yok valla annem bir kez açtı ve flörtüm oldu diye kirlenmiş muamelesi yapmadıAilem öyle değil diyorsun ama ailen kuzen evliliğine bile ok diyor. Annenin dediği laflar zaten belli. Demek ki sizin çevreniz de farklı değil. İki taraf da leş gibi yani. Birini yererken birini övmemek gerek
ben meslek gereği giriyorum hasta almaya gidiyoruz kendinden çok bana sarıyor. yoksa ben dee işten eve evden işe. bir kez de kadında bulmayın su
Sizin çevrede pek sağlıklı değilmiş ki bide bunları elestiriyorsunuz. Neyse genelde büyük konuşma bı bakmışsın bunları hepsini yaşadın hayat bu ne getireceğini bilemezsin..ben meslek gereği giriyorum hasta almaya gidiyoruz kendinden çok bana sarıyor. yoksa ben dee işten eve evden işe. bir kez de kadında bulmayın suçu
zihniyetten ve farklılıklardan bahsediyorum ve evet medeniyet bana göre kadınların mal olarak görülmeden değer görmesi ailesinden veya eşinden
Sen açtığın konuları yazdıklarını hatırlamıyorsun sanırım, aç okuyok valla annem bir kez açtı ve flörtüm oldu diye kirlenmiş muamelesi yapmadı
ailelerin belli yaştan sonra artık kocan baksın çabası
Ya kendisi iş arkadaşına nasıl davranmış milleti yargılıyor. Eski konusuna bakın anlarsınızMesele kadınları mal olarak görmek ise Türkiye'nin bir çok noktası bu zihniyette maalesef. Ama sizin durum biraz farklı siz oradaki insanlara karşı önyargı geliştirdiğiniz için herkesi yabani olarak görüyorsunuz.
olabilir çünkü bu aşırılığı burda gördüm ondan dolayı önyyargım buraya oluşmuştur belkiMesele kadınları mal olarak görmek ise Türkiye'nin bir çok noktası bu zihniyette maalesef. Ama sizin durum biraz farklı siz oradaki insanlara karşı önyargı geliştirdiğiniz için herkesi yabani olarak görüyorsunuz.
Ya kendisi iş arkadaşına nasıl davranmış milleti yargılıyor. Eski konusuna bakın anlarsınız
medeniyim canım sizden daha çokAynen sorsan kendisi çok medeni.
egede akdenizde nerde söyleniyor ya da marmarada.Sizin Dünyadan mı haberiniz yok, yoksa gerçekten bilginiz mi yok anlayamadım doğrusu?
Türkiye'nin hatta Dünya'nın her tarafında bu sözler kadınlara söyleniyor zaten. Ayrıca bir çok kadın okumuş olsa bile zengi statülü erkeği bu yüzden tercih ediyor.
ben azından olanı eleştiriyorum burdakiler erkeklerle görsün neler neler diyor sana. medeniyet doğmuş geri uğramamışBende doğuda yaşıyorum. Sizin bu yazdıklarınızı okudukça acaba ben başka bir yerde miyim diyorum
Konuda doğuyu çok fazla kötüleme var
medeniyim canım sizden daha çok
egede akdenizde nerde söyleniyor ya da marmarada.
Her Doğulu farklıdır, aşiret olanların yapısı benzerdir ama onun dışında her Doğulu aile farklıdır. Birinin Doğulu ailesi bazı Doğulu ailelere göre muhafazakar kalırken bazı Doğulu ailelere göre de o aile seküler kalır.Bende doğuda yaşıyorum. Sizin bu yazdıklarınızı okudukça acaba ben başka bir yerde miyim diyorum
Konuda doğuyu çok fazla kötüleme var
Ağzına sağlık canım benimHer yerde söyleniyor. Anlaşıldı sizin dünyadan haberiniz yok.
Ayrıca kendinle çekişiyorsun, açtığın konuda sana görücü gelen kişinin işini beğenmeyip laf etmişsin madem bir erkeğin sana bakmaması sorun değil o zaman adamın memur olmamasını neden sorun ettin?
Oradaki insanlara önyargıyla alakası yok. İnsanlar olanı söyleyince hemen savunmaya geçme durumu var. Benim yakın arkadaşımın da memleketi doğuda küçük bir il. Amcası kızını arkadaşımın erkek kardeşine başlık parasıyla satmaya çalışıyor. Yıl 2024 hala başlık parasıyla kız satıyolar. Üstelik sattığı kişi de yeğeni. Annem ve babam anadolunun farklı bölgelerinde köyde büyümüş ancak onların nenesi bile başlık parasıyla satılmamış. Gerçekleri inkar etmeye gerek yok. Batıdan giden biri için oralara uyum sağlamak zor.Mesele kadınları mal olarak görmek ise Türkiye'nin bir çok noktası bu zihniyette maalesef. Ama sizin durum biraz farklı siz oradaki insanlara karşı önyargı geliştirdiğiniz için herkesi yabani olarak görüyorsunuz.
Bu farklılıklar her yerde vardır. Her yerin iyisi de kötüsü de vardır. Konu sahibi resmen bütün doguluları kötülüyorHer Doğulu farklıdır, aşiret olanların yapısı benzerdir ama onun dışında her Doğulu aile farklıdır. Birinin Doğulu ailesi bazı Doğulu ailelere göre muhafazakar kalırken bazı Doğulu ailelere göre de o aile seküler kalır.
Cidden mi? Eş seçerken statüsünü kendine denk seçmenin adı ne zamandır kendine baktırmak oldu?Her yerde söyleniyor. Anlaşıldı sizin dünyadan haberiniz yok.
Ayrıca kendinle çekişiyorsun, açtığın konuda sana görücü gelen kişinin işini beğenmeyip laf etmişsin madem bir erkeğin sana bakmaması sorun değil o zaman adamın memur olmamasını neden sorun ettin?
Oradaki insanlara önyargıyla alakası yok. İnsanlar olanı söyleyince hemen saldırıya geçme durumu var. Benim yakın arkadaşımın da memleketi doğuda küçük bir il. Amcası kızını arkadaşımın erkek kardeşine başlık parasıyla satmaya çalışıyor. Yıl 2024 hala başlık parasıyla kız satıyolar. Üstelik sattığı kişi de yeğeni. Annem ve babam anadolunun farklı bölgelerinde köyde büyümüş ancak onların nenesi bile başlık parasıyla satılmamış. Gerçekleri inkar etmeye gerek yok. Batıdan giden biri için oralara uyum sağlamak zor.
Burda da biz doğuluyuz bizde boşanma olmaz, bizde herkes iç içe yaşar, bizde kuzenle evlenilir vs vs diye her gün konular açılıyor. Hadi bu konuyu açan batılı birisi, o konuları bizzat kendileri açıp yörelerini oldukça geri kalmış anlatıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?