• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuyumu kazanlar, kendini o kuyuda buldular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu insanlar görümcesi eltisi sürekli görüşmek zorunda olduğu insanlar olsa diş göstersin yerlerini bilsinler diycem de istese sittin sene muhattap olmaz, birine had bildireyim demek bu yaştaki birisi için aslında çok yıpratıcı, kızkardeşim ortalığı birbirine kattı mesela benzer bi konuda ama cidden çok yıprandı ona buna laf yetiştireyim derken, ağlamalarına ben şahit oldum,annemler biz vardık yanında konusahibi yalnız bi de. Babası destek vermiş ama aslında namus olayından dolayı kendini aklamaya çalışıyor o yoksa kızı gerçekten umrunda olsa o kurtlar sofrasına oturtur mu katip. Gencecik bi kızı feleğin çemberinden geçmiş insanlara yem ediyor o tiyatroyla. Boşver kızım ben biliyorum seni demesi lazım akla kızım beni değil.

Bu yaştayken maharet herkese laf yetiştirmekmiş gibi gelir sürekli konuşmak ister insan ama bi on yıl sonra aslında bu insanları adam yerine koymamanın asıl maharet olduğunu farkedersin. Bence bişe yapsalar da ciddiye almasın baba kendi uğraşsın kendi garip ailesiyle.
Evet ben de babaya uyuz oldum. Kıymetli kardeşlerinin fikirleri hala önemli onun için, de haydin ordan diyemiyor kimseye, anca bağırsın çağırsın. Bekliyor ki namusunu kanıtlasın kızı, te Allahım sanki bu insanlara namus borcu var bu kızın. Kızına da bişey diyemiyor Allah' tan, bunca yıl sonra zor arayı iyi etmiş, biraz zorlasa kız kaçacak geri. Konu sahibi politikayı acilen öğrenmeli, çok yakarlar canını böyle. Bişey yapacaksa da karda yürüsün izini belli etmesin. Aksi felaket olur onun için. Bi de inşallah öderler babannenin borcunu yahu, kimse de demiyor maaşından telefon alan kuzen dururken, neden konu sahibinden babanneye bakması bekleniyor? En son gidilecek kişi konu sahibi.

Sana hak veriyorum, karşısındaki insanlar kötülük konusunda pek idmanlı. Bütün rezilliklerini konu sahibi ortaya çıkarsa bile sırf düşman sevindirmeyelim diye dağılmaz o sürü. Sürünün gücüne inanıyorlar, dışardan saldırı gelince daha da kenetlenecekler, daha da tehlikeli olacaklar. Ama bu yaptığı iyi oldu, hiç yoktan babası kimin ne olduğunu bir daha anladı, artık bu kıza da elleşmezler daha. Ama bu kız bununla yetinmeli.
Bu insanlar görümcesi eltisi sürekli görüşmek zorunda olduğu insanlar olsa diş göstersin yerlerini bilsinler diycem de istese sittin sene muhattap olmaz, birine had bildireyim demek bu yaştaki birisi için aslında çok yıpratıcı, kızkardeşim ortalığı birbirine kattı mesela benzer bi konuda ama cidden çok yıprandı ona buna laf yetiştireyim derken, ağlamalarına ben şahit oldum,annemler biz vardık yanında konusahibi yalnız bi de. Babası destek vermiş ama aslında namus olayından dolayı kendini aklamaya çalışıyor o yoksa kızı gerçekten umrunda olsa o kurtlar sofrasına oturtur mu katip. Gencecik bi kızı feleğin çemberinden geçmiş insanlara yem ediyor o tiyatroyla. Boşver kızım ben biliyorum seni demesi lazım akla kızım beni değil.

Bu yaştayken maharet herkese laf yetiştirmekmiş gibi gelir sürekli konuşmak ister insan ama bi on yıl sonra aslında bu insanları adam yerine koymamanın asıl maharet olduğunu farkedersin. Bence bişe yapsalar da ciddiye almasın baba kendi uğraşsın kendi garip ailesiyle.

kendi aranızdaki konuşmanızı okudum ve açıkçası doğru geldi dedikleriniz, doğru hissettim. babam konusunda özellikle. ben bununla yetineceğim karşı atak gelmez artık ama gelirsede daha büyük bir şey yapamayacakları için kudurmalarını izleyeceğim dediğiniz gibi çok yıpratıcı şeyler çünkü bu olaylar. ben uzak duracağım

18 sayfa neyin polemiği yaşandı, kim neyi sabote etti, kim kime fesat dedi, kim linçledi yapılan raporlara bakınca anlayacağım, yalnız beğenmedim butonundan gına geldi artık.

Herkes üzerine alınmasın fakat bazılarınız var ki çocuk gibi, saçı çekilen saç çekiyor, birbirinizi takıntı mı yapıyorsunuz, hırs mı yapıyorsunuz bilemem de biri beğenmedim yapıyor diğeri beğenmedim'lerin karşılığı olarak seri şekilde beğenmedim yapıyor, sonra bir bakıyoruz karşılıklı beğenmedim savaşı başlamış, beğenmedim üyelere değil katılmadığınız yorumlara yapılır ama bir kişinin her yorumu mu gözünüze batıyor işte orası tartışılır?
Durum mesajlarına kadar beğenmedim yapmak da artık moda oldu.

Birini dikkate almıyorsanız pas geçersiniz, her yorumunu bulup tek tek beğenmedim yapmazsınız, birinin her yorumunu gölge gibi takip edip tanımadığınız kişilere karşı öfke duymak nasıl bir şeydir hiç anlamadığım konular🤷‍♀️

Ama şunu bilmenizi isterim, birini takıntı yapıp olur olmadık her mesajına seri beğenmedim yapmak size uyarı getirilebiliyor bilginiz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back