Kuzenim düğünü

Bende facde merakimdan esimin kuzenin fotolarina baktim.
Adam evli cocuklu..
Esimede soyledim bi cocuklari olmus yeni falan.almanyada kendisi.
Ne var bunda.
Esimin is arkadslarina merak edersem bakarim ..art niyet bunun neresinde?

Çok çelişkilisin. Eşinin kötü niyeti olmadığını düşünüyorsan bu korku niye?

Bende facde merakimdan esimin kuzenin fotolarina baktim.
Adam evli cocuklu..
Esimede soyledim bi cocuklari olmus yeni falan.almanyada kendisi.
Ne var bunda.
Esimin is arkadslarina merak edersem bakarim ..art niyet bunun neresinde?
bende bakarim merak ettiklerimde ama surekli bskmam siz surekli bi isme bakiyormusunuz

Arkadaşlar bayana takıntılısın diyorsunuz ama fotolara bakmak 1 olur 2 olur sürekli olmaz!! Samire bence kuzeninin düğününe eşinle gitme ve eşine çok iyi haddini bildirmeni tavsiye ederim

Arkadaşlar bayana takıntılısın diyorsunuz ama fotolara bakmak 1 olur 2 olur sürekli olmaz!! Samire bence kuzeninin düğününe eşinle gitme ve eşine çok iyi haddini bildirmeni tavsiye ederim
Bi sekilde onun icin konu kapaniyor ozur diliyor veya hediye aliyor kapaniyor ama benim icimde kapanmiyor surekli yenileniyor takinti var ben yok demiyorum kiskanclik da olsabile esime benmi dedim surekli fotolarina bak diye bende kiskandim takinti haline getirdim

Belkide eşinizin aklına siz soktunuz o bayanı konuşmalarınızla..

Belkide eşinizin aklına siz soktunuz o bayanı konuşmalarınızla..
Belkide ama ben baya sustum en sonunda gece ikide baktigini gorunce bu defa dayanamadim sordum oda.goz koydum dedi valla bi anlam veremiyorum bazen geliyorlar esime galiba gercekten giz koysaydi soylermiydi boyle birsey

Söylenecek çok şey var da yazıp yazıp siliyorum Allah akıl versin bunu size söylemesi bile çok kötü orda ağzına iki tane çarpacaktınız kim kime göz koyuyo diye kendine gelirdi bidaha da o lafı söyleme cesaretini bulamazdı tabi huzursuz olmak istemiyorsa

Bu erkekler akillanmaz galiba ne yaparsan yap yine bildigini yapacaklar

Kuzenimi kızdığım falan yok her zaman ben onun yaninda olurum siz nerden cikardiniz kuzenime kizdigimi

merhaba ,
arkadaşım konu açmıssın derdim var akıl verin demişsin de konuyu anlatmamışsın ki önceki yazdıklarını bilmiyoruz ki ..keşke kısac bahsetseydin .. kocanıda tak koluna git düğüne ona bakmış buna bakmış derty etme bukadar .. akşama kadar kimlere bakıyor biliyor musun .. ?kıskançlıgında dozajı olmalı bukadarı bana çokkk fazla geliyor..

Seninle ne alakasi varki, o esinin karaktersizliginden.
Adam sürekli acik bakiOmus,var bi bilmisigi demekki.
normal durummu yani yaptigi, bir bakarsin iki bakarsin,

Normalde kiskancimdir insanda durduk yere kiskanmaz bence esimin yaptiklarina takiluyor insan iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…