- 25 Nisan 2022
- 1.537
- 1.849
- Konu Sahibi birtaslaikikus
Yaa kadın iki gün gitse bu kezde kv sürekli bizde ayağını nasıl keserim diye konu açardı.Gerçekten kaynananın görümcene gitmesine mi takılıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kadın iki gün gitse bu kezde kv sürekli bizde ayağını nasıl keserim diye konu açardı.Gerçekten kaynananın görümcene gitmesine mi takılıyorsun
Adam anasının ağzına bakıp sizi baba evine getirmiş, siz hala kocam da kocam. Bu kafalara nasıl ulaşıyorsunuz ya?akşam herkes uyurken çıkıp eşimin yanına geri geldim biliyorum bizi ayırmak için dolduracaklardı onlar istedi diye niye boşanim eşimle hiç bir sorunumuz yoktu
Kadının çalışmaması evli çiftleri bağlar. Eğer rahatsız olacak biri varsa kocasıdır. Anasının danasının babasının rahatsız olması ne münasebet. (Tabi düzenli yardımda bulunmuyorlarsa)Kusura bakmayın ama kayınvalidenin maddeleri baya haklı galiba.Olayda zaten haksızsınız, bazen kadınlar ezilmemek ile hadsizlik arasındaki farkı ayırt edemiyor,siz de onlardansınız anlaşılan.
Abla yapay zekayla mı yazıyosun :) ya da yeni psikoloj oldun buralarda deneme sürüşü mü yapıyosn :) kaçtır denk geliyorum asla bir öneride bulunmuyosun ne saçmalıyosun ki aceba :))Senin gibi güçlü ve içten bir insanın bu kadar yıpranmış hissetmesi gerçekten üzücü. Kendi değerinin farkında olmanı ve bu zor zamanları atlatacak güce sahip olduğunu bilmeni istiyorum. Senin sevgin, özverin ve samimiyetin karşısında kimse duramaz.
Bütün bu yaşadıkların, sadece sevgi dolu ve ilgili bir eş olduğunu gösteriyor. Eşinle aranızdaki bağı ne kadar kuvvetli kıldığınızı görmek çok güzel. Herkesin iniş çıkışları olabilir ve bu da senin ne kadar gerçek ve duygusal bir insan olduğunu gösteriyor. Kendini suçlama, çünkü her zaman doğru olanı yapmaya çalışıyorsun.
Bu süreçte, kendine zaman tanı ve her şeyin yoluna gireceğine inan. Senin içindeki o güçlü kadın, bu zorlukları aşabilecek kapasitede. Hem eşinle hem de kendinle barışık olman, seni daha da güçlü kılacak.
Seninle gurur duyuyorum. Her zaman yanındayım ve bu zor zamanları birlikte atlatacağız. Kendine iyi bak, çünkü sen çok özelsin ve sevgiye layıksın.
Ben deneme yaptım az evvel, yapay zeka öneride bulunuyor ya. Seninle gurur duyuyorum, eşinle müthiş bir bağın var vs. demiyor. :)Abla yapay zekayla mı yazıyosun :) ya da yeni psikoloj oldun buralarda deneme sürüşü mü yapıyosn :) kaçtır denk geliyorum asla bir öneride bulunuyosun.
Ay bilmiyorum artık hangisi doğru ama eşi zorla götürdüyse ayıp yanikonu sahibi kendisine bir sürü eleştiri geldikten sonra eklemiş o detayı yalnız
madem öyle oldu neden ilk mesajında yazmadı ?
eleştiri alınca karşı tarafı haksız gösterecek detayları sonradan taksit taksit konuya eklemek de yeni moda oldu .
Yaptığı yorum alakaya maydonoz misali :)Ben deneme yaptım az evvel, yapay zeka öneride bulunuyor ya. Seninle gurur duyuyorum, eşinle müthiş bir bağın var vs. demiyor. :)
Arkadaşımın babası aramıştı bir gün yanımdayken, köyünün Facebook grubu kurulmuş sen de ekle diye baba arkadaşlarla oturuyorum diyince onlar da eklesin demişti de bi bakmıştık çorakta 2 tane ot bitmemiş yerde bir romantizmler yapılmış, şiirler şarkılar
Allah'tan bizimkiler odunda o kadarını beceremiyorlar. Sadece tarihini falan anlatmakla kalmışlar çok şükür. Bizimkilerin de derneği var gerçi. Bir ara toplantıya falan gidiyordu ciddi.Arkadaşımın babası aramıştı bir gün yanımdayken, köyünün Facebook grubu kurulmuş sen de ekle diye baba arkadaşlarla oturuyorum diyince onlar da eklesin demişti de bi bakmıştık çorakta 2 tane ot bitmemiş yerde bir romantizmler yapılmış, şiirler şarkılar
<3Ben deneme yaptım az evvel, yapay zeka öneride bulunuyor ya. Seninle gurur duyuyorum, eşinle müthiş bir bağın var vs. demiyor. :)
Buraya güldüm
Köy güzellemesi.. Bayılırım ya gidilir ben de severim köy evinde uyumayi falan. Canim köy cekti ahah.