Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak şimdi canım arkadaşım emniyet kemeri takan da kazada ölebilir diye kemer takmamak olur mu ? Olmaz değil mi ? Önlem alıyoruz değil mi ?

Bence modem kutusuna, yastık kılıfına falan bile anlatsan daha başarılı sonuç alabilirsin. Ama bu hanımda olmuyor.
Margaret Hanım, edebiyat hocasıyım ben. Bizim branş genel olarak sözel ifadeye yöneliktir, bilirsiniz. Ben bile çaresiz kaldım ki iyi bir öğretmenim mütevazı olamayacağım. Yok yani, olmuyor.

Okurken midem bulandı gerçekten.Siz bile bahsederken kuzenimle bu yaz nişan olacak diyorsunuz sevgilimle diyemiyorsunuz..Dini konulara girilmiyor.Ama bu zaten dinsel bişey değil bu daha çok midesel bişey sanki.Doğacak çocukları düşünemiyorum ve bu konuyu asla doğru bulmuyorum dünyada hiç bi erkek kalmamış gibi kuzenle evlilik ne demek ya.

Evlenirken verdiğimiz belge diyor arkadaş, o belgelerde genetik test yok, cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve talasemi var, ağlıyorum şu anda
Ben hiç evlenmedim ama ben de biliyorum, yok öyle bir test. Devlete maddi olarak gereksiz bir yük olur. Bunlar kuzeniyle evlenecek diye kaynak harcanması akla yatkın değil.

Ama böyle bir yöntem yok ki. Yok. Çıldırsanız ve beni bulup dövseniz de akraba evliliği yanlış. Beynim ısındı gerekenden de fazla çaba gösterdiğime inanıyorum.
Sana göre size göre yanlış bu bende bunu belirtiyorum herkes bir değil düşünceler görecelidir herkeste aynı kalp mevcut değil

Bence modem kutusuna, yastık kılıfına falan bile anlatsan daha başarılı sonuç alabilirsin. Ama bu hanımda olmuyor.
Belki de alıştıra alıştıra söylemeliydik. Bir anda üstüne gerçekliklerini atınca kaldıramadı tabi.

Kuzeniniz size aşık olduğunu söylemeyene kadar sanki aklınızda hiç yokmuş o itiraf edince birden sizde aşık olmuşsunuz gibi bişeyler olmuş ben anlayamadım net orayı. İnsan olarak değer vermekle aşk aynı değildir. Kuzeniniz iyi bi insan olabilir efendi düzgün size değer de veriyo olabilir ama sanki siz onun ilgisinden etkilenmişsiniz yani sizde net bi aşk sevgi bence yok. Acele etmeyin. Yaz bitmeden nişan demiş 2 hafta sonra yaz bitiyor zaten. Bişeyleri bu kadar aceleye getirmeye gerek yok bence kendinize biraz zaman verin. Gerçekten sizi seviyosa zaten bekler.

Asla öyle değil diğer kuzenlerim okudu ben meslek yaptım Almanya’da meslek de önemli illa üniversite değil her şey burada. Ailem çok rahat her konuda

Bende Almanyadayim. Egitim ve calisma sistemini iyi biliyorum. Kendiniz yazdiniz ilk yazida ailenizin sizin tek cocuk oldugunuz calismanizi pek istemedigini. Bu cocugunu her konuda destekleyip hedeflerine ulastiracak bir aile yapisina benzemiyor ne kadar da aksini iddia etseniz Ama biz disardan bakiyoruz tabi olaya. Ama eminim ki siz disardan kendi begendiginiz birini bulma sansi elde etseniz kuzeninize dönüp bakmazsiniz bile.

E hani akraba evliliği yanlış değildi, neden küçümsemiş olsun ki? Bence bu düşünce yapısıyla gururla söylemeniz lazım ailenizin de akraba evliliği yaptığını
Yanlış olduğunu söyleyen sensin en değil ailemi ne karıştırıyorsun o zaman sen farklısında ne oldu ne özelliğin var kızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…