Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana göre size göre yanlış bu bende bunu belirtiyorum herkes bir değil düşünceler görecelidir herkeste aynı kalp mevcut değil
Allah aşkına beni alın burdan, size göre diyor hala, Allahım kendimi yolucam, tamam arkadaşım sensin ya, ne bitmez çilem varmış kendimi düşürdüğüm duruma bak anaa

Almanya bizi istememek de haklı. 3 kuşaktır Almanya da yaşa. Orada doğ büyü. Ne okul oku ne hayatı yaşa. Vizyon sıfır.
Benim de kuzenlerim var orda. Cidden hiçbiri ne okul okudu ne bi şey. Birisi için de "şu mesleği yapıyor" diyemiyorum. Oranın köylerinde yaşıyorlar. Valla bazen içim gidiyor neden ben orda değilim diye 😂

Sana göre size göre yanlış bu bende bunu belirtiyorum herkes bir değil düşünceler görecelidir herkeste aynı kalp mevcut değil
Bilimde sana gore bana göre yoktur arkadasım. Bilimsel veriler de senin benim düsünceme göre ortaya çıkmaz. Nesini anlamiyorsunuz gercekten?

Ya sevgililigi yasamadan evlenip aileye karismak niye? Bir gezin tozun once. Aceleniz ne, kaciyor musunuz? Beraber ne kadar yakindan tanidiniz birbirinizi amcanin oglu da olsa. Su an bulutlarda oldugunuzdan hic mantikli dusunmuyorsunuz bence, iyi cesaret. Amca oglu kardes sayilir. Buyuk kumar bence.

Bana göre de doğru değil.Allah korusun istemem.Çok beylik sözler etmeye de gerek yok.Başa geliyor.Fakat herşeyden önemlisi doğacak olan bebeği düşün.. riske değmez.Kocayı bulursun her türlü..İnsanın yavrusunun sağlıklı olması hayattaki en güzel şeylerden birisi..

Neden insanlar evlenmeye karar veriyorda vazgeçemiyor mu
Bilmem işte soruyorum. Yani testleriniz temiz mi çıktı diyorum. Yani bilincli birer birey olarak genetik bölümüne gittiniz ve yaptirdiniz ? Öyleyse takdir edeceğim. Ama madem akraba evlilignde risk yok neden yaptırdınız o zaman da kendinizle çelistiniz ? Kafamda deli sorular .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back