S Sunshine1 konunu
boyle okudum ve çok şaşırdım. En son bana cozduk demistin o yuzden sasirdim.
Şu yukarıdaki yorumu lütfen dikkate al. kötü niyetle yazılmış bir yorum degil aksine olabildiğince yumuşatıp yazılmış bir yorum. Neden biliyor musun çünkü burada yorum yazan bizler hepimiz farklı kültürlerde, farklı karakterde insanlarız. Tıkandığın noktada farklı fikirler almak güzeldir ama esin nasıl ki ailesinin etkisinden çıkamıyor ve yeri geliyor eşini eleştiriyoruz, biraz senin de ozelestiri yapman lazım. Sürekli başka fikirlerle ilerlersen sen olmazsın. O evlilik siz olmaz.
Fevri oldugunu yazmissin ya fevri olmak sence ne demek? Sana fevri oldugunu dusunduren nedir ya da kimdir? Sen fevri falan değilsin az daha sabrestsen evliya makamina yukseleceksin :) sen sadece icine atmaktan hasta olacaksin sinirin bundan.
Karsimizdaki insanin bize nasil davranacagini biraz da biz belirleriz. Sana temizlikten bahsedildiginde, abine gitmek yerine etlerini dusunduklerinde rica ediyorum bana emrivaki yapmayin demek senin icin neden bu kadar zor? Bu insanlar duracagi yeri bilmeyen insanlar. Karin bana temizlikte yardim eder denildiginde sen oo ben o zaman koye gelmiyorum diye takildim yazmissin. Bu bir tavir degildir cunku net degilsin. Kendini ifade etmekten cekiniyorsun. O yuzden cift terapisti ikinizin de yararina olacaktir.