Iyi niyetli çıkarım yapmak zorunda mi? Birde herkes bu kadar karsiyken iyi niyet gorun demekten vaz mi gecsen
Yahu konu açıyorsun isteyen istedgi yerden cikarim yapar, yorum yapar Allah Alllah.
Konuda kalmak suc mu? Hosuma gitti gitmiyorum iste belli degil miBu konuda beni gereksiz yere yermeye çalışanlar yanıyor bencede komik forumdaki tek konu buymuş gibi takılı kaldınız çıkamıyorsunuz bir türlü. Florasan görmüş sinek gibi yapıştınız konuya. Mahsur kaldınız hatta bu konuda.
Hani az onceBana tamamen saf kötülükle, kötü niyetliymişim gibide yorum yapma hakkını vermez yaptığı çıkarım canım benim bu yüzden artniyet arıyan artniyetlidir diyorum bende.
Kötü değilsiniz ama sandığınız kadar iyi de değilsiniz amcanıza veryansın ediyorsunuz ama babanız da annesine ilgisiz amcayo günag keçisi yaptınız neden sırf babanneyi sömürdüğü için mi hayır çünkü sizi de kızdırdıE bu olayın vesile oldugunuda belirttim zaten konuda? Yanlış bir şey yaptım ama iyi bir şeye sebep oldu içim rahat o yüzden dedim. Aman olur mu öyle şey ben kötü olayımda tatmin olun. İyi olan siz olun, çok iyisiniz. Çok iyi niyetli çıkarımlar yapıyorsunuz her şeyden.
Bakın kadının bu durumdan kurtulması çok güzel lakin burda yerden yere vurduğunuz amcanız meydanı boş bularak yapmış bunu hadi siz ben torunum deyip sıyrılıyorsunuz ama babanızın da haberi yok yani kadın sahipsiz kalmış ki başına bunlar gelmiş. Şimdi parayı kullanan amca kötü kadını ilgisiz bırakıp bunlara mahal veren ama bir anda ortaya çıkıp olayları oratay çıkaranlar iyi. Ben hakkaniyetli yorum yapıyorum ama fesat kötü artniyetli de yine benim
Fesat düşünceli ve şakşakçı aynı zamanda.Kadinin ilk mesaji bu ve sadece konuyla alakali yazdi. Karantina olayina karismadi bile.
Bir sey demezdim diyorsun oyle olsa. E oyle zaten ama kadina art niyetli diyosun
]
Fesat düşünceli ve şakşakçı aynı zamanda.
buna yarıldım
Gittikçe sıfatlarım artıyor hadi hayırlısı]
Fesat düşünceli ve şakşakçı aynı zamanda.
Sesli güldüm benbuna yarıldım
Kiz once art niyet arayan art niyetlidir diyosun. Kadina art niyetli yorumlar fesatca yorumlar yapıyorsun diyosun. Ama yok anam. Ben böyle çevir kazi yanmasinlar gormedim.Bunu genel olarak dedim, gerçekten çok fenasın :)) Nasılda çekiyorsun başka yere :)) Şahsına diyecek olsam Sen fesatsın derim, yaptığın çıkarım fesatça demem :))
Kötü değilsiniz ama sandığınız kadar iyi de değilsiniz amcanıza veryansın ediyorsunuz ama babanız da annesine ilgisiz amcayo günag keçisi yaptınız neden sırf babanneyi sömürdüğü için mi hayır çünkü sizi de kızdırdı
Yo valla fesatça değil benim de çok yaşlı bi anneannem var annemle kalıyor ama dayımlar teyzem sürekli gelir amaan ablamız bakıyor zaten demezler kimse de kartını alayım bilmem ne yapamaz.Bunu genel olarak dedim, gerçekten çok fenasın :)) Nasılda çekiyorsun başka yere :)) Şahsına diyecek olsam Sen fesatsın derim, yaptığın çıkarım fesatça demem :))
Konuyla alakali yorum yapmaya devam edersen neler eklenir hayal bile edemiyorum suan.Gittikçe sıfatlarım artıyor hadi hayırlısı
Koz once art niyet arayan art niyetlidir diyosun. Kadina art niyetli yorumlar fesatca yorumlar yapıyorsun diyosun. Ama yok anam. Ben böyle çevir kazi yanmasinlar gormedim.
Acik açık soyluyor sonra ben cekmis oluyorum.
Konuyla alakali yorum yapmaya devam edersen neler eklenir hayal bile edemiyorum suan.
Isin tek iyi yani soyledikten sonra soylememis gibi yapmasi ama yazili olmasi sikinti
Sen hakkaniyetli kadınsın gerçekten art niyetli mi yazdıklarımKonuyla alakali yorum yapmaya devam edersen neler eklenir hayal bile edemiyorum suan.
Isin tek iyi yani soyledikten sonra soylememis gibi yapmasi ama yazili olmasi sikinti
Gerçekten öyle... Bi de hormonlar tavandır şimdi, ona rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?