- 23 Mayıs 2009
- 14.284
- 15.569
- 823
Eet cnmm :)) kimseden ses yok ama daha :) uyuyomu herkes :)
haftasonları burAlar sessiz oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her gün buralardayım bi bakıp çıkıyorum :) bakalım kimlerden müjdeli haber var diye. İnşallah bu ay çok hamiş haberi alırız. Benim tam 1 hafta var adetime. Bu ay çalışmaları sıkı tuttuk umarım bu sefer olur. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Ben her gün buralardayım bi bakıp çıkıyorum :) bakalım kimlerden müjdeli haber var diye. İnşallah bu ay çok hamiş haberi alırız. Benim tam 1 hafta var adetime. Bu ay çalışmaları sıkı tuttuk umarım bu sefer olur. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
hayırlısı olsun canım. benımde 2 gun var ama kasık agrım basladı bıle
Benimde 2 günüm var inşallah anne olmayı bekleyenler güzel haberi alırlar
uyuyorlarmı baska bıseymı yapıyorlar anlamadım valla
Kızzzzz :)))
afendimmm canımmmmm :) senle bende baska kımse yok valla
Eet yaaa :)) bi ikimiziz :)) bizimkiler yoğun çalışmadalar sanırımm :)) biz çalışamıoz yarın kırmızılar giderse başlıcazz
kız ben calıstım bıtırdım beklemedeyım ben D
Biliom kız seni oyüzden burdasınn :))
Varmı bi belirti :)
ya belirtim var ama adet sancısı gıbı ( kasık agrım ve bel garım basladı.goguslerımdede sislik var
ben ne işe yaramaz bir insanım. yine adet oldum.olmayacak benim artık anladım ben
kırmızı kart yedim bu aydaaa:))))Canımm naptınn ?? Kırmızılar gelmemiştir inşallahhh
ben ne işe yaramaz bir insanım. yine adet oldum.olmayacak benim artık anladım ben
canım sen çok kolay demoralize oluyor ve feci kötü yazıyorsun hemen...bence rahatlat kendini, stresli bir yapın var anlaşılan...
sen rahatlamadan gelmez bebişin
insallah canım.belirtin var mı