Kuzenim düğünü

Ben bütün kuzenlerin düğününe şıkır şıkır hazırlandım gittim hep destek oldum düğünüme 1 tane kuzenim geldi.Diğerleri hep bahane buldular gelmediler.Şimdiki planım çocuklarının sünnet düğünü bende onlarınkine gitmicem

Daha öncede konunuza yorum yapmistim .Bir insan ısrarla geceleri dahi birine bakiyorsa ve siz bu durumu bildiginiz için kendinizce huzursuz oluyorsaniz burda takıntılı siz değil eşiniz dir. Bir olur 3 olur 5 olur ama gecenin 2 sinde gül gibi karisi varken yanında onla vakit geçirmek yerine facebooklarda karısının kuzenin bakiyor sa ki bu kuzen evlenecek ben o erkeğin psikolojisinden korkarim iç dünyası kim bilir ne kadar karışık kim bilir hangi duygularını bastırarak yaşıyor .Konu Sahibi size diyeceğim şu ki kendinizi üzmeyin kuzeninizin düğününe gidin siz değil eşiniz utanacak yaptığına biraz olurna bırakın kuzeninize bakan ele de bakacak elbet yine yakalanacaktir.

Tesekkur ederim gece baktiginda ben evde yoktum bende esimin piskolojisini neark ediyorum neden bakar diye simdide dugun meselesi cikti iyice canim sıkıldı kuzenime kizmam kizma hakkimda yok zaten

Bende kiskanclik var yok demiyorum esimin yaptigi normal degil iyice takintu haline getirdim bu durumu bu defa hic.birsey yapasim gelmiyor

Bende kiskanclik var yok demiyorum esimin yaptigi normal degil iyice takintu haline getirdim bu durumu bu defa hic.birsey yapasim gelmiyor
Kendinizi yıpratmayın sizde bir süre sonra bu durumu atlatacaksiniz ben takıntılı olduğunuzu dusunmedim olması gereken bir merak şüphe neden sorulari icerisindesiniz en doğal hakkınız o sizin ömürlük diye dusundugunuz eşiniz .böyle olunca bi kerede aman deyip gecemezsiniz .sinirli aksi fevri davranislariniz olmasın kizmak bağırmak çözüm değil beklemek sabret anlamaya çalışmak en dogrusu olacak.

Icime dert oldu inanin kuzenimin hep yaninda oldum ben bu zamana kadar boyle birsey dusunmedim kiskaniyorum gibi ama simdi esimle dugunune gitmek beni uzecek ne yapsam nilemedim dugunune mecbur gidecem

Belkide ama ben baya sustum en sonunda gece ikide baktigini gorunce bu defa dayanamadim sordum oda.goz koydum dedi valla bi anlam veremiyorum bazen geliyorlar esime galiba gercekten giz koysaydi soylermiydi boyle birsey
Aylarca 1 gün bile sektirmeden her gün kuzeninin fotoğrafına bakıyor, bu da az geliyor gece 2'de bakıyor. Bu kadarı da saçma artık ya. Nefret ettiğim, sık sık baktığım kişilere bakmayı unutup ara verdiğim oluyordu benim. Değişikmiş yani. Hak veriyorum sana.

Anlamiyorum neden böyle yaptigini bu olani hicbir zaman unutmuyacam onuda hic affetmiyecem bunu kimseye anlatamiyorum yazdiginiz cevaplardan biraz da olsun rahatliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…