Kullanılmak için can atan :p çeyizciğim, çeyizciklerim:)

Çok güzel çeyizin canım cıvıl cıvıl içimi açtı,küçük ev aletlerini kırmızı almışsın bende öyle yapıcam galiba,birde renkli masa örtüsü setine bayıldııımm:16:
İyi günlerde kullan hepsinii:21:

Çok güzel çeyizin canım cıvıl cıvıl içimi açtı,küçük ev aletlerini kırmızı almışsın bende öyle yapıcam galiba,birde renkli masa örtüsü setine bayıldııımm:16:
İyi günlerde kullan hepsinii:21:

teşekkür ederim canım . umarım herşeyi istediğin gibi alırsın . insanın kafası karışıyo.. daha alıncak çok şey var :)

harika çeyizlerin var tatlım Allah güzel günlerde ağız tadınızla kullanmanızı nasip etsin :16:
renkli masa örtüne ayrıyetten bayıldım çok hoş markası nedir birde fiyatu :31:

harika çeyizlerin var tatlım Allah güzel günlerde ağız tadınızla kullanmanızı nasip etsin :16:
renkli masa örtüne ayrıyetten bayıldım çok hoş markası nedir birde fiyatu :31:

canım teşekkür ederim. markası taç trendyoldan aldım geçen haftalarda . 70 e aldım ben. 8 tane peçete ve peçete yüzüğü var. ve ahşap tepsi geldi bunlarla beraber çok şaşırdım ve sevindim :))) :54:

$þiþe.webp$sarev nevresim takýmým.webp şişeden 2 tane aldım küçük görünüyo :)

şu son eklediğin nevresim takımını uzun süredir beğeniyordum. güle güle kullan hepsini. ayrıca emsan tencereler de çok güzel.

Evet ben de bu nevresim takımını her gördüğümde ne hoş diye düşünüyorum. ama bugün bu sitede bi arkadaşımız indirimde olduğunu söyledi hemen aldım. teşekkür ederim :1:

güle güle kullan canım her şeyini :) küçük ev aletlerin çok hoş özellikle mutlu günlerde mutlu mutfaklarında kullanırsın inşallah :)

ayy herşeyin çok güzel hele o pembe masa örtün hele o pembe kahvaltı takımın yanlış anlamadıysam çok güzel güle güle kullan:nazar:

çeyizlerin çok güzel ... herkes gibi bende pembe masa örtünü çok ama çok beğendim

güzel günlerde sevdiğinle kullanmak nasip olsun inşaAllah :)

çok ama çok güzel çeyizlerin canım Allah sağlık ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin ilk eklediğin nevresim takımlarına ve mutfak masası örtüsüne:16::26: bayıldım rica etsem markasını söylermisin

Back
X