Kuzenim düğünü

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Once actigim konudan bilenler vardir bayram sonu kuzenim dugunu var ben şimdiden onu dusunuyorum dugune gitmrk istemiyorum hatta dugun kartin gelip isminin aninmasina bile tahammulum yok ne yapacam bilmiyorum

bende gitmek istemiyorum ama mecbur gidicem.(şahsim adına) millete dedikodu malzeme veremem. çünkü aramızda büyük bir kavga yok.

sizin sorun nedir ?

Ya kuzenimin sucu oldugundan degil sorun dugune esiminde gitmesi bende bunu dusundukce sinir oluyorum

bencede kuzeninin suçu yok...sen giyin kuşan git düğüne..asıl tavrı eşine karşı al..ona sor neden baktığını..

Once actigim konudan bilenler vardir bayram sonu kuzenim dugunu var ben şimdiden onu dusunuyorum dugune gitmrk istemiyorum hatta dugun kartin gelip isminin aninmasina bile tahammulum yok ne yapacam bilmiyorum

şu ana kadar 3 kuzenim evlendi hiç birine gitmedim sonuç pişman değilim biri göstermelik davet kağıtı gönderd, kağıdı geri aldı diğer davetliilere vercekmiş 2sie amcalarını davet etti yenge ve kuzenlere gel diyen olmadı bende gitmedim

adam başka kadınlara da bakıyormuş ama kuzene takılmış.Ay bilemedim konu sahibi fazla takıntılı sanırım

Başka kadınlara bakan adamla bu kadının işi ne o zaman? Yani biraz saçma değil mi? Adama güvenmiyorsun, her an şüphe halindesin ama hala evlisin. Üstelik bu adamın evlenmek üzere olan kuzenine bile asıldığını düşünüyorsun. Ya mazoistsin acı çekmek zevk veriyor, ya da adamın bir suçu yok sen takıntılısın derler bu hatuna.

bilemiyorum çok soğudum diyordu başka konusunda.Ama takıntılı olduğu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…