Kuzenim esimden mi hoslanıyor bana yardım edinn

balcicegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
75
12
3
30
Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum

Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
Kuzeninize bu kadar güvenmiyorsanız görüşmeyin çağırmayın.
Araya böyle düşünceler girince görüşmemek lazım.
Ayrıca kuzenler birbirinde kalabilir eşiniz evdeyse garipseyenler olmuş ama eşinize mi güvenmiyorsunuz kuzene mi? Aynı evde kalsa ne olacak. böyle çirkin düşünceler geliyorsa akla o kişiyle ilişkiyi kesmeniz gerekir.

Kesinlikle kadinlarin hissettiğine inanıyorum eğer hissediyorsanız dikkatli olmanızı tavsiye ederim esiniz evdeyken baska bir kadin gelmemeli bence haftasonu esim evde planlariniz var diyip kibarca reddederdim ben olsam
Çok şaşırıyorum ben bu yorumlara ya.
Cidden eşlerinizi böyle herkesten bir sır gibi saklayarak uzak tutarak mı yanınızda tutacaksınız?
Eşim evdeyken çocukluk arkadaşım da gelir ailecek görüştüğümüz arkadaşlar da gelir kuzenler de gelir.
Evimi açacak kadar güvendiğim herkesi eşim varken de çağırabilirim.

Kalmasında bir sıkıntı yok bence de, sadece eş varken süslenip gelmesi bir saçma geldi açıkçası

Kendini beğendirmeye çalışır gibi

Bizim eve annemin kuzenleri de arkadaşları da gelirdi ama annem asla bir şey olacağını düşünmedi. Çünkü babamdan emindi( birbirlerinden de nefret etmelerine rağmen) acaba siz eşinizden de bir şey görmüş olabilir misiniz? Böyle şeyler kolay kolay akla gelecek şeyler değil çünkü.

Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyoru

neden gelip sizde kalıyor ben onu anlamdım gerek yok böyle şeylere.Farklı il olsa anlarım .En baştan bu kalma işlerine yok diyecektiniz.bi defa kalan sürekli ister.Bu hafta sonu artık tamam demişssiniz ama bundan sonra yavaştan yavaştan bu kalma işine son verin.

Aynı mahallede oturan biri neden sizde kalıyor onu anlayamadım ne gerek var .Bunun kadını erkeği fark etmiyor il dışından kimse olmadığı sürece evime almam ne kendi ailemden ne de eşimim tarafından.İnsanlar bundan yüz bulup rahat hareket edecekler biliyorum Sizde bi defa izin vererek o kapıyı açmışsınız açıkçası en baştan yok diyecektiniz.Bu hafta içinde maalesef evet demişssiniz yine böyle durumlarda ara sıra yok diyin ki her an gelip kalma isteğinde rahatlıkla bulunmasın.Hafta sonu eşiniz çalışıyor mu ? (Sakın eşinize bu durumdan aklınızdakilerden bahsetmeyin.Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok ? )

Çok şaşırıyorum ben bu yorumlara ya.
Cidden eşlerinizi böyle herkesten bir sır gibi saklayarak uzak tutarak mı yanınızda tutacaksınız?
Eşim evdeyken çocukluk arkadaşım da gelir ailecek görüştüğümüz arkadaşlar da gelir kuzenler de gelir.
Evimi açacak kadar güvendiğim herkesi eşim varken de çağırabilirim.
Evet ben de bu dusuncedeyim ama neden o evdeyken suslenip geliyor anlamadim bende

Eşiniz evdeyken neden kalmasına müsade ediyorsunuz . Üstelik aynı şehirde dipdibe yaşıyorken . Kuzenınız kaç yaşında evde tek kalamıyor mu ?
Kuzenim 28 yasında yani normal karşıladım kalabilir ama eşim evdeyken süslenip bakımlanıp gelmesi beni şüphelendirdi yoksa başka bir şey yok ortada

Back