bende istiyorum bayram bebişi şuan regliyim batta tam bayrama geliyo
ben de isterdim bayramda anne olmayı istiyodum da ama umutlarım söndü anne olamayacağım ben galiba iltihabım varmış ilaç kullanıyorum bebek düşünmeye başladığımızdan beri olumsuzluklar bırakmadı yakamı hayırlısı olsun
Allah hayirlisini versin öyle düsünme insallah yakin zamanda sende kavusursun bebegine canim
hayırlı bi evlat olur inşallah :)Rabbim olamayan herkese nasıp eylesin ben 17 agustosta anne oldum çok güzel bi duygu tarifi yok :)
canım ınsallah çifte bayram yasarsın
Günaydin hanimlar
bende yeni bittim aynen agustos72 gibi bayrama geliyor insallah güzel bi hediye olur bize ve isteyen herkese
Günaydin hanimlar
bende yeni bittim aynen agustos72 gibi bayrama geliyor insallah güzel bi hediye olur bize ve isteyen herkese
ben de isterdim bayramda anne olmayı istiyodum da ama umutlarım söndü anne olamayacağım ben galiba iltihabım varmış ilaç kullanıyorum bebek düşünmeye başladığımızdan beri olumsuzluklar bırakmadı yakamı hayırlısı olsun
insallah canım en kısa zamanda bebeişlerimize kavusuruz :)
inşallah bayramımız daha güzel olur
hosgeldın canımmm :) sen ne zamandan berı ıstıyorsun bebiş.merhaba kızlar bende katıldım aranıza
insallah kizlar amiiiininsan umut doluyor düsündükce
tedavi göreniniz varmi aranizda yoksa dogal yolla mi bekliyorsunuz bebisinizi
hosgeldın canımmm :) sen ne zamandan berı ıstıyorsun bebiş.
bende myom var ama dogal yoldan denıyoruz suan
doğal yoldan deniyoruz 2 aydır istriyoruz 3.ye başlıcaz reglim bitince
hosgeldın canımmm :) sen ne zamandan berı ıstıyorsun bebiş.
bende myom var ama dogal yoldan denıyoruz suan
anladim kizlar
myom için sogan kürünü denedin mi hic cimbom? deneyen cogu kiside ise yaramis, bi bak istersen haberdar degilsen :26:
agustos insallah tutar bakalim Allahin hakki üçmüs
Bizde 1 ay hic biseysiz denedik sonra klomen tedavisine basladim ve o tedavili ayda bitti, üçüncü aya basladik bakalim
bat 14 ekimçok uzak yaa zaman geçmiyor böyle bekleyince
ben evlendım 5.ayda hamıle kaldım kımyasal oldu sımdı 5 ay gectı yıne olmadı klomen catlatma ıgnesı oldum dun gıttım doktora catlamıs guzel dedı ıns sperm yumurtayla bulusmustur ded
denedım canım denemez olurmuyum neler denedık de işe yaramadı. hatta ters te tepen oldu yanı. bakalım hayırlısı artık bu sekılde devam edecem olursa olcak olmazsa amleıyat son care
ben varım cnm tup bebek olcak benım suanda ılac kullanıyorum 8 ekımde kontrolum var bayramdan sonrada ıgnelerefalan gecıcezz ınsallah senın bebıs dogal yoldan gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?