- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Eşin kuzeninin resmine girip bakmış face den.Once actigim konudan bilenler vardir bayram sonu kuzenim dugunu var ben şimdiden onu dusunuyorum dugune gitmrk istemiyorum hatta dugun kartin gelip isminin aninmasina bile tahammulum yok ne yapacam bilmiyorum
Once actigim konudan bilenler vardir bayram sonu kuzenim dugunu var ben şimdiden onu dusunuyorum dugune gitmrk istemiyorum hatta dugun kartin gelip isminin aninmasina bile tahammulum yok ne yapacam bilmiyorum
"göz koydum" dimiş hanımına...Eş kuzenin fotolarına bakınca ne oluyor ki?
"göz koydum" dimiş hanımına...
Sen tek git kocan gelmesin
adam başka kadınlara da bakıyormuş ama kuzene takılmış.Ay bilemedim konu sahibi fazla takıntılı sanırımDalga geçmiştir ayol. Buluttan nem kapıyor bu hatunlar.
adam başka kadınlara da bakıyormuş ama kuzene takılmış.Ay bilemedim konu sahibi fazla takıntılı sanırım
bilemiyorum çok soğudum diyordu başka konusunda.Ama takıntılı olduğu kesinBaşka kadınlara bakan adamla bu kadının işi ne o zaman? Yani biraz saçma değil mi? Adama güvenmiyorsun, her an şüphe halindesin ama hala evlisin. Üstelik bu adamın evlenmek üzere olan kuzenine bile asıldığını düşünüyorsun. Ya mazoistsin acı çekmek zevk veriyor, ya da adamın bir suçu yok sen takıntılısın derler bu hatuna.
Sizde buna takildiniz galibaadam başka kadınlara da bakıyormuş ama kuzene takılmış.Ay bilemedim konu sahibi fazla takıntılı sanırım