Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tedavi için 1 sene diyorlar genelde sen ne ile korundun dr değiştirsen araştırsan folic asit içiyormusun
Kizlar ben bugun dr ye gittim evde yaptigim testler negatif cikti ama bi turlude regl lmadimve hamile oldugumu ogrendim.Hamilelerin duasi Kabul olur derler isteyen herkeze allahim nasib etsin insallah
amin.kaç gün geçti?belirti yaşadın mı?
Kizlar bende kırmızı kartı yedim yine bu ay. Gününü sektirmedi bile tam gününde geldi.. bayrama yine iki kişiyiz
Yok kuzumm üzülmedim buna zaten olması mucizeydi bu ay :)) regl bittikten snra asıl çalışmalar başlıcakk
Kizlar ben bugun dr ye gittim evde yaptigim testler negatif cikti ama bi turlude regl lmadimve hamile oldugumu ogrendim.Hamilelerin duasi Kabul olur derler isteyen herkeze allahim nasib etsin insallah
canım ınsallah önumuzdeki ay hamiş kalırsın moral cok önemli bu konuda
Eet canım moral yüksek olmalı,ekimde olmazsa zaten taa aralıga sarkcak sanırım çünkü kasım ayında tam yumurtlama haftamda yurtdışında olucam ayrı kalcaz (
aynen canım. ınsallah bu ay olurda ayrı kaldıgında sorun olmaz ne guzel işte :) hayırlısı olsun hayatım. bakelım ben napcam artık
Son 3günnn seninnn :)) gelmesin kırmızılarrr
slm kızlar nasılsınız bat 13 ekim [/QU
benimde regl tarihim 13 ekim. 5. ayımız inşallah herkesin gönlüne göre verir.
aminn canım insallah. hosgeldın aramıza
benim bu aydan ümidim yok hersey kısmett
her ay bir ümit.şu 4ay da duygularım okadar değişti ki. ancak beni sizin gibi anne adayları anlar. duygularım okadar yoğun ki kapı komşumun bebeği oldu, geceleri bebek ağlıyor annesiyle babası ninni söylüyorlar, onları dinlemek çok hoşuma gidiyor. hatta bir gün bebek ağlarken dayanamadım bende ağladım :) belki çok istediğim için ağladım.
her ay bir ümit.şu 4ay da duygularım okadar değişti ki. ancak beni sizin gibi anne adayları anlar. duygularım okadar yoğun ki kapı komşumun bebeği oldu, geceleri bebek ağlıyor annesiyle babası ninni söylüyorlar, onları dinlemek çok hoşuma gidiyor. hatta bir gün bebek ağlarken dayanamadım bende ağladım :) belki çok istediğim için ağladım.