Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım durumun çok garip.belki benim yasadıklarımı okumussundur.4 haftalıktı hamile olduğumu öğrendiğimde.5.hafta gittik keseyi göremedik.6.haftama 2-3 gün kalmıştı ki kanamam oldu.hemen gece acile gittik.bir baktık kese ama bebek yok.klomenle hamile kalmıştım.bir kese ve birde kist oluşmuş meyerse.neyse 3 gün hastanede yattım.hastaneden cıkarken tekrar ultrasyona girdim.baktık yolk sac görünüyor.iyi bir gelişme dediler.neyse 7+6 günlük falandım,gece bir uyandım yine kanama.bu sefer irice bir parça düşürdüm.yine acile gittik eş,imle.eşimde bende bu sefer kesin bebek düştü diyorduk.ultrasyona aldılar hemen.bir baktık meleğimin kalp atışları..düşende kistimmiş.bebeğim 12 mm di.yine hastanede kaldım 2-3 gün.haftalarımı korkularla geçirdim.11.haftada tekrar gitiik doktora.45 mm olmuş meleğim.hareket ediyordu.inanamadım.ve 12+6 günlükken gittim ikili test için ve 65 mm ve 62.5 gr olmuş.demek istediğim ben bunları yaşarken okadar çok sıkıntılar atlattım ki.gitti dediğim anlarda o beni bırakmadı.bu bile mucize benim için.allahım en hayırlısını veriyor inan bana.sen pamuktan döşeklerde de yatsan bebeğinin düşeceği varsa düşer.buna engel olmamzsın.o yüzden sabret ve bekle.inşallah bebeğin seninledir ve sana sımsıkı tutunmuştur.