AFİYET OLSUN DENİZ .....
MENÜN ÇOK GÜZEL . TEK GÖZÜMÜN TAKILDIGI PATETES YEMEGİN OLDU .... AMA ONUDA SALATAYLA DEMGELEMİŞİN ...alkisalkisalkis
YANLIZ ÖGÜNLERİNDE BİR EKSİK VAR YOGURT.... ÖGÜNLERİNE YOGURT EKLEMEYİ DENE . BAK FARKI GÖRECEKSİN .
süper gidiyorsun canım öğünlerin ve düzenin müthiş..giden kiloların geri gelmeyecek ben de 38 beden oldum bu arada
konunuzu yeni takip etmeye başladım bence harika gidiyorsunuz :)
kumdeniz nasılsın bakalım
süper gidiyorsun
kilom fazla gözüküyor demişsin ama regl yaklaştıgı içindir
ödem olmuştur
canım suyunu ihmal etme hem suyu çok içmek vucüttaki ödemide atıyormuş
iyiyim fıstıkım sağğol .....olumunekankayizsmileMerhaba ''aeben'' teşekkür ederim.Nasılsın?
Merak etme yoğurt yiyorum. Ayranda içiyorum. Ama buraya yoğurdu ayranı yazmayı bazen unutuyorum. Sağol. yerimseniben
Ayran tok tutuyor hemde yemek sonrası içince sindirime yardımcı olup şekeri dengeliyor. Şekerli gıdaların yanında yoğurt yiyin yada ayran için. Kan şekerini dengeliyormuş.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisHer gıdadan ölçüsüyle yerinde yemeliyiz. Bir haftada en fazla 500 gr 1 kilo arası vermek en uygun olanı. Şok diyetler hızlı verilen kilo dengesiz düzensiz eksik beslenmek çok zararlı.En güzeli yavaş vermek.
Bu aralar kilo vermem durdu. Reglim başladı. Bir kilo fazla gözüküyorum. Üzülmüyorum. Birden bire şişmanlamadım ki birden bire kilo vereyim. Yavaş yavaş vereyim. Sezonluk kilo vermek olmazmış sağlık dergisinde okudum.Yaza geldi kilo vereyim diye değil. Sağlıkla ideal kilomuzda olup kilomuzu korumalıyız.
teşekkür ederim canım :)
sende süpersin aklımdasın. Çok güzel verdin. Kaç ayda vermiştin ? 38 beden wooww harikasın ! maşallah.Zenim in diyetiylemi verdin bütün kilolarını?
İnşallah verdiğimiz kilolar geri gelmeza.s.
canım bende diyete devam ediyorum yılmak bırakmak yok
bugün sabah tartıldıgımda 81.7yi gördüm dahada azim geldii
evet suyunda fazlası zarar yeterli miktarda içmek lazım dedigin gibi
iyiyim fıstıkım sağğol .....olumunekankayizsmile
benimde yatılı misafirim vardı 10 gün ... tabi herşey karıştı bi süre montiye ara verdim bol bolda tatlı yedim .alsanaalsanasmile
tabi kilom arttı fakat tekrar montiye döndüm . bu gün 4 günüm ve aldıgım kilocuklardan(yani yerleşmemiş şişliklerden) kurtuldum 500gr kaldı ..kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ZENİMİNKİ 6.aya durdu diyetisyene başladım eti azaltıp ekmeği 7 dilime çıkardım.bu diyetin ilk haftasında 1600 verdim yarın 2.hafta tartısı
slm nasıl gıdıyor son resmını ekledın mı ?