- 20 Ocak 2021
- 1.456
- 1.773
- 83
- 27
- Konu Sahibi Ebrulibayan
-
Çok yavaş okuyorum ama üstüne giderek kendimi geliştirmek istiyorum. Hatim niyeti getirirsem altından kalkabilirmiyim,bitirebilirmiyim.Mukabele yapabilirsiniz tabiki.
Hem tecvitinizi geliştirirsiniz, hem de daha hızlı okumanıza yardımcı olur.
Allah kabul etsin şimdideen
Siz niyetinizi edin, gerisini Allah’a bırakınÇok yavaş okuyorum ama üstüne giderek kendimi geliştirmek istiyorum. Hatim niyeti getirirsem altından kalkabilirmiyim,bitirebilirmiyim.
O düşündürüyor biraz.
Öyle yapacağım inşallah çok teşekkür ederim. Yeni öğrendim ve içim çok heyecanlıÖnemli olan niyet. Detaylara takılmayın. Açın youtubedan takip ederek devam edin.
Çok teşekkür ederim öyle yapacağım inşallah.Siz niyetinizi edin, gerisini Allah’a bırakın
Merhaba. Ben de yeni başladım öğrenmeye. Kuran kursuna gidiyorum. Hoca eşliğinde daha iyi oluyor. You tube da Fatih Çollak hoca var. Diyanet destekli. Elif ba' dan başlayıp, tecviti ve kuralları da anlatıyor. Ben evde videoyu yavaşlatıp onunla çalışıyorum.Tavsiye ederim.Kızlar merhaba.
Kuran okumayı yeni öğrendim. Harfleri biliyorum.
Çoğu tecvit işaretinide biliyorum. Ama uzatma veya birleştirmede bazen karıştırıyorum.
Ramazan hatmine başlamak istiyorum.
Youtuptan takip ederek okusam kabul olur mu?
Bilginiz var mı?
Maalesef ben kursa gidemiyorum. Bende youtup destekli ilerledim. Ve kapsamlı Elif ba aldım öğrendim.Merhaba. Ben de yeni başladım öğrenmeye. Kuran kursuna gidiyorum. Hoca eşliğinde daha iyi oluyor. You tube da Fatih Çollak hoca var. Diyanet destekli. Elif ba' dan başlayıp, tecviti ve kuralları da anlatıyor. Ben evde videoyu yavaşlatıp onunla çalışıyorum.Tavsiye ederim.
Yavaş kuran okuma açıyorum internetten ama o bile hızlı geliyor.Mukabelenin çok faydası var bilgisayardan açıp hep takip ettim artık yavaş okumuyorum çok şükür
Zamanla olacak birden olmazYavaş kuran okuma açıyorum internetten ama o bile hızlı geliyor.
İnşallah bu ramazan hatim çıkarabilirimZamanla olacak birden olmaz
TeşekkürlerEbrulibayan Kuran takip etmenin okumaya da faydası oluyor uzatmalar için hele çok iyi olur.
Yutubdan izliyorsan oynatma ayarlarından hızı düşürebilirsin.
Kuran bilen biri varsa yanında seni dinlerse takip ederse, sen de bırakmayıp okursan başta yavaş da olsa mutlaka hızlanır.
Takip ederek dinleme hatmi yaparsın kendin okumadan normal okuma hatmi olmuyor. Okunurken aynı anda okumak hatim gibi değil de sana çalışma alıştırma gibi olur
YouTubeda çok güzel videolar var uzatmalara falan ordan öğrenebilirsnz,tabiki takip ederek mukabele yapmş olursunuz Rabbim kabul etsin insallahKızlar merhaba.
Kuran okumayı yeni öğrendim. Harfleri biliyorum.
Çoğu tecvit işaretinide biliyorum. Ama uzatma veya birleştirmede bazen karıştırıyorum.
Ramazan hatmine başlamak istiyorum.
Youtuptan takip ederek okusam kabul olur mu?
Bilginiz var mı?
Bende baktım Youtuptan.
Yavaş kuranı Kerim okuma ordan takip ediyorum ama ona bişe yetişemiyorum. Hece hece okuyorum. Biraz daha üstüne gidip çok okuma yapmam lazım galiba.
Ramazanda hatim niyeti edip altından kalkabilir miyim acaba ?
Evet biraz hızlı okudum. 1 haftada bitirdim Elif bayı çok heyecanlıydım hemen okumak istedim. O yüzden Belkide harekeleri tam kavrayamadım. Uzatma falanYok canım Ramazan hatimi olmaz bu hızla ama sen mübarek ayda başlarsın ne zaman biterse artık.
Acaba elifba kısmını çok mu hızlı okuyup Kurana geçtin?
Tamam ondan ben çocuklara öğretirken çok tekrar yaptırıp karışık okutuyorum baya cüz bitince de uzun kelimeler ayetleri okutuyorum en son Kurana geçmek kalıyor.Evet biraz hızlı okudum. 1 haftada bitirdim Elif bayı çok heyecanlıydım hemen okumak istedim. O yüzden Belkide harekeleri tam kavrayamadım. Uzatma falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?