Kuzenim düğünü

yahu adam sürekli face kuzeni aratıp bakıyormuş
ayrıca başkalarınada bakıyor konu sahibi onları umursamamış
adamda p... var yok yok yani
siz gidin düğüne eşiniz gelmesin...
kuzeninizin hiçbir suçu yok
sevgili eşinizde sorun ve bence büyük sorun

Kuzenime cephe aldigim yok sadece esimden dolayi sikinti cekiyorum

Yapmayın lutfen, bızım aılede kuzen kardeş gıbıdır, esınız merak etmış bakmıştır belki, ama esınız art niyetle bakmışsa tepkinizi eşinize verin çünkü bu cok buyuk bır sorun, o zaman esınız bakacak dıye kuzenının dugunune gıtme, dıger genc ve guzel akrabalarına gorusme, olmaz, bu sorunu rahatsızlığınızı esınıze anlatın.

kaç yaşındaydınız siz??Gidip gitmemek sizin verebileceğiniz bir karar ama kocanız profiline baktı diye de kuzene cephe almak çok gereksiz

Ben de anlayamadım, kuzen bızde kardeşgibidir, konu sahibi kuzen cok yakın onun en mutlu gunünde yanında olmalısınız dıye düşünüyorum.

Yapmayın lutfen, bızım aılede kuzen kardeş gıbıdır, esınız merak etmış bakmıştır belki, ama esınız art niyetle bakmışsa tepkinizi eşinize verin çünkü bu cok buyuk bır sorun, o zaman esınız bakacak dıye kuzenının dugunune gıtme, dıger genc ve guzel akrabalarına gorusme, olmaz, bu sorunu rahatsızlığınızı esınıze anlatın.
Art niyetle oldugunu sanmiyorum yada bilmiyorum of ne yapacam bilmiyorum takintiliyim bu konuda gercekten gidecem tabiki dugune ama yine rahatsiz olacam tekrar soz konu olmasindan

Art niyetle oldugunu sanmiyorum yada bilmiyorum of ne yapacam bilmiyorum takintiliyim bu konuda gercekten gidecem tabiki dugune ama yine rahatsiz olacam tekrar soz konu olmasindan

Yapmaa lutfen...

Bak sımdı etrafında akraban olsun arkadasın olsun guzel genc bayan hıc bıtmeyecek, buna takıntı yaparsan ve eşınle güvenmezseniz psıkolojın mahvolur.

Sen hıc bır daha eşınle bu konuda ıgneleme yapma senın bunu düşünmen yanlış olur ustelık kuzenın ıcın. Ama esunun artı niyetinden suphelenıyorsan o konu baska tabii

Yapmaa lutfen...

Bak sımdı etrafında akraban olsun arkadasın olsun guzel genc bayan hıc bıtmeyecek, buna takıntı yaparsan ve eşınle güvenmezseniz psıkolojın mahvolur.

Sen hıc bır daha eşınle bu konuda ıgneleme yapma senın bunu düşünmen yanlış olur ustelık kuzenın ıcın. Ama esunun artı niyetinden suphelenıyorsan o konu baska tabii
Bilmiyorim iste hadi art dusuncesi varsa diye takiyorum

Bence gidin. Ya da icinizdem hic gelmiyorsa sıkı bir bahane bulun. Hastalik iş şehir dışında olma gibi...

Ya kız evleniyor kocanız düğünde geline asılacak değil ya ayrıca adam niyeti bozmuşsa düğüne gitmeyince neyi engellemiş oluyorsunuz onuda anlamış değilim .

X