• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurban bayramına bebişlerimizle beraber girelim diyenlerrrr,,buyrunn ;)

bu ay yumurtlamadım mı ne bilmem.her ay olan batma bu ay olmadı,şişkinlik var ama.karnım patlayacak gibi oluyor.göğüslerimdede hiçbirşey olmazdı. ağrı var.yarın 9 eylülün infertilite kliniğine gidiyorum.eşimde üroloji ye spermiograma inşallah.hayırlısı...

bu ay yumurtlamadım mı ne bilmem.her ay olan batma bu ay olmadı,şişkinlik var ama.karnım patlayacak gibi oluyor.göğüslerimdede hiçbirşey olmazdı. ağrı var.yarın 9 eylülün infertilite kliniğine gidiyorum.eşimde üroloji ye spermiograma inşallah.hayırlısı...

inşallah hayırlı haberlerle dönersin cnm:)

arkadaşlar ben 4444 kere okunan salatı tefriciye duasını okmaya başladım ama çalışınca okuyamıyorum.3 ayda anca bitireceğim ;) bana yardım etmek isteyen olursa memnun olurum.sırayla isteyen herkese okuyalım

ay insallah :) ne güzel olurdu bayrami bebis sevinciyle karsilamak, aileyle mutlu olmak :16:

Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :emir_bebek:

evet cnm uzun sure dogum kotrol hapı kullananların yumurtalıkları tembellesıyomus bende oyle duymustum zaten kısa bır sure korundum bende bılseydım boyle olacagını hıc korunurmuydum :)

evet canım tebbellik yapıyor .doktorlar zaten önceden bıraktırıyorlar hapı . herseyin hayırlısı olsun canım ya. umarım en kısa zamanda olur artık:34:

Back