Kütahya///43

güzelim ben aslında kütahyalıyım.ama 12 sene önce avlandim ve buraya yerleştim.buradan adres veremiyorum ama istasyon cad.deyim.belki mehmet tarhan ı tanırsın yada ailen mutlaka bilir.onun kiracısıyım.

ben mehmet tarhanda okudum :)
tarhan kömürün ordasın sanırım..

güzelim ben 34 yaşındayım.burada lisede tarih öğretmeniyim. tarhan kömürün orada değilim. türk hava kurumunun hizasındaki binadayın.yanımda ağdabaşların evi var. sen istanbuldasın sanırım.den kaç yaşındasın.çalışıyor musun.

abimde tarih öğretmeni ve 34 yaşında ama maalesef ataması olmadı...şuan gazetecilik yapıyor :) dediğin yeri biliyorum..ben 28 yaşındayım..rehabilitasyon merkezinde çocuk gelişim uzmanı olarak çalışıyorum...bende 2 yıl önce buraya gelin geldim :1no2: 26 yılım tavşanlıda geçti yani.. benim muhitime yakınsın orda yerimseniben

memleketımdenmı bılmıyorum maalesef hiçbiryer tavsanlı gibi gelmıyo bana senağlama dogma büyüme tavsanlılıyım hanım çeşme gülüyüm :roflol: okadar benımsemısımkı memleketımı bilecikte her konustugum kötayalımısın diyor :roflol: şiveme kurban olayım bir yıldır bilecikteyim ama ne dogru söyleyeyım burası ölü şehir cok hareketsiz cokkkkkk ŞİMALcım siz nerelısınız ve özel olmayacaksa meslek neydi

memleketımdenmı bılmıyorum maalesef hiçbiryer tavsanlı gibi gelmıyo bana senağlama dogma büyüme tavsanlılıyım hanım çeşme gülüyüm :roflol: okadar benımsemısımkı memleketımı bilecikte her konustugum kötayalımısın diyor :roflol: şiveme kurban olayım bir yıldır bilecikteyim ama ne dogru söyleyeyım burası ölü şehir cok hareketsiz cokkkkkk ŞİMALcım siz nerelısınız ve özel olmayacaksa meslek neydi

Ben İzmirliyim aslen ama malesef memleketimde yaşamak nasip olmuyor bir türlü ama kütahya evlendiğimden beri yaşadığım memleketime en yakın yer olacak sonuçta ege ben mühendisim ama çalışmıyorum iş bulamadım daha doğrusu inşallah kütahyada şansım açılırda bir iş bulurum yani mesleğimi yapmasam bile uğraşacak birşeyler olur inşallah

.............................................................................................................

Son düzenleme:
mrb kızlar önceki gece üniversiteye kayıt yaptırmak için kütahya tavşanlıya yola çıktım sabah kütahya daydım ailemle sonra tavlanlıya geçtin sabahın 5.30 da ama tavşanlı hayta saabah 8de başlıyormuş:) tarminal de bekledik sabah biraz gezindik herkez uyanana kadar:)çok sevdim tavşanlıyı çünkü bankaların heps bir yerde belediyesi hükümet konagı felan hepsi biryerde yani :) ondan sonra ebru hocam cumhuriyet lisesinide buldum orada senı görecektim ama sabahın körü oldugu için göremedim ama elbet dönünce bulucam seni:)yani çok sevdim meydan da da ev tuttuk dayalı döşeli bi ev hatta gittigimizde efeler oynuyordu:) çok şirin biryer.. 14 eylülde geliyorum artık oraya temelli:) görüşürüz inşallah..

mrb kızlar önceki gece üniversiteye kayıt yaptırmak için kütahya tavşanlıya yola çıktım sabah kütahya daydım ailemle sonra tavlanlıya geçtin sabahın 5.30 da ama tavşanlı hayta saabah 8de başlıyormuş:) tarminal de bekledik sabah biraz gezindik herkez uyanana kadar:)çok sevdim tavşanlıyı çünkü bankaların heps bir yerde belediyesi hükümet konagı felan hepsi biryerde yani :) ondan sonra ebru hocam cumhuriyet lisesinide buldum orada senı görecektim ama sabahın körü oldugu için göremedim ama elbet dönünce bulucam seni:)yani çok sevdim meydan da da ev tuttuk dayalı döşeli bi ev hatta gittigimizde efeler oynuyordu:) çok şirin biryer.. 14 eylülde geliyorum artık oraya temelli:) görüşürüz inşallah..
canım senin adına çok sevindim.dün ben evdeydim.keşke uğrasaydın.neyse gelince mutlaka okulada uğra.seninle yüzyüze görüşelim.evimin yerini gösteririm.bir şeye ihtiyacın olursa uğrersın.tuttuğun ev nerede.bana yakın mı acaba.ben cumhuriyet meydanına yakınım.ziraat bankasına uğradıysan bilirsin.onun hemen altında.yürüyerek 2 dakika sürüyor.

canım senin adına çok sevindim.dün ben evdeydim.keşke uğrasaydın.neyse gelince mutlaka okulada uğra.seninle yüzyüze görüşelim.evimin yerini gösteririm.bir şeye ihtiyacın olursa uğrersın.tuttuğun ev nerede.bana yakın mı acaba.ben cumhuriyet meydanına yakınım.ziraat bankasına uğradıysan bilirsin.onun hemen altında.yürüyerek 2 dakika sürüyor.

ziraat bankasınada ugradım para felan yatırdım.. meydan dan ev tuttuk sobalı bi ev 120 liraya tuttuk 2 kızla daha tanıştım 3müz tuttuk aylık 40 liraya tuttuk kişi basına:) ev sahipleride bidede ile babanne çok tatlılar meydan dan tuttuk yani evi..insanları çok cana yakın:):teytey:

çok özledim yaaa..daha fazla bahsetmeyin oralardan..gzellergzeli seni kıskandım vallaaa...

merhaba kızlarr bende kütahyada okuyorum bu sene son sınıf oldum...cumartesi de kütahya yolcusuyum inşallah...:) alışınca özlüyo insan walla...bişey sorucam sizlere acaba kütahyada merkeze yakın 1artı 1 ufak bi kiralık daire warmı yakınlarınızda?yardımcı olan olursa çoook sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum....

ziraat bankasınada ugradım para felan yatırdım.. meydan dan ev tuttuk sobalı bi ev 120 liraya tuttuk 2 kızla daha tanıştım 3müz tuttuk aylık 40 liraya tuttuk kişi basına:) ev sahipleride bidede ile babanne çok tatlılar meydan dan tuttuk yani evi..insanları çok cana yakın:):teytey:

canım sobalı zor oluyor mu? bizde çıkmayı düşünüyoruz kütahyada merkeze yakın ...ufak bir yer sobalı ilanları çok gördüm.ama nasıl olur pek bilemedik.

canım sobalı zor oluyor mu? bizde çıkmayı düşünüyoruz kütahyada merkeze yakın ...ufak bir yer sobalı ilanları çok gördüm.ama nasıl olur pek bilemedik.

sen kütahya merkezdemi okuyorsun canım ben bu yıl tavşanlıya yerleştim.. biz 3 kız tuttuk evi sahipleri bi dede ile babanne ev sobalı ama giriş kapılı yani.. dış kapıdan giriyorsun 2 3 merdiven çıkıyorsun bizim ev oyüsden yoksa 2 3. kat olsaydı çok zor olurdu bulursanız bile giriş kat sobalı bulun sobayı doldurması kolay olsun..bizim dede ben sizin sobanızı yakarım dedi ama 3kızız sonuçta ona bırakmayız ama odun kömür felan parasını vericez dedeya o getircek bize öyle anlaştık yani..

X