Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

burada ki yok kardeş yok şu bu diyenlere bakmayin siz nerden kardesiniz oluyor aynı karindanmi doğdunuz da böyle saçma sapan konusuyorsunuz helali haram diyecek duruma getirmissiniz konuyu nikahin düştüğünü de bal gibi biliyorsunuz hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim mutlu mesut etsin :))

İyi de nikah dusuyo diye de kuzenle evlenmek çok saçma.Ayni karından olmaya gerek var mı? Ha kuzen ,ha kardeş. Ben kuzenlerimle birlikte büyüdüm.Asla ve asla hiç bir kuzenime bu gözle bakamam ,onlar da aynı şekilde. Ona bakarsan 60 yaşında adamla da 20 yaşında kızla evlendiriyorlar. Neymiş nikah düşüyormuş. Sence mantıklı mı?

Bizde akraba evliliği yoktur ama iki kuzen birbirine aşık oldu. Teyze çocukları. Evlendiler.
Başlangıçta nasıl olacak risk faktörleri çok diye düşünüyorduk ama (teyzesi kayınvalidesi oldu sonuçta) hiç de öyle olmadı öldü bittiler aşktan, evlendiler iki çocukları oldu benim çocuklarımin iki katı ve gayet normal çocuklar zeka olarakta. Kuzenim de şimdi orda burda evlilik hakkında akıl hocalığı yapan, kocanıza şöyle yapın böyle davranın diyen biri.
Denir ya seni beni beğenmez diye öyle oldu gayet de mutlu görünüyor.
Aman kim ne yaparsa yapsın herkes kendi bilir.

Teyze çocuklarin evli hayatımda gördüğüm en rezil evlilik yirmi yıldır mutsuzlsr tüm ailede işin içinde ve mutsuz
Ay benim halamla dayım evli, annem kendi evlendikten sonra halamı çok sevip dayıma istemiş. Annem zaten sıkıntılı bir tip gerçi ailedeki herkes öyle, 40 yıldır huzur bulabilen kimse yok. Bu kan bağı olmayan hali, ne cesaretle insanlar böyle içli dışlı olabiliyor ya. Birinin huzursuzluğu bütün sülaleyi geriyor. Öyle soğuk kanlı falan bakılabilen bir şey değil bu.

Bizim ailede de önceki kuşaklarda kuzen evlilikleri olmuş. Dikkat ediyoruz da hepsinin 4-5 çocuğundan birisi sıkıntılı. Dışarıdan bakınca hayatını engelleyen bir şeyleri olmadığı için şanslılar gerçi, ama her birinin en az bir çocuğunda yaşıtlarına göre zeka geriliği var. Duygular gelip geçicidir, kendi binanızdan ve ailenizden çok fazla uzaklaşmadığınız için bir şeyler hissetmişsinizdir birbirinize. Kusura bakmayın ama Türkiye'de olsaydınız böyle olacağını sanmıyorum ben. Gurbette olmanın, en fazla birbirinize güven duymanın uyandırdığı duygular olduğunu düşünüyorum. Her duygu gibi geçici bunlar. Önü alınamayacak kadar aşık olsanız bile bir zaman sonra geçecek. Sırf bu yüzden gelecekteki çocuklarınızın hakkına girme riski mantıklı mı sizce? İlle böyle olacak diye bir şey yok tabii, ama velev ki oldu? Mantıklı düşünmenizi tavsiye ediyorum. Duygular er geç diriliğini yitirir.

Ensest fanteziniz sonucu doğacak bozuk genli çocuklarınızın ve torunlarınız sorumluluğunu nasıl almayı planlıyorsunuz? Sorun en başta, bu aşk değil, arzu. Aşık insan o insanın iyiliğini ister de kuzenine aşık olmak=ensest...

Çok illet bir durum bir çift tüm aileye yetiyor

Hikayen bi tuhaf.. tek cocuksun okumadin ve tek cocuksun diye calismani istemiyor ailen?iyilik yaptiklarini mi dusunuyorlar acaba? Kuzenin konusundada ben akrabaya karsi degilim ama ne gerek var yani buyuk konusmayalim yinede ama..araniz bozulsa herkese yansiyacak

Arkadaşlar sabrınıza hayranım ya. Oturup laf anlatmaya çalışmışsınız. iyi ki varsınız ama anlayana. Böyle cahillerle sohbeti kesin. Bırakın atlasınlar evde bacı -kardeş çocuklarına.
Aynen yaa... verdikleri savaşı okurken bile yoruldum,ama beyhude işte... öğrenme güçlüğü zaten akraba evliliğinin olağan sonucu olduğu için bu insanlara temel becerileri vermek bile çok zor , kaldı ki bilim , etik anlasınlar....Bu çağda hala "ana bir bacı iki,gerisine salla .i.i." zihniyetini savunan kadına neyi anlatacaksın da ne kadar anlayacak zaten.

Son düzenleme:
aynen öyle.çocukluktan beri gördüğün beraber oynadığın boğuştuğun kavga ettiğin şakalaştığın birine aniden nasıl aşık olursun?bana da saçma geldi.ben kuzenlerimi kardeş görmüşümdür hep.erkeklere kıtlık mı girdi de kuzenle evlenelim?

Bende yurt disinda kaliyorum, zamanında Türkiye de olan iki kuzenimden evlilik teklifi almıştım, ikisini de aninda red ettim. Siz birde içli dışlı büyümüşsünüz, herseyini bildiğin tanıdığın biriyle evlenmek çok cazip mi sizce? Ayrica daha 22 yasindasiniz, ne evlenmesi? Aileniz modernse ki bu sizin sözleriniz, e ozaman gezmenize tozmaniza karismiyorlardir. Biraz daha gezin tozun, sonra evliliği düşünürsünüz.

Konu sahibinin egosu okşanmış, ailenin cool avukat çocuğu ona aşıkmış. Zaten akraba evliliği de normal onlar için, bu heyecanı aşk sanmak o yaşta normal. Ama sonuçlaeını düşünemeyecek kadar cahiller. Biz bulgaristan göçmeniyiz, bizde kardeş çocuklarının torunları bile evlenemez, 4 kuşak var arada. En ufak gevşek konuşmada "aaaaa siz akrabasınız edepli durun" denir. Öyle öğrendiğimiz için de en ufak bir kafa karışıklığı yaşamayız. Kendi köyüm için söyleyeyim kuşaklardır hiç genetik rahatsızlığı olan yok, sadece bizim safçana diye nitelendirdiğimiz insanların çocuklarında ailelerinden kaynaklı ufak sıkıntılar vardır o da kuşaktan kuşağa azalır çünkü çekinik genler çekinik kalmaya devam eder.

Bu insanlar daha doğarken bu sözde normalin içine doğduklarından zihniyet değişemiyor. "bak sizin akrabalık ilişkileriniz çok laçka, çok büyük risk alıyorsun" dediğinde de "onu allah bilir" diye köhne bir cevap veriyorlar. Tamam allah bilir de kul da keşfetmiş önüne koymuş yapma diyor. İnsan ve dindaş yokluğunda ortaya çıkmış geleneklerin böyle cahilce devamı ancak akıl yoksunluğundan olur. Daha ortaokulda anlatıyorlar mendelin bezelyelerini ki insanlar kendi hayatıyla bağlantı kursun, ama nerede o kafa

Hohahahahah olabilir adamın acelesi çok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…