kuyumu kazanlar, kendini o kuyuda buldular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artniyetlisin işte buradan belli. Maaş kartları babaanneme teslim edildi bizde değil. Üç tane oğlu var konuşurlar hallederler aralarında. Seni çocuğun mu düşünmeli önce torunun mu?
Babaannenin akli gidio geliyor. Kadina maas kartini geri verdiniz akli gidip gelen biri kendine ,paraya nasil sahip cikacak nasil alisvers yapcak?

Ay kendiniz mi kötüsünüz acaba beni bu kadar kötü algılıyorsunuz. Ben babaanneme ziyaret amaçlı uğrayıp tesadüfende para verilmediğini işitince, olayın üstüne düştüm. Konudada açıkça yazıyor böyle oldugu. direkt ne bulurum fırsat olarak diye düşünerek gitmişim gibi konuşuyorsunuz hala.

Babaannenin akli gidio geliyor. Kadina maas kartini geri verdiniz akli gidip gelen biri kendine ,paraya nasil sahip cikacak nasil alisvers yapcak?

Olay daha bu geçtiğimiz akşam yaşandı bi yatsın uyusun sabah olsun isterseniz uyandığında aile fertleri zaten gereği düşünülür? Gerçi sabah olmuş bile saatlerdir konuşmak istemiyorum diyip diyip yazıyorsunuz size cevap vermekten saate bakmamışım.

E marionun altin toplamasi gibi laf toplaya toplaya gitmişsiniz kendiniz yazmissinz zaten konuda.

Konuya yorum yaptım beğenmediniz konu dışı yorumları zaten beğenmiyorsunuz siz bu konuyu sadece "oo çok iyi aferin bravo" denilsin diye mi açtınız

Hayır sizin niyetinizi biliyorum bu yazdıgınız yorumu bu polemikten önce yazsanız emin olun hiç bişey demezdim. O ikisi ile atışınca , ooo kaos var dyip geldiniz ikisinin şakşakçılığını yaptınız. Sonrada eh madem çok istedin ben bi yorum yapayım dedinz. Nasıl sizi artniyetli görmeyeyim(

birazda abartılar kattım
Ben pes ediyorum başınıza bu olay gelmese kadın daha ne hallerde olacak hala ben kötüyüm. İyi kötü olayım bari napayım

Sabah gene toplanirsiniz o zaman. Karantina var ama olsun.

Yorumları haklıydı beğendim. Oo kaos severiz lafını ara ara böyle tartışma çıkan konularda kullanıyorum hoşuma gidiyor. Diğer pandemi konusuna dahil olur ordan yürürdüm isteseydim

E marionun altin toplamasi gibi laf toplaya toplaya gitmişsiniz kendiniz yazmissinz zaten konuda.

Çünkü babaannem her zaman doğruyu söyleyemiyor ya yanlıs hatırlıyor o an kafasın yerinde olmadığından ya da kafası yerndeyse o an tatsızlık olmaması için saklıyor huyları böyle yani kaç defa yazmam gerek anlamanız için? Bende onun lafını teyit etmek istedimki, amcamlar onun hastalıgını bahane edemesin. Zaten telefonuna bakmak aklıma gelincede ispatımı elde etmiş oldum.

Oydar
Benim aklıma bir şey takıldı cevaplarsanız sevinirim. Babanneniz bu kadar sömürülken nasıl farkına varmadınız
Kadinin ilk mesaji bu ve sadece konuyla alakali yazdi. Karantina olayina karismadi bile.
Bir sey demezdim diyorsun oyle olsa. E oyle zaten ama kadina art niyetli diyosun

Ben pes ediyorum başınıza bu olay gelmese kadın daha ne hallerde olacak hala ben kötüyüm. İyi kötü olayım bari napayım

E bu olayın vesile oldugunuda belirttim zaten konuda? Yanlış bir şey yaptım ama iyi bir şeye sebep oldu içim rahat o yüzden dedim. Aman olur mu öyle şey ben kötü olayımda tatmin olun. İyi olan siz olun, çok iyisiniz. Çok iyi niyetli çıkarımlar yapıyorsunuz her şeyden.

Iyi niyetli çıkarım yapmak zorunda mi? Birde herkes bu kadar karsiyken iyi niyet gorun demekten vaz mi gecsen
Yahu konu açıyorsun isteyen istedgi yerden cikarim yapar, yorum yapar Allah Alllah.

Bu hikayede helal sana dyenler dışında herkes yaniyor farkindasin zaten. Boşver ,ama komik oldu valla

Bu konuda beni gereksiz yere yermeye çalışanlar yanıyor bencede komik forumdaki tek konu buymuş gibi takılı kaldınız çıkamıyorsunuz bir türlü. Florasan görmüş sinek gibi yapıştınız konuya. Mahsur kaldınız hatta bu konuda.

Bakın kadının bu durumdan kurtulması çok güzel lakin burda yerden yere vurduğunuz amcanız meydanı boş bularak yapmış bunu hadi siz ben torunum deyip sıyrılıyorsunuz ama babanızın da haberi yok yani kadın sahipsiz kalmış ki başına bunlar gelmiş. Şimdi parayı kullanan amca kötü kadını ilgisiz bırakıp bunlara mahal veren ama bir anda ortaya çıkıp olayları oratay çıkaranlar iyi. Ben hakkaniyetli yorum yapıyorum ama fesat kötü artniyetli de yine benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…