Kullanılmak için can atan :p çeyizciğim, çeyizciklerim:)

Çok güzel bir çeyiz daha, Allah güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin. Süpürgenin markasını öğrenebilir miyim?

Amin ... Çok teşekkür ederim..
Rowenta RO8053 Silence Force Ergo Comfort Toz Torbasız Süpürge :34:

İnternette 530 TL'ye kahve fincanı hediyesiyle satışa sunulmuş ama böyle bir ürünü internetten almak ne kadar doğru onu bilmiyorum. :18:

İnternette 530 TL'ye kahve fincanı hediyesiyle satışa sunulmuş ama böyle bir ürünü internetten almak ne kadar doğru onu bilmiyorum. :18:

ben internetten aldım ama daha gelmedi bana fritözle birlikte 850 tlye gelcek. seb garantisi var 2 yıl. bir problem olmaz diye düşünerek aldım ben

Canım çeyizleerini güle güle kullan sevdiceğinle.
Elektrik süpürgenin özellikleri çok güzel anladığım kadarı ile. Aklımda süpürge almak yoktu ama dün gece sayfanda gördüğümden beri sürekli düşünüyorum.:1:

teşekkürler canım daha yeni başladım :) çok eğlenceli ve heyecanlıymış :1: :1: en son aldıklarımızı sayfanın sonuna mı ekliyoruz yoksa ilk sayfaya ekleyebiliyor muyuzz

yeni ürün fotolarini ilk sayfaya ekleyemiyorsan bana yolla ben eklerim tatlim..
son sayfada olur, senin secimine kalmis

Canım çeyizleerini güle güle kullan sevdiceğinle.
Elektrik süpürgenin özellikleri çok güzel anladığım kadarı ile. Aklımda süpürge almak yoktu ama dün gece sayfanda gördüğümden beri sürekli düşünüyorum.:1:

:) ben en pahalıları alayım da taksit vs bitsin ufak tefek gibi görünenleri sona saklayım diye önceden aldım canım. tabii sen bilirsin :) bu arada çok teşekkür ederimm sevdiceğimle :)))

aşkımın aldıkları :) :)

$baharatlýk.webp$baharatlýðým.webp

tek olandan 2 tane ... diğer takımdan bağımsız olarak ayrı bir baharatlık

çeyizime yeni aldıklarım :)))

$KAHVALTILIK.webp$TUZ-KARABÝBER.webp$W.B.-Schafer-W.B.-Schafer-SHF141D-Deluxe-Çaydanlýk-Takýmý schafer.webp

bu kavanozlardan 4 tane aldım mercimek pirinç vs koycam 2 Lt
$IVIR ZIVIR KAVANOZ 4 ADET.webp
bundan da 2 tane aldım aynı şekilde 2 Lt
$KAVANOZ  2 ADET.webp

bu da pikem :) 2 tane oldu yeter diye düşünüyorum
$turkuaz taç pike.webp

çeyizime yeni aldıklarım :)))

Eki Görüntüle 352960 Eki Görüntüle 352961 Eki Görüntüle 352958

bu kavanozlardan 4 tane aldım mercimek pirinç vs koycam 2 Lt
Eki Görüntüle 352962
bundan da 2 tane aldım aynı şekilde 2 Lt
Eki Görüntüle 352963

bu da pikem :) 2 tane oldu yeter diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 352964

yeni aldıkların çok güzel özellikle çaydanlığın çok tatlı duruyo :52:

herevin kavanozlarından bende aldım büyük ve orta boylarından erzak kavanozu olarak çok tatlı duruo kırmızısı gerçektende :16:

güzel günlerde kullan canım :16:

Back
X