- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Artniyet arayan artniyetlidir diyorum, bak bakalım ona öyle bir şey yazmışmıyım? Sana vermişim bu cevabı hani kendi üstüne alınsan anlıcamda bide başkasına yaftalıyosun dedigimi :)) onla kavga ettirmek için uğraşıyorsun ama boşuna, o etmeyecek, bende etmeyeceğim :))
Ay kendiniz mi kötüsünüz acaba beni bu kadar kötü algılıyorsunuz. Ben babaanneme ziyaret amaçlı uğrayıp tesadüfende para verilmediğini işitince, olayın üstüne düştüm. Konudada açıkça yazıyor böyle oldugu. direkt ne bulurum fırsat olarak diye düşünerek gitmişim gibi konuşuyorsunuz hala.
Aha burda dedi. Ben neden kavga ettireyim yahu egleniyoruz surda.Hayır sizin niyetinizi biliyorum bu yazdıgınız yorumu bu polemikten önce yazsanız emin olun hiç bişey demezdim. O ikisi ile atışınca , ooo kaos var dyip geldiniz ikisinin şakşakçılığını yaptınız. Sonrada eh madem çok istedin ben bi yorum yapayım dedinz. Nasıl sizi artniyetli görmeyeyim
İşte kıymetim bilinmiyor yine fesat been şakşakcı been aah ahGerçekten öyle... Bi de hormonlar tavandır şimdi, ona rağmen.
Aa evet bak bunları bana yazmıştı demiOydar
Aha burda dedi. Ben neden kavga ettireyim yahu egleniyoruz surda.
Oydara cevaplarin.
Konu sahibi demedim deme artik Allah askina. Yazdiklarni mi unutuyon napiyosun bilmiyorum
Oydar
Aha burda dedi. Ben neden kavga ettireyim yahu egleniyoruz surda.
Oydara cevaplarin.
Konu sahibi demedim deme artik Allah askina. Yazdiklarni mi unutuyon napiyosun bilmiyorum
Sen hakkaniyetli kadınsın gerçekten art niyetli mi yazdıklarım
Artniyetli senmişsinNiyetinizi biliyorum demişim, kendiniz mi kötüsünüz acaba demişim oydar a :)) artniyet arayan artniyetlidiri ise sizin yorumunuza alıntı yaptım muhattabım sizdiniz yani :)) ki genel bi söylemdi neden şimdide böyle birleştirme gereği duydunuz amaç kavga ettrmek değilse :))
Bir de diyor ya bu olay olmasaydı da zaten bu durumu ortaya çıkarırdım. Yoo hayat güllük gülistanlık akrabalardan böyle bir kumpas gelmeseydi babannenin halinden haberi yoktu. Ama şimdi tü kaka amca nasıl yapar bunu. E kimse ilgilenmemiş kadınla o da hem ilgilenmiş hem cukkalamışben tamamen mantıklı buluyorum yorumlarini. Simdiye ve geleceğe odaklasin bu konudaki yorumlarinda çünkü kadin hasta ve devami cok onem arz ediyor. Birde konu sahibi pek muhatap olmuyorken birden aile icinde tartisma yaratip tekrar geri çekilmesi dusundurucu. Toruna mi kaldi falan dedi bakmak. Yani isin babaanne tarafini pek onemsemedgi belli zaten.
Teşekkür ederim .
ben tamamen mantıklı buluyorum yorumlarini. Simdiye ve geleceğe odaklasin bu konudaki yorumlarinda çünkü kadin hasta ve devami cok onem arz ediyor. Birde konu sahibi pek muhatap olmuyorken birden aile icinde tartisma yaratip tekrar geri çekilmesi dusundurucu. Toruna mi kaldi falan dedi bakmak. Yani isin babaanne tarafini pek onemsemedgi belli zaten.
Teşekkür ederim .
Hayır sizin niyetinizi biliyorum bu yazdıgınız yorumu bu polemikten önce yazsanız emin olun hiç bişey demezdim. O ikisi ile atışınca , ooo kaos var dyip geldiniz ikisinin şakşakçılığını yaptınız. Sonrada eh madem çok istedin ben bi yorum yapayım dedinz. Nasıl sizi artniyetli görmeyeyim
Evet ailene düşkün değilsin, evet tartışma yaratarak kendi intikamını aldın okey. Çok kızdığın, babanneme bunu nasıl yapar dediğin amcan kadar sen baban da suçlusun çünkü kadınla ilgilenilmemiş. Ama şimdi bütün suç günah amcada kaldıZaten ben aileme çok düşkünüm çok önemserim gibi bir iddiada bulunmadım? Hani neyin aksini savundugunuzu düsünüyorsunuz bu kadar anlamadım doğrusu. Ben aile içine girip tartışma yarattım bunuda bana yapılan kötülüğe kötülükle karşılık vermek için yaptım ve bunuda konumda söyledim, fakat en azından iyi bir şeye vesile oldu diyede ekledim. Hani ben bunun tam tersini yazsam neyse. İyilik meleğiyim diye bir iddiam olsa neyse.
Bir de diyor ya bu olay olmasaydı da zaten bu durumu ortaya çıkarırdım. Yoo hayat güllük gülistanlık akrabalardan böyle bir kumpas gelmeseydi babannenin halinden haberi yoktu. Ama şimdi tü kaka amca nasıl yapar bunu. E kimse ilgilenmemiş kadınla o da hem ilgilenmiş hem cukkalamış
Yok ben showcu, alkış almak isteyen ve artniyetliyim, birde kötü niyetli sifatlarimi unutma litfin kirilirim
Hee ben yine artniyetliyim yani eh iyi mademHayır sizin niyetinizi biliyorum bu yazdıgınız yorumu bu polemikten önce yazsanız emin olun hiç bişey demezdim. O ikisi ile atışınca , ooo kaos var dyip geldiniz ikisinin şakşakçılığını yaptınız. Sonrada eh madem çok istedin ben bi yorum yapayım dedinz. Nasıl sizi artniyetli görmeyeyim
Bak bunu yazdi ya sana az once alintiladim ya.
aha orda yaziyor iste.
Yazılı kanit sunuyorum ama
Ya tamam çıkarırdın ama kendin diyorsun pek düşkün değilim çok görüşmüyorum diye bu olaylar olup oraya gitmeseydin nerden haberin olacaktıÇıkarırdım evet. tanıyor musunuz beni o kadar siz de normalde yapmazmışım gibi konuşuyorsunuz? Aile içine normalde giren biri olsam, kimseyle bi düşmanlıgım olmasada bu olayı çıkarırdım ortaya. İki kere iki dört. Tanımadığınız insanlar hakkında yargılarda bulunmayın bu şekilde bari.
Sen hemem tongaya dustun ama bak olmuyor boyle. 2. Ye kaniti onune sunmam gerekti. Hormonlara veriyorumHee ben yine artniyetliyim yani eh iyi madem
Ay ne bileyim benim şuan odak noktam babanneSen hemem tongaya dustun ama bak olmuyor boyle. 2. Ye kaniti onune sunmam gerekti. Hormonlara veriyorum
Bu forumda elestirmesek, dusuncemizi belirtmesek, yyazilan konudan yargi olusmasa kafalmizda, konunun belki noktalarıni onemsemesek niye var bu forum yahu?Çıkarırdım evet. tanıyor musunuz beni o kadar siz de normalde yapmazmışım gibi konuşuyorsunuz? Aile içine normalde giren biri olsam, kimseyle bi düşmanlıgım olmasada bu olayı çıkarırdım ortaya. İki kere iki dört. Tanımadığınız insanlar hakkında yargılarda bulunmayın bu şekilde bari.
Hayır sizin niyetinizi biliyorum bu yazdıgınız yorumu bu polemikten önce yazsanız emin olun hiç bişey demezdim. O ikisi ile atışınca , ooo kaos var dyip geldiniz ikisinin şakşakçılığını yaptınız. Sonrada eh madem çok istedin ben bi yorum yapayım dedinz. Nasıl sizi artniyetli görmeyeyim
Bak bunu yazdi ya sana az once alintiladim ya.
aha orda yaziyor iste.
Yazılı kanit sunuyorum ama
Bir de ben ayrıntıyı görürüm kimsenin bakmadığı yerden bakarım böyle alanım kısıtlanınca üzülüyorumBu forumda elestirmesek, dusuncemizi belirtmesek, yyazilan konudan yargi olusmasa kafalmizda, konunun belki noktalarıni onemsemesek niye var bu forum yahu?
Onu yapma bunu yapma.
Diyalog dediğimiz sey yonlendirmeyle gitmez. Hepimiz binbir turlu insaniz. Herkesin dusuncesi olayi ele alisi farkli.
Sen konuyu sürekli cizgi içine alip, belirli kismi uzerinde durulsun istiyorsun ohooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?