- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.365
- 158
- Konu Sahibi sivaslii_58
O binlerce insan konu açsa onları da eleştiririz. Çünkü bu bir hataKuzeni ile evlenen binlerce insan varken beni çok acımasizca elestirdiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O binlerce insan konu açsa onları da eleştiririz. Çünkü bu bir hataKuzeni ile evlenen binlerce insan varken beni çok acımasizca elestirdiniz
Yani siz genetik testleri yaptırdınız, iyi çıktı,kötü çıksa evlenmeyecektiniz öyle mi ?Neyi anlamıyorsunuz önlemler öncesi alınabiliyor bundan bahsediyorum
Sanane öyle yada değil senin değilde ne neyin farklı kafan mıİkna oldum akraba evliliği.
Allah aşkına beni alın burdan, size göre diyor hala, Allahım kendimi yolucam, tamam arkadaşım sensin ya, ne bitmez çilem varmış kendimi düşürdüğüm duruma bak anaaSana göre size göre yanlış bu bende bunu belirtiyorum herkes bir değil düşünceler görecelidir herkeste aynı kalp mevcut değil
Benim de kuzenlerim var orda. Cidden hiçbiri ne okul okudu ne bi şey. Birisi için de "şu mesleği yapıyor" diyemiyorum. Oranın köylerinde yaşıyorlar. Valla bazen içim gidiyor neden ben orda değilim diyeAlmanya bizi istememek de haklı. 3 kuşaktır Almanya da yaşa. Orada doğ büyü. Ne okul oku ne hayatı yaşa. Vizyon sıfır.
Bilimde sana gore bana göre yoktur arkadasım. Bilimsel veriler de senin benim düsünceme göre ortaya çıkmaz. Nesini anlamiyorsunuz gercekten?Sana göre size göre yanlış bu bende bunu belirtiyorum herkes bir değil düşünceler görecelidir herkeste aynı kalp mevcut değil
Neden insanlar evlenmeye karar veriyorda vazgeçemiyor muYani siz genetik testleri yaptırdınız, iyi çıktı,kötü çıksa evlenmeyecektiniz öyle mi ?
Öznellik ve nesnel bilgi arasındaki farkı anlayabiliyorum.Yanlış olduğunu söyleyen sensin en değil ailemi ne karıştırıyorsun o zaman sen farklısında ne oldu ne özelliğin var kızım
Boşver hiç kendini strese sokmaAllah aşkına beni alın burdan, size göre diyor hala, Allahım kendimi yolucam, tamam arkadaşım sensin ya, ne bitmez çilem varmış kendimi düşürdüğüm duruma bak anaa
Sana illa yaz diye yalvaran yok susar isen çilem bitetAllah aşkına beni alın burdan, size göre diyor hala, Allahım kendimi yolucam, tamam arkadaşım sensin ya, ne bitmez çilem varmış kendimi düşürdüğüm duruma bak anaa
Anlatmaya gerek yok,herşey ortadaSanane öyle yada değil senin değilde ne neyin farklı kafan mı
Vallahi billahi haklısınSana illa yaz diye yalvaran yok susar isen çilem bitet
Akraba çocuğu isem sanane değil isem sanane. Ben senin soyunu merak ediyor muyum ki. Sen akraba evliliği değilsin ne farkın var bu kadar insandanÖznellik ve nesnel bilgi arasındaki farkı anlayabiliyorum.
Fark ortada ama sen bilirsin...Akraba çocuğu isem sanane değil isem sanane. Ben senin soyunu merak ediyor muyum ki. Sen akraba evliliği değilsin ne farkın var bu kadar insandan
Hak savunan sensin ben değil ben düşüncemi beyan ettim konuyu buraya getiren sensinVallahi billahi haklısın
TamamHak savunan sensin ben değil ben düşüncemi beyan ettim konuyu buraya getiren sensin
Bilmem işte soruyorum. Yani testleriniz temiz mi çıktı diyorum. Yani bilincli birer birey olarak genetik bölümüne gittiniz ve yaptirdiniz ? Öyleyse takdir edeceğim. Ama madem akraba evlilignde risk yok neden yaptırdınız o zaman da kendinizle çelistiniz ? Kafamda deli sorular .Neden insanlar evlenmeye karar veriyorda vazgeçemiyor mu
Iki gunde nerden anladiniz size cok deger verdigini? Onceden cok yakin degilmissiniz ki.Görüstügüm oldu ama mutlu olmadim bana kimse onun kadar deger vermedi