- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
sağol tatlım Allah razı olsun ,her şey iyi olur inşallah ,sen nasılsın ?
sorma canım evde iş güç işte ,bu salı gidebildim dr a anca .gördük bebeği sonunda şükür,
arada midem bulanıyor ,sevdiğim şeyleri yiyemez oluyor insan:18:
kızlar nasılsınız
kızlarrr bugün büyük günn.. eğer akşama kadar hasta olmazsamm geeell dedi doktorummm.. hadi hayırlısı bakalımmm.. dualarınızı
Canim var mi bize güzel haberlerin?
kızlarrr bugün büyük günn.. eğer akşama kadar hasta olmazsamm geeell dedi doktorummm.. hadi hayırlısı bakalımmm.. dualarınızı
Canim var mi bize güzel haberlerin?
ewet canımmm bende hamile grubuna katıldım sanırımm.. kanda çıktı.. bugün tekrar testi tekrarlayacağızz.. :))))) darısı tüm isteyenlerin başına.. :)))
ewet canımmm bende hamile grubuna katıldım sanırımm.. kanda çıktı.. bugün tekrar testi tekrarlayacağızz.. :))))) darısı tüm isteyenlerin başına.. :)))
tebrik ederim:)
maşallah canımm tebrik ederim kaç çıktı değerinn
bendimahiş ,cimbommm kızlar ,daha bu hafta gördüm topiği uğrarım tabiki ,sizleri bırakmam
bu ay takmıyorum galiba yaa stres yapmıyorum.
umudum kalmadığı için belkide hiç belirti flan aramıyorum kendimde:)
((
merhaba çok geçmiş olsun.eğer sperm sayısında yükselme varsa,3 ay aşılama için çok erken dr 6 ayın dolmasını bekliyodur.
benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 10 ay önce ben aşılama filan denemedm.normal yolla olsun diyorum bakalım.
sende stres yapma belli ki değerlerinizde düzelme var hiç sıkma canını.6 aydan sonra düzelme oluşuyo zaten.
gözünüz aydın samyeli Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallahsorma canım evde iş güç işte ,bu salı gidebildim dr a anca .gördük bebeği sonunda şükür,
arada midem bulanıyor ,sevdiğim şeyleri yiyemez oluyor insan:18:
selam kavak yelleri
bu sayfanin müdavinlerinden miydin sen? yeni hamilesinde gördügüm kadariyla
Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah darisi basimiza
nasilsin bakalim nasil geciyo hamilelik ne zaman ögrendin
bnm bi arkadaşımın eşi de varikosel ameliyatı olmuştu ve 1 yıl dolana kadar bekliycez demişti doktor tam yılını doldurunca hamile kaldı
siz de canınızı sıkmayın kızlaarr
zeynep seni bu ara kötümser görüyorum neden ama
gözünüz aydın samyeli Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
gördün mü bebişi.ay çok sevindim.kalp atışlarını dinleyebildiniz mi samyeli
bütün arkadaşlarım ya hamile yada bebek sahibi.en son dün bi tanesi daha hamilelik haberini verdi.henüz 4 aylık evli.onlar adına çok seviniyorum kendi adıma da çok üzülüyorum artık
evet 1 yıla kadar hamilelik oluşabilir diyolar bizim 10 ay oldu bakalım hayırlısı artık...
hamilenin duası kabul olurmuş...bana da dua et olur mu :)üzülme hiç ,insanın elinde olmadan üzülüyor ama ,dua et bol bol ,senin de bebeğin olacak Allah ın izniyle ,içime doğuyor
denedi canım ama fayda etmedi bendesoğan kürü denedin mi?
bendimahiş ,cimbommm kızlar ,daha bu hafta gördüm topiği uğrarım tabiki ,sizleri bırakmam
Ben geç mi kaldım bende istiyorum bebek
denedi canım ama fayda etmedi bende
uğra hayatım biz hep burdayızözletme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?