ne güzel yazdın. evet değilmi yaza kadar kilonun çoğunluğu gitse yazın rahat olurum. İnşallah veririz tüm fazlalıkları. yazın aceleye gelmesin. Teşekkür ederim.
Bazen azim gidiyor ama yinede bu kilo bende başkasında değilki bu kilolar gitmeli. yerken iyiydi. Zayıflarken daha iyi olmalıyız.
1 Kilo vermişiiiiiimmm harikaaaa
Akşam tartıldım.
Kilom 84 oldu. hihoyyytalkisalkisalkis
yaş ilerledik.e doktor kontrolünde olmak daha önemli . Annen kendini çok yormasın. Herkesin bildiği gibi bizi şişmanlatan şu en sevdiğimiz çikolatalar tatlılar hamur işleir bird ebunları yedikten soonra pişman olup moralimizi ozup şimdi bunları sporla veremem deyip sporu az yapmak şişmanlattı. O yüzden bu aburcuburları azaltıp birazda yürüyüş egzeriz yapıp rahatlıkla kilo verebilir. Önemli olan üç beyazı azaltmak. İnşallah sağlıkla kiloları veririiz.
Öyle sandoloz sakızı red peper gibi şeyler alma bence. TV doktorlar çok güzel anlatıyor sağlıklı zayıflama ile ilgili onların çok faydası oluyor. Videolar var bende, video paylaşım sitesine yüklemek istiyorum paylaşacağım. Gerçekten harika bilgiler veriyorlar.
Sandoloz sakızı aldım korktum kullanamadım birtürlü doktorlardan zararsız denmesini bekliyorum. Ancak o zaman kullanabilirim.
süpersinn
azmini kaybetmee sakınnn
kıyafetlerinde falan farkı görmüşsündürr
e birde foto koyda bizde bakalım dimiiiopuyorumnanaktan
canım yaa cok guzel yazmıssın ama sanırım beyınde bıtıyor dedıklerı cok dogru annemın kafasında tam olarak zayıflama ıstegı var mı vallaha bılemıyorum neysekı sporunu hıc aksatmıyor hergun 1 saat ama onun dısında pek ıc acıcı degıl bızım ev boyle her gun hamur ısının yapıldıgı bı evdır ve de pek azalacak gıbı gorunmuyor en azından bellı bı saatten sonra hıc bı sey yeme annecım dıye cok dıretıyorum ama kesınlıkle kısının kendısınde bıtecek yaa bakalım sıteye falan uye ettım gunluk paylas dedım ama hadı hayırlısı boshayallersmile
canım diğer topiğe hiç uğramıyosun artık=(
Merhaba arkadaşlar aynı kot pantolonumla fotoğrafımı çektim. Koyabilirsem bugün fotoğrafı profilime koyabilirim.
yooookkkkkkk
kilo çizelgeni değiştirmemişsinnn1 Kilo vermişiiiiiimmm harikaaaa
Akşam tartıldım.
Kilom 84 oldu. hihoyyytalkisalkisalkis
Bugün dijital baskül aldım. Çok hoşuma gitti.Daha çok motive olmamı sağlayacak..
kilo çizelgeni değiştirmemişsinnn
fotolarına baktım canım.epey farketmiş göbek gitmiş basenden de biraz olacak inşallah