• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıksız hoslantımı unutmalı mıyım

flört işlerinde truva atı müzik abi 😇
bakıyorum beni tavlamaya çalışanlara hep oralardan girmişler şarkı açmalar, şarkı atmalar.. anlam yüklemişim biri bi parça atsa hemen yanlış anlayacağım 😅😅

Ortak arkadaşı da davet ederek işdışı bir yerlere çıkın. Ya da arkadaşınızla çıkınca sonra onu da davet edin, müsait olmama durumu olabilir ama. Sinema, tiyatro bakın belki onunla ikinizin gitmek istediği birşey vardır. Beğendiği oyun varsa mesela ya ben de ona gitmek istiyordum beraber gidelim falan deyin. Ama ben arkadaşça yaklaşırdım, sanki davet benden gelmemiş gibi. Kendimi naza çekmeyi severim.

Kızlar merhaba, ben 29 yaşındayım ve hayatımda sadece 1 kez yıllar önce birinden gerçekten hoşlanmıştım ve bunun dışında hiç birine karşı ilgi duymadim, sevgilim vs. olmadı. Şimdi dusununce hep eğitim kariyer vs. derken bana gösterilen ilgileri de görmemişim... Ama artık eğitim, kariyer, maddi olanakları sağlama gibi hayatımdaki her şeyi düzene oturttuktan sonra duygusal olarak yanlız olduğumu fark etim.. bununla birlikte bahsettigim 1 kişi hariç hiç ilgilendiğim biri de olmadı ki pismanlik duyayım keşke zamanında şöyle böyle yapsaydım diyeyim.. şimdi ise evden işe gidip geliyorum ve birini bulmayı bırakın, potansiyel bir adayla bile şu zamanlarda karşılaşmam çok zor.

Hal böyle iken bir arkadasim aracılığıyla iş yapmak üzere biriyle tanıştım, ancak bu kişiyle ilk konuşmamda fark ettim ki karşıdan beklediğim en temel kriterler bu kiside var. Sohbeti, beğenileri vs. açidan da birçok yonumuzun ortak olduğunu ddüşünüyorum. Ancak ben ilişki konusunda çok deneyimsiz ve bilgisiz olduğumdan karşı tarafın beni iş arkadaşı dışında bir anlamda görmesini nasıl sağlayabilirim bilmiyorum?

Sorumun başlığına gelince, ben bu çocuktan hoşlandım ama bence o bana ya o anlamda bakmadı ya da baktı ve bir şey hissetmedi. Eğer hoslansa benimle daha samimi olması için olanaklar mevcut. İkimiz de ortak arkadaşla samimiyiz, dolaysiyla bulunduğumuz ortam da samimi. İsteseydi benle konuşmak için bir adım atabilirdi demek ilgisini çekmedim. Sizce öyle mi yoksa ben çabuk kestirip atan biriyim ve böyle mi yorumluyorumdur? Hadi kızlar bana kız kardeş olun el birliğiyle benim durumu toparlayalim 💞
arkadaşınız aracılıgı ile tanışmışsınız..O kişi belki size yardımcı olabilir

Bu haftaki buluşma iptalmiş kızlar ve bu hikaye burda biter.. zaten mesajlarda da özel bir ilgi hissetmemiştim, onda da bir kıpırdanma olsa ufacık bir aksiyon olurdu. Allah hepimizi hayırlı kişilerle karşılaştırsın..

Bu haftaki buluşma iptalmiş kızlar ve bu hikaye burda biter.. zaten mesajlarda da özel bir ilgi hissetmemiştim, onda da bir kıpırdanma olsa ufacık bir aksiyon olurdu. Allah hepimizi hayırlı kişilerle karşılaştırsın

Bu haftaki buluşma iptalmiş kızlar ve bu hikaye burda biter.. zaten mesajlarda da özel bir ilgi hissetmemiştim, onda da bir kıpırdanma olsa ufacık bir aksiyon olurdu. Allah hepimizi hayırlı kişilerle karşılaştırsın..
Amin...sakın takılıp üzülmeyin daha fazla heveslenip kırılmaktan daha iyidir bence

Bu haftaki buluşma iptalmiş kızlar ve bu hikaye burda biter.. zaten mesajlarda da özel bir ilgi hissetmemiştim, onda da bir kıpırdanma olsa ufacık bir aksiyon olurdu. Allah hepimizi hayırlı kişilerle karşılaştırsın
belli olmaz bu işler :) oluruna bırak bakalım

Kızlar ya duygu durumum için güncelleme paylaşmak istiyorum. Düşüncelerinizi merak ediyorum..

Geçen süreçte hiç yüz yüze gelmedik işimizi hep online yürütüyoruz gerektiğinde watsapp grubunda iletişim sağlıyoruz. Yani hiç birebir iletişim kurmadık. Bence kendisi hem çok iş odaklı hem de bu amaçla tanıştığımız için bana o gözle bakmıyor. Aslında bu yönünü bile kendime benzettim. Yıllardır tanıştığım insanlara hep iş arkadaşı okul arkadaşı gözüyle bakıyordum ve bence bu bir huy gibi bir şey bilmiyorum…

Neyse kızlar bu kişiden bir adım görmemiş olmama rağmen hep yıllardır tanıyor gibi hissediyorum ve sürekli ister istemez aklıma geliyor. Yani hayatıma yeni giren biri gibi değilde hep varmış gibi bir his var içimde. Çok fazla tanımıyorum ama her huyunu biliyormuşum gibi hissediyorum çok garip bir şey. Sonra düşünüyorum hani insanlar evlenecekleri kişiyi tanırmış ya öyle bir şey mi yoksa her şey benim boş safsatalarım mı karar veremiyorum. Çünkü kendi kendime gelin güvey olmak ta istemiyorum.
AdChoices
ADVERTISING​

1-2 ay sonra iş bittiğinde onu hiç tanımamış olmak ve tüm bu düşüncelerimi görmezden gelmiş olmak istemiyorum galiba. Sizce iş bitiminde bir şekilde dolaylı bir adım atmalı mıyım? Bu kendisine söyleyeceğin bir şey olabilir veya arkadaşıma çıtlatmak olabilir?

Yoksa ne yapmam ne düşünmem daha doğrudur?

Kızlar ya duygu durumum için güncelleme paylaşmak istiyorum. Düşüncelerinizi merak ediyorum..

Geçen süreçte hiç yüz yüze gelmedik işimizi hep online yürütüyoruz gerektiğinde watsapp grubunda iletişim sağlıyoruz. Yani hiç birebir iletişim kurmadık. Bence kendisi hem çok iş odaklı hem de bu amaçla tanıştığımız için bana o gözle bakmıyor. Aslında bu yönünü bile kendime benzettim. Yıllardır tanıştığım insanlara hep iş arkadaşı okul arkadaşı gözüyle bakıyordum ve bence bu bir huy gibi bir şey bilmiyorum…

Neyse kızlar bu kişiden bir adım görmemiş olmama rağmen hep yıllardır tanıyor gibi hissediyorum ve sürekli ister istemez aklıma geliyor. Yani hayatıma yeni giren biri gibi değilde hep varmış gibi bir his var içimde. Çok fazla tanımıyorum ama her huyunu biliyormuşum gibi hissediyorum çok garip bir şey. Sonra düşünüyorum hani insanlar evlenecekleri kişiyi tanırmış ya öyle bir şey mi yoksa her şey benim boş safsatalarım mı karar veremiyorum. Çünkü kendi kendime gelin güvey olmak ta istemiyorum.
AdChoices
ADVERTISING​

1-2 ay sonra iş bittiğinde onu hiç tanımamış olmak ve tüm bu düşüncelerimi görmezden gelmiş olmak istemiyorum galiba. Sizce iş bitiminde bir şekilde dolaylı bir adım atmalı mıyım? Bu kendisine söyleyeceğin bir şey olabilir veya arkadaşıma çıtlatmak olabilir?

Bence sen bir adım at, aklında kalmasından iyidir.

AdChoices
ADVERTISING​

Bu konuda kendisine birşey söylemeyin, arkadaşına da çıtlatmayın. İş ortamında böyle gerginliğe gerek yok, zaten bu kadar büyük adımı birden atmaya da gerek yok. Arkadaşlığınızı ilerletmeye çalışın. Sonrasında sizden hoşlanırsa kendisi Adım atar.

kahve içmeye çağır bence. en kötü arkadaş olursunuz ve belki oradan doğar bir şeyler. yoksa hep içinizde kalacak

Madem işkoliksiniz ikiniz iş üzerinden konu açın. Bunda yardımcı olur musun diyin mesela. Bu arada bu işkolik abimiz hangi burç🤣İkizler çıkarsa şaşırmıcam

Bence şu an için potansiyel kimse olmadığı için etrafta zihninizde fazla idealize etmişsiniz gibi geldi bana bu adamı. Dilerim güzel bir insanla yolunuz kesişir tez zamanda bu beyefendi veya bir başkası 🥰

Acaba sevgilisi olabilir mi. Belki onun da hoşlandığı biri olabilir.
Uzun sure biriyle duygusal bir yakınlığını olmamis. O yuzddn bu kişiyi kafanızda çok büyütmüş ve idealize etmişsiniz. Zamana bırakın, erkek hoslandiginda muhakkak geliyor. Kaçan kovalanır bunu unutmayın.ilk adımı erkek atmalı diyenlerden değilim, ama kendini öne atınca çok değeriniz olmuyor bundan da eminim.
Zaman içinde size buluşma teklif ederse kabul edin, ins tanıma şansınız olur bu kişiyi.
Olmazsa da ins kalbinizi kipirdatacak birine daha rastlarsiniz 🌸🌸

1-2 ay sonra işiniz bitecekse o adamdan çok hoşlandığınızı ortak dışarıda bir şeyler yapmak için bir ortam oluşturmasını isteyebilirsiniz. Bir arkadaş daha bu öneriyi söylemiş zaten, son anda ortak arkadaş bir işim çıktı diye iptal edip siz baş başa bir kahve içebilir veya yemek yiyebilirsiniz. Bu arada hem birbirinizi daha iyi tanırsınız. Onda da bir beğeni olursa zaten devamı gelir. Kaldı ki bence birazda zeki biriyse ortak arkadaşın sizi baş başa bırakmak istediğini anlar buna göre hareket edebilir.
Bu iş olmazsa ortak arkadaşın yüzüne bakamam diye de düşünme. Bunda utanılacak bir şey yok ki. Böyle tanışıp sevgili olan, evlenen çok insan var. Aklınızda kalacağına deneyin şansınızı, olmadı da bitti dersiniz, aklınızın bir köşesinde kalmaz. Hem iş olarakta bir daha muhtemelen muhatap olmayacağınız için çekineceğiniz bir şey kalmaz.
Sizi kendime çok benzettim bu arada :) Bende ilişkiler konusunda fazla çekingenim. Hatta bu yüzden terapi almayı bile düşünüyorum :D O yüzden girişken insanlara bayılıyorum. Bakmayın size bu şekilde tavsiyeler verdim ama bende arkadaşlarıma kolay kolay gönül ilişkilerimden bahsedemem utanırım. Utanılacak hiçbir şey yok halbuki. Bunun altında yatan bir sebep elbet vardır.

Back
X