Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de var senden bi tane.. hayatımın 10 yılını çaldı.. ailem rica etti affettim ama yok yine durmadı bastım tekmeyi... nefret kelimesi az kalıyo hislerimin bi tarifi yok... insanların hayatlarından burnunuzu çekin ya kendi hayatınıza bakın. çok kötü bişey bu kötü enerji yollaman bile bebeğine kendisine hayatına etki edebilir. biraz kendinle ilgilensen bunların hiçbirini hissetmez ve yaşamazdın..
Peki başarılı olup güzel olup mutlu olunca kendinizden çirkin beceriksiz insanları neden hor gürüyorsunuz?
Tamam biz iğrenç insanlarız peki siz ? Neden hep bizi eziyorsunuz ?
senin kuzenin iyiymis yine.. Ya benimki gibi fesat kıskanç kotu kalpli olsaydi?? Benim de kuzenim her seye sahipti daha iyi maddi gelir daha iyi seyler.. işi var benim yok... Halime bin sukur elhamdülillah ben memnunum Ama hep beni kiskandi sevmedi hep kotuluk fesatlik düşündü o oyle olunca ben de onu sevmedim tabi... Ama sizin kuzeniniz iyiymis onunla guzel vakit gecirin yasiniz genc univ bitir senin de sevgilin olur evlenirsin cocuk olur... O erken evlenmis sen 25 inde evlensen ne yazar? Onemli olan saglikli olmak.Merhaba arkadaşlar yeni üye değilim ama yeni hesap açtım. Bu mesajı okuduktan sonra kesin bana çok iğrenç bir insanmışım gibi davranacaksınız biliyorum ama elimden gelen birşey değil...
Benim bir kuzenim var küçüklüğümüz hep birlikte geçti herşeyi birlikte yapardık neyse büyüdük aramız açıldı ama yine görüşüyoruz mesajlaşıyoruz neredeyse her hafta. O kusursuz bir güzeliğe sahip. Nereye onla gitsem illa bir "maşAllah kuzenin nasıl güzel " alırım. Gerçekten dünya güzeli. Gizlice sevdiğim erkek bile bana kuzenimin çok güzel olduğunu söyledi... ve ben yıkıldım.
Kendisi evlendi, haliyle kocası da çok yakışıklı. Ikisininde işi var, çalışıyorlar. Yurtdışında oturuyorum, burada ehliyet almak çoook zor kuzenimin ehliyeti var.
Benim tüm hayal ettiğim ve yapamadığım alamadağım herşeye sahip... şimdi hamile olduğunu öğrendim benim se daha hiç sevgilim olmadı (23 yaşındayım). O bana geldiğinde mutluluk gözlerinden okunuyor. O hep mutlu ben ise onun mutluluğuna şahit oluyorum.
23 yaşındayım ve hâla üniversite 2 ye gidiyorum çok sınıfta kaldım beğinim yok kapasite yok... kuldan saklasam bile Allahtan saklayamam. O karnında duran bebekle ilgili hiç güzel şeyler düşünmüyorum. Allahım affet beni. Diyorum ki keşke düşse bi şey olsa sonra da diyorum ne zaman ben böyle kötü bir insan oldum kendine gel diyorum. Ama insan kendine yalan söyleyemiyor işte içimden gelen bu. Yemin ederim ben kötü bir insan değilim ama iş bu kıza gelince kıskançlıktan aklıma gelen kötü şeylerden tiksiniyorum..
Ve kuzenim bu akşam bize gelecek kocası ve annesiyle birlikte...
Içimi açtım size bundan başka kimseye bahsedem.