Kullanılmak için can atan :p çeyizciğim, çeyizciklerim:)

maşallah diyorumm.. Çok güzeller güle güle aşkla kullan tatlım.. Nerdeyse bitmişş çeyizin.. Düğün ne zaman?

Çok cici çeyizlerin:)) kettle bende de var çok sevioorum onu:)) Mutfağımın en cici parçası taç masa örtün de çok cıvıl cıvıl:) Tez zamnda kullanılırlar inşallah:)

Herşeyin çok güzel güle güle kullan nevresimlerine bayıldım hepsi şahane canım ):):):

maşallah diyorumm.. Çok güzeller güle güle aşkla kullan tatlım.. Nerdeyse bitmişş çeyizin.. Düğün ne zaman?

canımmm düğün yaza ama tam tarih belli değil. nişanlımın tayinini yanıma aldırmaya çalışıyoruz :) ağustosa kadar aldıramazsak ben izmire gider :)))

Çok cici çeyizlerin:)) kettle bende de var çok sevioorum onu:)) Mutfağımın en cici parçası taç masa örtün de çok cıvıl cıvıl:) Tez zamnda kullanılırlar inşallah:)

evet hemen kullanmak istiyorum heyecan yapıyorum :) aminnnnnnnnn
teşekkürlerrr

Canım sonunda açmışsın topiğini ısrarlara dayanamadın öyle değilmi :)

Çok iyi yapmışsın hepsi çok güzel Bende özellikle kırmızı siyah nevresimine bayıldım, masa örtünde çok güzel peçeteleri ile birlikte biri renkli biri düz renk nerden aldın canım onları merak ettim :))

evet dayanamadım açtım :) pembe olan mutfak için olan tredyoldan aldım markası taç. diğer sarı yüzüklü olanı da ipekçe markası daybudaydan aldım :) hemde fiyatı çok uygundu sanırım 8 kişilik 45 ya da 49 tl.
bu arada teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…