- 23 Mayıs 2009
- 14.284
- 15.570
- 823
ayy bugün özel mi özelll işlerim varr canlar anlarsınız
canım sıkılır arada sobete gelirim dedim amma kimsecikler de yokmuşş
ben burdayım :80:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bugün özel mi özelll işlerim varr canlar anlarsınız
canım sıkılır arada sobete gelirim dedim amma kimsecikler de yokmuşş
ben burdayım :80:
kızlarrr.. biz bebişin kesesini gördük sonundaaa.. darısı isteyen herkesinn başına olsun inşallahhh..:))
hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun inşallah :)kızlarrr.. biz bebişin kesesini gördük sonundaaa.. darısı isteyen herkesinn başına olsun inşallahhh..:))
ayy sevinecektim ama sanırım çıktın şekerr
canım geçmiş olsun, üzülme önünde daha çook zaman varrr
hayallerim suya düstü hamileyim demistim ya maalesef bebisim tutunamadi ve gerileme gösterdi su an moralim okadar bozukki anlatamam ama sizin beni cok iyi anladiginizi biliyorum yarin yine doktor randevum var ama hic ümidim yok allah kimseyi umutsuz koymasin inanin cok kötüyüm:84::84::84:
hayallerim suya düstü hamileyim demistim ya maalesef bebisim tutunamadi ve gerileme gösterdi su an moralim okadar bozukki anlatamam ama sizin beni cok iyi anladiginizi biliyorum yarin yine doktor randevum var ama hic ümidim yok allah kimseyi umutsuz koymasin inanin cok kötüyüm:84::84::84:
kızlarrr.. biz bebişin kesesini gördük sonundaaa.. darısı isteyen herkesinn başına olsun inşallahhh..:))
doktor yasakladımı yoksa
yok güzelim yasak değil de bikaç denememizin sonrasında dış genital bölgem çok acıdı afedersin dudaklarım zonk zonk oldu,gerçi dinlenince geçti ama yine de korkuyorum bir de karnım biraz büyüdü haliyle klasik pozisyon zorluyor eh pek yaratıcı olacak kadar da esnek değilimdoğumdan sonra artıkın o eski günlerime dönerim umarım çünkü kocamı ve açıkçası başka şeyleri çoook özlediimmm
evet ya batlarımızda aynı günde inşallah olur hamiş kalmışızdır bu ay ama benim sanki yok gibi hamile olsam hissederdim sanki öyle düşünüyorum az zaman kaldı aslında çok varda kendimi kandırıyorum az kaldı diye ayy güldürdün beni ya bebek provası ))) inşallah nasip ederde bol bol emziririz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. sen hissediyormusun değişiklik kendinde bende hiç yok ya ilk göğüsler veriyor belirtiyi bende yok
dr 3 6 ay dedi ben 3. aydayım sen 6. ay rabbim bizi geri çevirmesin
amin.yaşın kaç?
Canım 28 yaşımdayım rabbim nasip ederse çok istiyorum anne olmak inşallah rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin
çok çok geçmiş olsun cnm vardır herşeyde bi hayır kendini yıpratma sakın.sweetgiirl ve bendimahi arkadaslarim cok tesekkür ederim desteginiz icin allah kimseye böyle bisey yasatmasin ve herkesin gönlüne göre versin
Kızlar nerdesinizzzz kimse yokkk,herkes harıl harıl çalışıomu yaww