Baslangic süper olmus, baya zevklisin canim.. Nevresimlerin civil civil..
Elektronik mutfak ürünleri kirmizi kirmizi hemen icim isindi :)
Masa örtüsü lila ve pembeli tarzim olmamasina ragmen bayildim..
çok ama çok güzel çeyizlerin canım Allah sağlık ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin ilk eklediğin nevresim takımlarına ve mutfak masası örtüsüne:26: bayıldım rica etsem markasını söylermisin
ayy herşeyin çok güzel hele o pembe masa örtün hele o pembe kahvaltı takımın yanlış anlamadıysam çok güzel güle güle kullan
çeyizlerin çok güzel ... herkes gibi bende pembe masa örtünü çok ama çok beğendim
güzel günlerde sevdiğinle kullanmak nasip olsun inşaAllah :)
çok güzel şeyler cnm güle güle kullan..
güle güle kullan canım her şeyini :) küçük ev aletlerin çok hoş özellikle mutlu günlerde mutlu mutfaklarında kullanırsın inşallah :)
canım guzel gunlerde gule gule kullanmak dılegımle herseyın cok guzel ızmıre gelın gelırsen beklerım bende ızmırdeyım :)
güzel günlerde kullan canımm :) bende elektrik süpürgesi araştırmasındayım şuan
ne kadara aldın birde özellikleri felan nasıl
sorabilirmiyim acaba :)
güzel günlerde kullan canımm :) bende elektrik süpürgesi araştırmasındayım şuan
ne kadara aldın birde özellikleri felan nasıl
sorabilirmiyim acaba :)
canım güle güle kullan inşallah:9 süpürgeni bende beğendim philipsin maraton modeli var buna benzeyen birde siemensin son çıkan fiyatlar hemen hemen aynı 750civarı bende fiyatların düşmesini beklicem bakalım:)
Güle güle kullan canım süpürgeni merak ettim ben almadım henüz. Tencerelerini süpürgeni tavanı da güzel günlerde kullan. Artık hiçbir toz kir önünde duramasın :))
süper :))) izmirin neresinde ? 2 3 aya belli olur nişanlımın ankaraya tayin olup olmayacağı :) teşekkür ederim canımmmm
f.altay tatlım
çok guzel görünüyorlar, güle güle kullanın maşallahhhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?