• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuyumu kazanlar, kendini o kuyuda buldular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi niyetli çıkarım yapmak zorunda mi? Birde herkes bu kadar karsiyken iyi niyet gorun demekten vaz mi gecsen
Yahu konu açıyorsun isteyen istedgi yerden cikarim yapar, yorum yapar Allah Alllah.😅

Bana tamamen saf kötülükle, kötü niyetliymişim gibide yorum yapma hakkını vermez yaptığı çıkarım canım benim bu yüzden artniyet arıyan artniyetlidir diyorum bende.

Bu konuda beni gereksiz yere yermeye çalışanlar yanıyor bencede komik forumdaki tek konu buymuş gibi takılı kaldınız çıkamıyorsunuz bir türlü. Florasan görmüş sinek gibi yapıştınız konuya. Mahsur kaldınız hatta bu konuda. 😂
Konuda kalmak suc mu? Hosuma gitti gitmiyorum iste belli degil mi 😅 ordan oraya giden muhabbetler, yaziyla ortada olan ama yokmus gibi davranilan sozler falan 😅

E bu olayın vesile oldugunuda belirttim zaten konuda? Yanlış bir şey yaptım ama iyi bir şeye sebep oldu içim rahat o yüzden dedim. Aman olur mu öyle şey ben kötü olayımda tatmin olun. İyi olan siz olun, çok iyisiniz. Çok iyi niyetli çıkarımlar yapıyorsunuz her şeyden.
Kötü değilsiniz ama sandığınız kadar iyi de değilsiniz amcanıza veryansın ediyorsunuz ama babanız da annesine ilgisiz amcayo günag keçisi yaptınız neden sırf babanneyi sömürdüğü için mi hayır çünkü sizi de kızdırdı

Bakın kadının bu durumdan kurtulması çok güzel lakin burda yerden yere vurduğunuz amcanız meydanı boş bularak yapmış bunu hadi siz ben torunum deyip sıyrılıyorsunuz ama babanızın da haberi yok yani kadın sahipsiz kalmış ki başına bunlar gelmiş. Şimdi parayı kullanan amca kötü kadını ilgisiz bırakıp bunlara mahal veren ama bir anda ortaya çıkıp olayları oratay çıkaranlar iyi. Ben hakkaniyetli yorum yapıyorum ama fesat kötü artniyetli de yine benim

Sizi yaptıgınız yorum yüzünden değil yaptıgınız çıkarımlarla beni suçlamanızdan dolayı artniyetli buldum ben. Bakın bu alıntılamış olduugum gbi bir yorum yapsanız size hak verirdim burad gayet güzel yazmışsınız. Cevabını vereyim, babam muhtemelen öbür amcam ile konuşacak artık o üstlenecek bakımını o da yakın oturuyor diye

Bunu genel olarak dedim, gerçekten çok fenasın :)) Nasılda çekiyorsun başka yere :)) Şahsına diyecek olsam Sen fesatsın derim, yaptığın çıkarım fesatça demem :))
Kiz once art niyet arayan art niyetlidir diyosun. Kadina art niyetli yorumlar fesatca yorumlar yapıyorsun diyosun. Ama yok anam. Ben böyle çevir kazi yanmasinlar gormedim. :KK70:
Acik açık soyluyor sonra ben cekmis oluyorum. :KK76:

Kötü değilsiniz ama sandığınız kadar iyi de değilsiniz amcanıza veryansın ediyorsunuz ama babanız da annesine ilgisiz amcayo günag keçisi yaptınız neden sırf babanneyi sömürdüğü için mi hayır çünkü sizi de kızdırdı

Kötü değilim ama iyi falanda sanmıyorum kendimi allah allah lütfen çıkarımda bulunmayın. ben iyiyim diye bir şey mi dedim yaptığım şey iyi bir şeye vesile oldu dedim. amcam bunu her türlü hak etmedi mi hak etti değil mi. babaannemi böyle sömürdüğünü ben beni kızdırmadan önce bilmiyordumki bilsem gene aynı şeyi yaparım zaten buysa anlamak istediginiz

Bunu genel olarak dedim, gerçekten çok fenasın :)) Nasılda çekiyorsun başka yere :)) Şahsına diyecek olsam Sen fesatsın derim, yaptığın çıkarım fesatça demem :))
Yo valla fesatça değil benim de çok yaşlı bi anneannem var annemle kalıyor ama dayımlar teyzem sürekli gelir amaan ablamız bakıyor zaten demezler kimse de kartını alayım bilmem ne yapamaz.

Koz once art niyet arayan art niyetlidir diyosun. Kadina art niyetli yorumlar fesatca yorumlar yapıyorsun diyosun. Ama yok anam. Ben böyle çevir kazi yanmasinlar gormedim. :KK70:
Acik açık soyluyor sonra ben cekmis oluyorum. :KK76:

Artniyet arayan artniyetlidir diyorum, bak bakalım ona öyle bir şey yazmışmıyım? Sana vermişim bu cevabı hani kendi üstüne alınsan anlıcamda bide başkasına yaftalıyosun dedigimi :)) onla kavga ettirmek için uğraşıyorsun ama boşuna, o etmeyecek, bende etmeyeceğim :))

Konuyla alakali yorum yapmaya devam edersen neler eklenir hayal bile edemiyorum suan.
Isin tek iyi yani soyledikten sonra soylememis gibi yapmasi ama yazili olmasi sikinti :KK70:

Ya sen hani sıkılmıştın, yorulmuştun yazmaktan hani muhattap olmak istemiyordun benimle :)) doğru söyle bana aşıksın değil mi :))

Konuyla alakali yorum yapmaya devam edersen neler eklenir hayal bile edemiyorum suan.
Isin tek iyi yani soyledikten sonra soylememis gibi yapmasi ama yazili olmasi sikinti :KK70:
Sen hakkaniyetli kadınsın gerçekten art niyetli mi yazdıklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back