hakkinda hayirlisi olur insallah canim Rabbim kimseyi aratmasin bebek için
hımmm insallah canım bat ne zman peki
anladim kizlar
myom için sogan kürünü denedin mi hic cimbom? deneyen cogu kiside ise yaramis, bi bak istersen haberdar degilsen :26:
agustos insallah tutar bakalim Allahin hakki üçmüs
Bizde 1 ay hic biseysiz denedik sonra klomen tedavisine basladim ve o tedavili ayda bitti, üçüncü aya basladik bakalim
bat 14 ekimçok uzak yaa zaman geçmiyor böyle bekleyince
insallah tutar canim, aman kendini stresten, sikintidan uzak tut, kimseyi takma o dönemlerde, sen ve bebeginden önemlisi yok..
benim dogal yoldan gelmesi cok zor artik, adet düzensizligim var dolayisiylada yumurtlama tembelligi var, o yüzden hem adet söktürücü kullaniyorum hemde klomen kullaniyorum yumurtalari büyütmek için..
haftaya doktorda kontrolüm var bakalim büyüyorlar mi tedaviye cevap veriyorlar mi
doktora gidince klomen istiyorummu diyosun yada dkotor test falan yapıp kendimi karar veriyo klomen kullanmak benimde aklımda var
doktora gidince klomen istiyorummu diyosun yada dkotor test falan yapıp kendimi karar veriyo klomen kullanmak benimde aklımda var
stresten uzak durabılsem keske pco olmama rağmen heray duzenlı gelıyodu adetım benım bu ay gelmek bılmedı sancı sancı derken doktora gıttım yumurtam catlıyamamıs kıste donusyomus sımdı bende soktorucu kullanıyorum pesıne dogum kontrol hapı ve sonrasında ıgnelere baslıyabılcez cnım hıc bellı olmaz klomen ıle yumurtn buyurse doktor catlatma ıgnesı verıp ılıskının saatını soyluyolar benım ardkasımın osekılde oldu :) sımdı kızı 6 aylık ınsallah senınde klomen sonrasında gerek kalmaz ınsallah kocaman kocaman olsunlar yumurtaalrın cnım
cnm 8 ekımde bayramdan once bı goreyım senı dedı doktorum kontrol edıcek cunku adetımın 15. gunu falan oluyo o sıralar ozamandanmı baslatır ıgnelere yoksa tekrar adetımı beklerız bılemıyorum
cnm 8 ekımde bayramdan once bı goreyım senı dedı doktorum kontrol edıcek cunku adetımın 15. gunu falan oluyo o sıralar ozamandanmı baslatır ıgnelere yoksa tekrar adetımı beklerız bılemıyorum
hmm hayirlisi bakalim az kalmis canim, sanirim yumurtlamana bakicak 15inci günü gittigine göre :)
kızlar nasılsınız
bu ay takmıyorum galiba yaa stres yapmıyorum.:) kesınlıklee gel zaten cnm benım hıc olmıcak dıye dusunme ben bu evrede olmama ragmen olmıcak dıye hıc duusnmuyorum bebegı odak noktamdn cıkardım daha onceden esımle bıle gorev gıbı yaklasıyoduk bırbırmıze ama sımdı vercek olan Allah ınankı hıc ummadıgımız bekeldmdıgmız anda verıyo ıkramı coktur rabbımın dua edıp ınanmaktan baska elden bısey gelmez bırkac topıge yazdım ama konu fazla oluncada sureklı beynımde bebk konusu oluyo oda benı rhaatsız edıyo bazen herkonudan her dertten konusmak bıraz daha ıyı oluyo ınsanın kafası dagılıyo sende dene bu topıkte bıle olsak bırsure sonra dıcek soz yazıcak bısey kalmıyo zaten
aşk olsun ama
merhaba çok geçmiş olsun.eğer sperm sayısında yükselme varsa,3 ay aşılama için çok erken dr 6 ayın dolmasını bekliyodur.merhaba arkadaşlar benimm eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu ve geçen hafta ilk testi yaptırdık ve aşılama için yeterli olduğunu söyledi yanlış yere yazıyorm ama kafayı yemek üzereym biriyle konuşmam lazım bunu doktor madem yeterli buldu ama 3 sonraya erteledi her ayy sonu eşime adet oldm diyemiyorm artık lütfen bana bu konu hakkında yardmcı olurmusnz
hoş geldin canım ihmal etme buraları
canım asla olumsuz düşünme. bı bakmıssın en umutsuz oldugun anda hamıle kalmıssın. benımde myom var ama asla denemekten bıkmıyorum. hyırlısı olsun herseyın
anladim kizlar
myom için sogan kürünü denedin mi hic cimbom? deneyen cogu kiside ise yaramis, bi bak istersen haberdar degilsen :26:
agustos insallah tutar bakalim Allahin hakki üçmüs
Bizde 1 ay hic biseysiz denedik sonra klomen tedavisine basladim ve o tedavili ayda bitti, üçüncü aya basladik bakalim
bat 14 ekimçok uzak yaa zaman geçmiyor böyle bekleyince
1 ayda hemen tedavi veriyorlar mı?
ay samyelicim nerelerdesin sen?çatladım meraktan
mercimek nasıl?gördün mü ufaklığı ultrasonda bakıyım :)
sorma canım evde iş güç işte ,bu salı gidebildim dr a anca .gördük bebeği sonunda şükür,
arada midem bulanıyor ,sevdiğim şeyleri yiyemez oluyor insan:18:
sonunda gösterdi mi senin bıcırık kendini :) çok nazlı olcak bak sana diyim :)
canım şaka bi yana çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?