Kütahya///43

çok sagol allah razı olsun daha ne diyim 21 yasımda üniversiteye gidicem bakalım yapıcas artık yaşımaşı yok bu işlerin:lepi:

güzelim babanın maddi duruma nasıl. eğer geliri azsa berada yardımsevenler derneği nin yurdu var.orayada müracat ewdebilir mişsin. ama orası durumu kötü olanları alıyormuş.neyse sen gel halledilir.ben sana özelden adresimi vereyim. birşey olursa beni ararsın tamam mıyerimseniben

ALLAH RAZI OLSUN..ugtaştın okadar canım.. başka ailelere göre durumuzu okadar kötü degil..yani en azından emkli maaşimiz var çok şükür.. ama özel yurda çıkamam bi emekli maaşiyla bakalım gelelim bi tavşanlıyada iş te bakıcam kendime canım yeniden çok sagol..

hiç önemli değil güzelim sonuçta bewnde o dönemleri yaşadım.bende üniversitayi eskişehir de okmuştum. ve yurt problemini çok iyi bilirim. ama herşeyin bir çözümü var.yükdekokuldaki arkadaşıma sordum orada ev arkadaşı arayan kız öğrenciler ilan asıyormuş.senin için bakacek. ayrıca buraya kayda gelince sende bakarsın.yine yapabileceğim birşey olursa buradan bana söyle.elimden geleni yaparım.çünkü bende emekli maaşıyla okudum.ben burada normal lisede tarih öğretmeniyim.adım ebru.gelince normal lise dersen sana gösterirler.çünkü burada sadece bir tane düz lise var.okulumun ismini buradan veremiyorum çünkü adres vermek yasak sanırım.birşey olursa beni bul tamam mı güzelima.s

çok sagolun tekrar allah razı olsun..nasip olurda gelebilirsem oralara gerçekten gelicem yanınıza tanışmak isterim sizin gibi gönülden biriyle.. tekrar sagolun başım sıkışırsa yazarım buradan tekrar sagolun..:asigim:

tavşanlı adlı hocam:)benı dün tavşanlıdan zirve ögrenci yurdudan aradılar 37 kişilikmiş ama babam pahalıdırı orası dedi ama oraya gelince bi konuşucas yınede..

tavşanlı adlı hocam:)benı dün tavşanlıdan zirve ögrenci yurdudan aradılar 37 kişilikmiş ama babam pahalıdırı orası dedi ama oraya gelince bi konuşucas yınede..

zirve kız yurdunu hiç duymadım.bugün müsait olursam bi bakayım. fiyatını sorsrım. benim evimin tam karşısında da ay yıldız kız öğrenci yurdu var.orada yemek yok. onunda fiyatını sorarım.sana buradan bildiririm güzelim.

ebru hocam babam tutturdu fethullahçıların yurduna yerleştiricem senı dio ya istemıyorum bende orayı ben oraya gelince yanıan gelsem babamla bi konuşsan felan off yaaa istemıyorum ben orada kalmayııı..:1no2:

ebru hocam babam tutturdu fethullahçıların yurduna yerleştiricem senı dio ya istemıyorum bende orayı ben oraya gelince yanıan gelsem babamla bi konuşsan felan off yaaa istemıyorum ben orada kalmayııı..:1no2:

tamam güzelim gelinde konuşalım.zirve yurdu nurcularınmış zaten. dün öğrendim. ben ayyıldız kız öğrenci yurdunun tam karşısındaki mavi binada oturuyorum. istasyon cad.de gelirsen en üstteki zile bas. tamam mı

canim sen tavşanlinin neresindensin..? Yada aslen nerelisin..benim ailem durak mah. Oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…