- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
- Konu Sahibi sivaslii_58
Karikatür paylaşmak yasak olmasa ekleyeceğim karikatürü biliyorum!
Dünyada erkek mi kalmadı ne yapacaksınız akraba ile evlenip?
![Woman facepalming: light skin tone :woman_facepalming_tone1: 🤦🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-1f3fb-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bundan bahsediyorum işte yapılan testler ile yola girme var evlenmeden yapıldı bu testler diyelim sorun çıkmadı bu seferde akraba diye sorun bulunacakCanımın içi, güzel arkadaşım, SADECE akraba evliliği ile ortaya çıkmadığı doğru ama akraba evliliği riski artırır, bak şimdi, ben senin amca oğlun olayım tamam mı?
Bende A diye bir hastalığın taşıyıcılığı var. E akrabayız genetiğimiz neredeyse aynı, o yüzden sende de var bundan. Biz evlendik çocuğumuz oldu, o çocukta A hastalığı görülme riski normalden çok daha yüksek.
Ama sen benle değil akraban olmayan Ahmetle evlendin diyelim. Ahmette de A hastalığı taşıyıcılığının olması ihtimali düşüktür, çünkü genetiğiniz farklıdır. Ha olamaz mı? Olabilir. Ama akraba olduğunuz duruma göre çok daha azdır
Ahahahah "Saçmalama oğlum dayınla evlenip napcan '' olan de mi?Karikatür paylaşmak yasak olmasa ekleyeceğim karikatürü biliyorum!Dünyada erkek mi kalmadı ne yapacaksınız akraba ile evlenip?
Evet, tüm tıp camiası da kanseri, ölümcül bir sürü hastalığı bırakıp bizimkilerin kuzeniyle rahat rahat sevişip çocuk sahibi olmasıyla ilgilenmeli. Haklısınız.Neden bilimi savunuyoruz şuan tıpıda savunuyoruz
Şu anlık diye bir şey yok, artık bunun ötesi yok, akraba evliliği yanlıştır, yanlıştır, risklidir, yanlıştır, milyon kez ispatlanmıştır, artık bu değişmez, insan genetiği değiştirilebildiği, akrabasından tamamen farklı hale getirilebildiği gün akraba evliliği riskli olmaktan çıkar, o zaman da yine sosyolojik ve etik olarak hala yanlış olur, yanlıştır, yanlış, yanlEvet belirtmişsiniz şuanlık bu bilim sonrasını bilemezsiniz
Ay evet agahahahahahahahaAhahahah "Saçmalama oğlum dayınla evlenip napcan '' olan de mi?
O zaman sizin de kardeş günü olmanız gerekmiyor mu?Bizim evde öyle bir şey yok ben amcamların çocuğu gibiyimdir o bizimkilerin oğludur
Konu cinsellik değil. Her evlenen çocuk yapacak diye bir kural mı var bilmediğim.Evet, tüm tıp camiası da kanseri, ölümcül bir sürü hastalığı bırakıp bizimkilerin kuzeniyle rahat rahat sevişip çocuk sahibi olmasıyla ilgilenmeli. Haklısınız.![]()
Almanya bizi istememek de haklı. 3 kuşaktır Almanya da yaşa. Orada doğ büyü. Ne okul oku ne hayatı yaşa. Vizyon sıfır.Bende almanyada yasiyorum ve en yakin arkadasim sosyal pedagog olarak, özürlü cocuklarla calisiyor. Maalesef cocuklarin cok büyük bir kismi türk, farsli, tunis, suriyeli, afganli ve baska arap memleketlerinden ve cogu akraba evliligi. Benimde 3 tane kuzeynim var, midemi bulandiriyor gözümün önüne getirince, onun yanina girip yatmasi. Nasil mideniz kaldiriyor bunu? Kac yasindasiniz bimiyorum ama, zaman alip kendinize bir Investition yapin. Ufuklarinizi genisletin ve olgun olduktan sonra, verdiginiz kararin üzerine yeniden bir düsünme yapin. Iyi kararlar diliyorum size .
Asla öyle değil diğer kuzenlerim okudu ben meslek yaptım Almanya’da meslek de önemli illa üniversite değil her şey burada. Ailem çok rahat her konudaKonu sahibi seni belli ki cok kücük bir dünyada yasatiyorlar Almanyada oldugun halde. Okumani bile istememisler belli ki ve calisma hayatin bile aileye bagli yine. Bence iyi düsün. Senin hayatin tek ailen icinde gecmek zorunda degil. Kendini kesfetmeden aile evlilige kalkisiyorsun. Ve adama cekim hissetmedigin de ondan zaten.
Evlenirken verdiğimiz belge diyor arkadaş, o belgelerde genetik test yok, cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve talasemi var, ağlıyorum şu andaBaskın gen çekinik gen, lise biyolojisi atın üzerime, ayyy bayılacağım şimdi!
Risk alınacak şey var, alınmayacak şey var. Amaaaan hasta olma olasılığı varmış ama her akraba evliliğinde olacak değil ya denebilir mi ya? Bir bebeğin hayatı üzerine risk alınmaz hanımefendi. Annelik gebe kalmadan çok önce başlar bana göre. Ve ben yavrumun acı çekebileceği ihtimalini yüzde bir bile olsa bile bile kuzenimle çocuk yapmam.
O genetik testler her zaman ulaşılabilir olmuyor, her şeyi saptayamayabiliyor.
Bence modem kutusuna, yastık kılıfına falan bile anlatsan daha başarılı sonuç alabilirsin. Ama bu hanımda olmuyor.Baskın gen çekinik gen, lise biyolojisi atın üzerime, ayyy bayılacağım şimdi!
Risk alınacak şey var, alınmayacak şey var. Amaaaan hasta olma olasılığı varmış ama her akraba evliliğinde olacak değil ya denebilir mi ya? Bir bebeğin hayatı üzerine risk alınmaz hanımefendi. Annelik gebe kalmadan çok önce başlar bana göre. Ve ben yavrumun acı çekebileceği ihtimalini yüzde bir bile olsa bile bile kuzenimle çocuk yapmam.
O genetik testler her zaman ulaşılabilir olmuyor, her şeyi saptayamayabiliyor.
Değişebilirlilikten bahsetmizsiniz.Şu anlık diye bir şey yok, artık bunun ötesi yok, akraba evliliği yanlıştır, yanlıştır, risklidir, yanlıştır, milyon kez ispatlanmıştır, artık bu değişmez, insan genetiği değiştirilebildiği, akrabasından tamamen farklı hale getirilebildiği gün akraba evliliği riskli olmaktan çıkar, o zaman da yine sosyolojik ve etik olarak hala yanlış olur, yanlıştır, yanlış, yanl
Siz de mi akraba evliliği sonucu oldunuz? Öyle duruyor da buradan.Evet belirtmişsiniz şuanlık bu bilim sonrasını bilemezsiniz
Bu profildeki çiftlerin geneli çocuk yapıyor. Tek tek ülke genelinde anket yapsak, 10 çiftten yalnızca 1'i bu konuda duyarlı çıkar eminim.Konu cinsellik değil. Her evlenen çocuk yapacak diye bir kural mı var bilmediğim.
Gece yatmaya gideceğin bir evdir o, yemeği yer çayi içer öyle uyumaya gidersiniz. Salmazlar siziHaha hayir evini o okurken yaptilar ayri bir ev
Sanane seni ilgilendirir mi bu.Siz de mi akraba evliliği sonucu oldunuz? Öyle duruyor da buradan.
Çıkanlar varmış demek ki. Bunuda değerlendirinBu profildeki çiftlerin geneli çocuk yapıyor. Tek tek ülke genelinde anket yapsak, 10 çiftten yalnızca 1'i bu konuda duyarlı çıkar eminim.
Herkes nişanlanıyordan kastı eski sevgilisi olmasın dikkat et.Herkes nisanlniyormus beni yillardir seviyormus
Kimsin ki sen ailemi küçümsüyorsun haddini aşmaSiz de mi akraba evliliği sonucu oldunuz? Öyle duruyor da buradan.