kumdenizcim ya bende aldim valla bende cok fazla o kadr veridgim kilo bosa gitti anlayamadim skinti stres ders yogunlugu filan derken bianda aldim ve isin garip tarafi hicte basalyamiyorum..yazin ne güzel yapmistim hemde hic skilmadim,zorlanmamistim..ramazanda bile asiriya kacmamistim tatilde oldugum halde hicbir sey yememistim valla durumum cok vahim bilmiyorum ya bir türkü baslayamiyorum oysaki cok güzel vermistim hirsliydim simdi icine giremedigim kiyafetlerim b ile hirs yapmiyor ya
buraya takilmazsam hic baslayamacam bari okuyayim az hevesleneyim ya insallah baslamam gerek kendime inanamiyorum ::)artik bende baslayim
ablacım benmde reglm yeni bitti yediklerime pek dikkat edemedim birazda..pazar sabahı tartılıp son hız devam edicem..bu arada senin menülerini örnek almaya çalışıyorum diyet günlüğünü bizimle paylaşıp her konuda destek olmaya çalıştığın içinde çok teşekkür ederim sanaa.s. bu arada pazar gününden sonra bende diyet listemi paylaşmak istiyorum..böyle sürekli paylaşarak daha iyi motive olurum diye düşünüyorum ne dersin??..