- 2 Ağustos 2013
- 35.467
- 108.681
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerimaaaaan yapma gulum,mubarek kandil gunu bizi egleme,bi kafa dinleyelim,yapilacaklar varSlm ,
Benim uzun zamandir ugrastim konu var oda Kumam, evet biraz tuaf gelicek ama kimseylw paylasamiyorum ve icimi biraz buraya dökim dedim, ben hamileyken esim benden habersiz Imam nikahi kiymis ve ben bunu sonradan kendi Catania ögrendim bosanmaya kalktim cok seyler yaptim olmadi bana yalvardi bitecek dedi agladi sizladi birakma beni diye bende 7 aylik hamileydim bide Kit cocugum var, yanlizim kimsem de yoktu neyse dogumdan sonra bi sekilde kurtulurm dedim ama olmadi hala yapamadim kumam var resmen 2022 yilinda bi kumam var, esim 2 gün orda 2 benle kalio ben hicbirzmn onaylamadim artik cok zor bi durumdayim üstelik kumam da hamile kiz cocuklari olucak, ben kocami seviyorum ama artik biran önce yoluma bakmak istiyorum resmen bi cikmazin icine girdim ve cikamiyorum.. cok zor bi durum Allah kimseye yasatmasin.
Fifty fifty koca.Koca bu zor bulunan ender bir şey baksana ikisi birden paylaşıyor
Danaya girer gibi kocaya gşrmişler paylaşım çok adaletli kalan üç gün ????Koca bu zor bulunan ender bir şey baksana ikisi birden paylaşıyor
Tek Neriman da degil. Neriman otuzbir ne manidar bir isim seçimiNerimaaaaan yapma gulum
Dönüşümlü olarak ikişer gün sanırım Pazartesi salı A, çarşamba perşembe B, cuma cumartesi A, Pazar pazartesi B... Şeklinde. Eğer öyşe değilse kesin 3. Hatta 4. Var yurt dışı yazmış yaşadığı yere şeriat uygulayan ülkelerden birindeyse şu an hayatına böyle devam edecek başka çaresi yokDanaya girer gibi kocaya gşrmişler paylaşım çok adaletli kalan üç gün ????
Eşinizi hala nasıl seviyorum diyebiliyorsunuz aklım almıyor. Soğumayı geçtim tiksinme sebebi resmen. Güvenimin gittiği hiç bir insana bir daha olumlu hisler besleyemem. Nasıl sevmeye devam edebiliyorsunuz gerçekten samimi soruyorum? Yani bu olanlar size yakınlaşınca aklınızdan uçup gidiyor mu? Tam olarak nasıl oluyor ?Slm ,
Benim uzun zamandir ugrastim konu var oda Kumam, evet biraz tuaf gelicek ama kimseylw paylasamiyorum ve icimi biraz buraya dökim dedim, ben hamileyken esim benden habersiz Imam nikahi kiymis ve ben bunu sonradan kendi Catania ögrendim bosanmaya kalktim cok seyler yaptim olmadi bana yalvardi bitecek dedi agladi sizladi birakma beni diye bende 7 aylik hamileydim bide Kit cocugum var, yanlizim kimsem de yoktu neyse dogumdan sonra bi sekilde kurtulurm dedim ama olmadi hala yapamadim kumam var resmen 2022 yilinda bi kumam var, esim 2 gün orda 2 benle kalio ben hicbirzmn onaylamadim artik cok zor bi durumdayim üstelik kumam da hamile kiz cocuklari olucak, ben kocami seviyorum ama artik biran önce yoluma bakmak istiyorum resmen bi cikmazin icine girdim ve cikamiyorum.. cok zor bi durum Allah kimseye yasatmasin.
Ayy ben tam seyedemedim,ne anlamda yaniTek Neriman da degil. Neriman otuzbir ne manidar bir isim seçimi
Onaylamadıgınız icin 2 gün orda 2 gün sizde.Tabi onaylasanız 5 gün orda 2 gün sizde olurdu.Slm ,
Ben bu konuyu bir yerlerden hatırlıyorum.. biraz bakmam lazım…Slm ,
Sevgi böyle bir şey isteDanaya girer gibi kocaya gşrmişler paylaşım çok adaletli kalan üç gün ????
Ya kıyamam çok tatlısınızAyy ben tam seyedemedim,ne anlamda yani
Çok zor bu çeteleyi tutmak ben yanlış geldin bugün benim sıram değil deyip almazdımDönüşümlü olarak ikişer gün sanırım Pazartesi salı A, çarşamba perşembe B, cuma cumartesi A, Pazar pazartesi B... Şeklinde. Eğer öyşe değilse kesin 3. Hatta 4. Var yurt dışı yazmış yaşadığı yere şeriat uygulayan ülkelerden birindeyse şu an hayatına böyle devam edecek başka çaresi yok
Bu yuzden ne yazsak bosHala kocamı seviyorum yazıyosunuz pes
YaaaYa kıyamam çok tatlısınız
Sizi çok üzerler bu dünyada