• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuran okumayı yeni öğrendim.

Kızlar merhaba.
Kuran okumayı yeni öğrendim. Harfleri biliyorum.
Çoğu tecvit işaretinide biliyorum. Ama uzatma veya birleştirmede bazen karıştırıyorum.
Ramazan hatmine başlamak istiyorum.
Youtuptan takip ederek okusam kabul olur mu?
Bilginiz var mı?
Ben de öğrenmeyi çok istiyorum.Ama 5 aylık bi bebeğim var kursa da gidemiyorum çünkü işe başlayacağım.Youtubedan kimi dinlediniz nasıl öğrendiniz? bebekle yapabilir miyim? Kuran bilmemek beni rahatsız ediyor öğrenmem lazım diyorum çok istiyorum öğrenmeyi.Yardımcı olur musunuz?

Ben de öğrenmeyi çok istiyorum.Ama 5 aylık bi bebeğim var kursa da gidemiyorum çünkü işe başlayacağım.Youtubedan kimi dinlediniz nasıl öğrendiniz? bebekle yapabilir miyim? Kuran bilmemek beni rahatsız ediyor öğrenmem lazım diyorum çok istiyorum öğrenmeyi.Yardımcı olur musunuz?
Bende çok istedim. Hep çok zor gibi geliyordu,istemekle kalıyordu. İnanın olur ben yaptım sizde yaparsınız.
Ben çok kapsamlı bi Elif ba aldım içinde herşey yazıyordu. Youtuptada gün gün video paylaşan bi hoca vardı. Hem elif ba okudum hem onu dinledim hem notlar aldım.
1. Sınıf çocuğu gibi sayfa sayfa harfleri yazdım.
Belki sizin yolunuz biraz daha uzun olur ama yaparsınız.

Back