Bu insanlar görümcesi eltisi sürekli görüşmek zorunda olduğu insanlar olsa diş göstersin yerlerini bilsinler diycem de istese sittin sene muhattap olmaz, birine had bildireyim demek bu yaştaki birisi için aslında çok yıpratıcı, kızkardeşim ortalığı birbirine kattı mesela benzer bi konuda ama cidden çok yıprandı ona buna laf yetiştireyim derken, ağlamalarına ben şahit oldum,annemler biz vardık yanında konusahibi yalnız bi de. Babası destek vermiş ama aslında namus olayından dolayı kendini aklamaya çalışıyor o yoksa kızı gerçekten umrunda olsa o kurtlar sofrasına oturtur mu katip. Gencecik bi kızı feleğin çemberinden geçmiş insanlara yem ediyor o tiyatroyla. Boşver kızım ben biliyorum seni demesi lazım akla kızım beni değil.
Bu yaştayken maharet herkese laf yetiştirmekmiş gibi gelir sürekli konuşmak ister insan ama bi on yıl sonra aslında bu insanları adam yerine koymamanın asıl maharet olduğunu farkedersin. Bence bişe yapsalar da ciddiye almasın baba kendi uğraşsın kendi garip ailesiyle.