selam arkadaslar ve kumdeniz. Ben de 5 ayda 10 kilo aldım,aslında aşırı kilo fazlam yok ama ciddi sağlık problemim olduğu için benim de çok sağlıklı beslenmem gerekiyor,aynı zamanda spor. Tam 11 gün önce günde yarım saat ağır egzersiz yapıyordum,sonra burayı okudugumda senin azmine hayran kaldım,ben de o 10 kiloyu vereyim diyorum,bgün rejımde 4. gunum.Senin tavsiyerin yanısıra aksam 7den sonra agzıma bır sey almıyorum. boyum:1.65 kilom:62 (belki 61 olmustur) yasım:23 polikistik over hastasıyım,aynı zamanda beynimde iyi huylu bir tümör var,yağ hücreleri bu hastalıkları tetıkledıgı ıcın yagdan kılo vermek kas hucrelerını cogaltmak benım ıcın cok onemlı
şekerim takipteyim ama 2 gün sonra 15 tatile gidiyorum altın çilek ve macun hakkında detaylı bilgi bekliooss
kumdenizcim çok teşekür ederim,ben de seni hep takip edicem ve dediklerini uygulayacagım,bir süre sonra da ne kadar kilo verdıgımı yazıcam.sole ıkı haftamın dolmasını beklıyorum,sanırım benım bol meyve yemem lazım ama meyveler de hep hormonlu ya
YARDIM EDıN BANA MOTıVE OLAMIYORUM.
Öğlene kadar herşey iyi güzel ama öğleden sonra acayip yemek istiyorum.Tatlılar aburcuburlar. Yiyinc epişman oluyorum. Nedir benmim sorunum. Krom hapımı kullanmayı unutuyorum. Kullansam iyi gelirmi? ılaç kullanmayı pek sevmiyorum. Kafayı yiyeceğim.
Bütün zayıflama ile ilgili ürünler palavramı?
Aslında tüm sorunlar bende saklı neden ama neden saklı. Neden topluma göre hareket ediyoruz. Bu bizim yaşantımız.
ıçim çok doluuu doluu
Daha neler saklıyacağım ?
rica ederim. sana faydalı olabiliyorsam ne mutlu. En ideal kilo vermek acele etmeden yavaş yavaş haftada 500 gr 1 kilo arasında verilenmiş.İki hafta içinde ne olacak neden bekliyorsun? Meyve yemek gerekiyor. Her meyveyi sebzeyi mevsiminde en bol olduğu zaman yemek gerekiyor. Hormonlular tabi ki var bilinçli tüketmeliyiz.:teselli:
YARDIM EDİN BANA MOTİVE OLAMIYORUM.
Öğlene kadar herşey iyi güzel ama öğleden sonra acayip yemek istiyorum.Tatlılar aburcuburlar. Yiyinc epişman oluyorum. Nedir benmim sorunum. Krom hapımı kullanmayı unutuyorum. Kullansam iyi gelirmi? İlaç kullanmayı pek sevmiyorum. Kafayı yiyeceğim.
Aslında tüm sorunlar bende saklı neden ama neden saklı. Neden topluma göre hareket ediyoruz. Bu bizim yaşantımız.
İçim çok doluuu doluu
canım.. tatlı ihtiyacını kellogs'un 90 kalori olan çikolatalı meyveli pirinc patlakları var..onlara giderebilirsin.. bol bol çiğneyerek ye.. tadını alarak..yavaş yavaş.. ara öğünlerinde onları yiyebilirsin mesela.. ara öğünlerini 100-200 kalori arasınd tutmaya calıs..ve abur cubur yediğinde hissediceğin pişmanlığı, verdiğin emekleri, kendini bu yaz mevsiminde nasıl görmek istediğini dşün.. buzdolabının üzerine notlar as mesela kendine..ve fiziğini begendiğin bi ünlünün fotosunu..ve kendi fiziğini yanyana yapıştır.. yılma pes etme. hepimiz arkandayız a.s. bu yaz hepimiz idealimize gelmesek bile ideale yaklaşmış olmalıyız.. hadi bakalımmm kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ve ayrıca bu zayıflamayla ilgili şeyler bana cok sahte geliyo malesef.. kromdur şudur budur.. psikolojik olarak güçlü ve hırslı olmak gerek biraz. bilmiyorumkismile
canım.. tatlı ihtiyacını kellogs'un 90 kalori olan çikolatalı meyveli pirinc patlakları var..onlara giderebilirsin.. bol bol çiğneyerek ye.. tadını alarak..yavaş yavaş.. ara öğünlerinde onları yiyebilirsin mesela.. ara öğünlerini 100-200 kalori arasınd tutmaya calıs..ve abur cubur yediğinde hissediceğin pişmanlığı, verdiğin emekleri, kendini bu yaz mevsiminde nasıl görmek istediğini dşün.. buzdolabının üzerine notlar as mesela kendine..ve fiziğini begendiğin bi ünlünün fotosunu..ve kendi fiziğini yanyana yapıştır.. yılma pes etme. hepimiz arkandayız a.s. bu yaz hepimiz idealimize gelmesek bile ideale yaklaşmış olmalıyız.. hadi bakalımmm kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ve ayrıca bu zayıflamayla ilgili şeyler bana cok sahte geliyo malesef.. kromdur şudur budur.. psikolojik olarak güçlü ve hırslı olmak gerek biraz. bilmiyorumkismile
YARDIM EDİN BANA MOTİVE OLAMIYORUM.
Öğlene kadar herşey iyi güzel ama öğleden sonra acayip yemek istiyorum.Tatlılar aburcuburlar. Yiyinc epişman oluyorum. Nedir benmim sorunum. Krom hapımı kullanmayı unutuyorum. Kullansam iyi gelirmi? İlaç kullanmayı pek sevmiyorum. Kafayı yiyeceğim.
İçim çok doluuu doluu