- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- Konu Sahibi Samire tmv
Evet takintiliyim bu huyumdan da vazgecemiyorum buraya uye olmamin sebebide biraz bundan cunku iyi dusunemiyorumbilemiyorum çok soğudum diyordu başka konusunda.Ama takıntılı olduğu kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet takintiliyim bu huyumdan da vazgecemiyorum buraya uye olmamin sebebide biraz bundan cunku iyi dusunemiyorumbilemiyorum çok soğudum diyordu başka konusunda.Ama takıntılı olduğu kesin
siz takıldığınız için sürekli bu konuyu açıyorsunuz ben niye takılayımSizde buna takildiniz galiba
Surekli kuzenine takmis baskalarinada bakiyormus diyorsunuz dasiz takıldığınız için sürekli bu konuyu açıyorsunuz ben niye takılayım
evet ben hala neden sadece kuzene takıldığınızı anlayamadımSurekli kuzenine takmis baskalarinada bakiyormus diyorsunuz da
Cunku surekli bakiyor konumuz bakip bakmamak degil dugune gitmesem nasil olurevet ben hala neden sadece kuzene takıldığınızı anlayamadım
kaç yaşındaydınız siz??Gidip gitmemek sizin verebileceğiniz bir karar ama kocanız profiline baktı diye de kuzene cephe almak çok gereksizevet ben hala neden sadece kuzene takıldığınızı anlayamadım
Kuzenime cephe aldigim yok sadece esimden dolayi sikinti cekiyorum
kaç yaşındaydınız siz??Gidip gitmemek sizin verebileceğiniz bir karar ama kocanız profiline baktı diye de kuzene cephe almak çok gereksiz
Art niyetle oldugunu sanmiyorum yada bilmiyorum of ne yapacam bilmiyorum takintiliyim bu konuda gercekten gidecem tabiki dugune ama yine rahatsiz olacam tekrar soz konu olmasindanYapmayın lutfen, bızım aılede kuzen kardeş gıbıdır, esınız merak etmış bakmıştır belki, ama esınız art niyetle bakmışsa tepkinizi eşinize verin çünkü bu cok buyuk bır sorun, o zaman esınız bakacak dıye kuzenının dugunune gıtme, dıger genc ve guzel akrabalarına gorusme, olmaz, bu sorunu rahatsızlığınızı esınıze anlatın.
Art niyetle oldugunu sanmiyorum yada bilmiyorum of ne yapacam bilmiyorum takintiliyim bu konuda gercekten gidecem tabiki dugune ama yine rahatsiz olacam tekrar soz konu olmasindan
Bilmiyorim iste hadi art dusuncesi varsa diye takiyorumYapmaa lutfen...
Bak sımdı etrafında akraban olsun arkadasın olsun guzel genc bayan hıc bıtmeyecek, buna takıntı yaparsan ve eşınle güvenmezseniz psıkolojın mahvolur.
Sen hıc bır daha eşınle bu konuda ıgneleme yapma senın bunu düşünmen yanlış olur ustelık kuzenın ıcın. Ama esunun artı niyetinden suphelenıyorsan o konu baska tabii
Ya ne alaka kiskancliklaBENCE SEN KUZENİNİ EZELDEN BERİ KISKANIYORSUN
önce dönün kocana kızınEsimin faceden kuzenimin fotolarina bakmasi mutlaka gideriz bizde