken? Nasıl yapacak yani gidip o adamın karısıyla yaşadığı eve mi tasınacak? Yoksa adamla imam nikahı yapıp ayrı ev mi tutacak adam?
Şu anda metres olarak devam ediyor da 2.eş olarak varacak derken??

Yaw bu doğulu erkeklerdr ne var acaba? Doğulu adamlara aşık olup her şartı kabul eden eğitimli kadınlarla doldu etraf...

2. Eş olarak varmak derken? Nasıl yapacak yani gidip o adamın karısıyla yaşadığı eve mi tasınacak? Yoksa adamla imam nikahı yapıp ayrı ev mi tutacak adam?
Şu anda metres olarak devam ediyor da 2.eş olarak varacak derken??

Yaw bu doğulu erkeklerdr ne var acaba? Doğulu adamlara aşık olup her şartı kabul eden eğitimli kadınlarla doldu etraf...
neyin olduğu çok net değil mi? para var 💰 para

X