Küfür etti bana ilk defa

Gsarayza

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
431
22
48
Eşimle tartıştık arabada ve annem de vardı ki ben normal tartıştım yani annem de olduğu için normaldim o sertti hatta annem uyarmasına rağmen devam etti sonra ben eve çıktım hırsını alamamış gibi beni telefonla arayıp küfür etti ilk defa 9 senedir evliyiz neymiş efendim sen annenin yanında bana bağırmışsın bağırarak konuşmuşsun anneme olaydan sonra soruyorum diyor ki sen bağırmadın ki annem bişey oldu mu bana kızar ilk defa bana dedi sen haklısın. Yani kim haklıysa o.Birlikte bi yere gidecektik kardeşine rahatsızdı ona birlikte pansuman yapacaktık.Annem de gelecekti. Bizi almaya geldi sonra dedi siz çıkın niye gelmiyorsun dedim tek başıma yapamam dedim o da sonra gelirim dedi,Allah bilir ne zaman gelirdi ben de dedim yemek vakti zaten gidiyoruz bekleyemem öylece oturup onlara kocam gelsin sonra pansuman yapayım mı diyeyim sağlıkçıyım hoş değil yani diceklerdi bilmiyor mu bu. Uzun zamandır pansuman tarzı şeyler yapmadım masa başı çalışıyorum ve zor bi pansumandı. Yapamıyor desinler istemem sonuçta ve birlikte gidecketik arkadaşları gelmiş e gel yapalım git yok arkadaşlarım bekliyormuş arkadaşları önemli tabi. Bana gelmeden evvel deseydi çıkmazdık.Ben de o zaman akşam gelelim eve bırak bizi şimdi gitmek istemiyorum dedim o da sinirlendi.Tartıştık beni eve bıraktı annemi de başka yere bırakacaktı annem de varken kendi annesine vs küfür etmiş annem söyledi. Ne kadar kötü ya annemin önünde de küfür etmesi. Evet küfrederdi tlfla başkaları ile konuşurken vs ama bana ilk defa .Tabi ki evliliklerde tartışma olur çok oldu bizim de ama küfür ettiği için kabullenemiyorum ve yaklaşık 2 aydır konuşmuyoruz ve ayrı yatıyoruz o hemen yastığını alıp diğer odaya geçti çocuklarımız da var tabi ben çaktırmamaya çalışıyorum çocuklarımız küçük onun umrunda değil. Her tartışmada hep diyorum dikkat et diye öyle şeyleri umursamaz mesela. Bi de hakkını bana helal etmiyormuş ben ne yaptım küfür ettiği için tüm suç onun değil mi ne olursa olsun bu küfrü haklı kılar mı sizce.

2 ay küsme sebebi degil bu. Tek sorunun bu kavga olduguna emin misiniz?
Baya ici bos bi kavga cünkü
Bugün de bağırdı tartışmalarımızda hep bağırır zaten niye onunla 3.kişi ile konuşuyor gibi konuşuyormuşum vs cvp vermediğim için sinirlendi bir sürü şey konuştu kaç senedir ne çektiğimi ben biliyorum dedi ben de çekiyorum dedim ama ben değiştiriyorum kendimi sen neden çabalamıyorsun dedim bu arada o tartışmadan sonra eve gelmişti küfürden sonra yani dediki herşey annenin başının altından çıkıyor deyince kan beynime sıçradı annem ki çocuklarımıza bakmış kendi annesinden daha çok annelik etmiş ona söyledim de ona dedim annem bunları hakediyor demek diye ağladım çok kötü olmuştum ve kalkmış bugün diyor ki aile konusunu açma annemin saçının teline kurban ederim seni deyince dedim ne oldu şoka girdim ki ben annesine tek bi saygısızlık yapmamışım saygısız insanlar olmasına rağmen seviyemi hep korudum yüne ağladım dayanamadım bu ne ya gerçekten onu tanıyamadım bunu söyledi ya o kadar kötü oldum ki o normalde böyle uzatmaz özür diler ya da ben dilerim haksızsam ilk defa ben %100 e yakın haklıyım o yüzden ben asla bi adım atmayı düşünmüyorum

Küfürü haklı kılmaz da. 2 ay nasıl ayrı kalabildiniz ki. Ömür kısacık bakın 70 kişi bir gecede vefat etti. Alın birbirinizin gönlünü uzatmayın.
Ebet çok küt bi olaydı ama bugün seni annemin saçının teline kurban ederim dedi ki annesine bi saygısızlığım annesiyle bi tartışmışsınız yok ve onu doldurmuşluğım da yok. Bize faydası olmayan biri zararını da görmedim aramaz sormaz öyle biri durup dururken bunu söyledi ve ben herşey senin annenin başının altından kalkıyor dediğini bugün onun yüzüne vurmadım annesinden bu şekilde bahsedince şoka girdim ağladım ne alaka dedim saygısız biri miyim ben saygıdan başka ne gördü benden gittikçe daha kötü oluyoruz

Uzaklaştıkça inada biniyor şeytan boş bırakmıyor işte.Geçmişe dönüp bunu da yapmıştı aha şöyle böyle kuruluyorsunuz. Bence uzatmayın. Ayrı yatmayın. İki ay çok uzun bir süre. Boşu boşuna. Gidip sarıl, al yastığını git kocanın yanına. Özür dile özür dilesin. Güzelce konuşun.

Ben bu olayda hiç bişey yapmadım ki özür dileyeyim ki dileyen biriyim hatta ondan hep bişeyler bekledim bişeyler yapsın ya da gelsin ben onu affederim herhalde diye düşünürken annesi ne alaka daha batırdı

Sizinki bu kavgada bitmemiş . 10 senenin sonunda artık tahammül kalmamış sen beni çektin ben seni çektim
Ama ben tartışmalardan bunaldığım için hani çocuklar da büyüyor artık olgunuz diye son 6-7 aydır hadi yuvayı dişi kuş yapar diye dedim ki alttan al herşeyi herşeye tamam de gitsin vs giyince hiç kavga etmedik çok güzel geçti bu olaylara kadar sana ben iyi oldukça eksiklikleri ortaya çıkıyor diye beni kötüleyecek bişeyler bulmaya başladı bunu görebiliyorum artık ben küfür olmasa uzatmam ki ama o da kendini haklı görüyor haklı mı sizce çıldırcam nasıl haklı görebilir kendini bana küfretti ya ben bunu kabul edemiyorum ben ne yaptım ki bana küfredecek kadar ki ne yapsam da küfür etmeyi haklı kılmaz ki

Anlatırken noktalama paragraf kullanırsanız daha anlaşılır olur cümleleriniz .

Bu adamın 10 sene de kaldıramayacağınız tek hatası bu küfür olayı mı ?
Bence annenizin yanında yaptığı saygısızlık ,size kurduğu cümlelerde küfür etmesi kadar aşağılayıcı . Ağzı bozuk bi adammış zaten birgun size de edebileceğini düşünerek daha öncesinde sürekli uyarmalıydınız ağzını topla bak çocuklarımız var die .

Benim eşim araba da oğlumuz varken bazen sinirlenip yandaki araca ağzına tükürdüğüm die hamurdanıyor hemen çaktırmadan elini tutar gibi yapıp sıkıyorum var gücümle .
Karşıdaki sürücünün trafik ahlakı o kadarsa senin ki ona uymasın diyorum . Bu adamla ahiretle karşılaşma değmez diyorum mesela .bu arada tek kötü laf ağzından duyduğum —agzına tükürdüğüm der ona bile kızıyorum

Ben bu olayda hiç bişey yapmadım ki özür dileyeyim ki dileyen biriyim hatta ondan hep bişeyler bekledim bişeyler yapsın ya da gelsin ben onu affederim herhalde diye düşünürken annesi ne alaka daha batırdı
Ortak bir arkadaşınız veya hatırlı bir aile dostunuz , buyugunuz varsa o kişi kendisi farketmis gibi eşinle konuşup aranızı yapsın yeniden bu küslük bitsin. Bi arabulucu bulun. Bu iş böyle giderse yuvaniz yıkılacak bence

Evet başkalarına küfrederken hep uyarırım. Aynı şekilde arabadayken arkadaşı da varsa ben varken bi de arkadaşının yanında asla kürfetme diyorum ben varım yanınızda çünkü dedim hep yani. Ailesi de küfür eden insanlar bizimkiler hiç öyle değil mesela.
Annemin yanında küfretmesi ayrı bi olay zaten annem de konuşmuyor onunla teyzemler uzak bi yerden geldiler diye anneme gittik ayrı ayrı tabi annem de hoşgeldin dedi Sadece sonuçta evine gelmiş.
Annemle aynı binada oturuyoruz bu arada.
İşte bu birkaç gündür bana sarıyor sen böylesin vs diyor ben de benim ağzımdan kötü bişey duyamazsın benim seviyem belli diyorum hiç ağzımı bozmuyorum onaylamadığım bişeyi ben niye yapayım hiç bir zaman da yapmadım

Kendı annesine küfreden adamın size etmesine şaşırmamanız gerekir aslında . Yani zaten ağzı bozuklar diyorsunuz ne bekliyorsunuz ki . Siz küfür olayına değilde annenizin yanında yaptığı saygısızlığa ve sonrasında hersey ananın başının altından cıkıyor cumlesıne daha çok takabilirsiniz .

Aynı binada olduğumuz için bu tartışmadan 1 hafta sonra erkek kardeşim semizi duyup geldi yani apartmana da rezil oluyoruz onunla konuştu hatta çift terapisini dedi hayır karşıyım vs söyledi sağlıklı konuşamıyorsun ki kendini değişik şekilde hareketlerle değişik şekle sokuyor.
İletişim çok zor yani hemen sinirlenen bi yapısı var.
Benim ailem hep şahit oldu tartışmalarımıza.
Ama bu küfür olduğu için utanırdım anlatmazdım kardeşim duymasaydı.
Kalp krizi geçirecek kendimi burdan atıcam bana bişeyler oluyor artık bunlar bana rolmüş gibi geliyor sanki herşeyi o yaşıyor ben de oturup puro içiyorum keyifle yahu benim de psikolojim bozuldu terapi alcam yakın zamanda zaten kendimi güçlü hissetmiyorum

Onu söylüyorum her seferinde ben öyle demek istemdim senin annen bana kendi ailemden daha çok annelik etti dedi zaten. Biliyor benim ona daha çok bozulduğumu annemin o olaydan sonra diyordum hadi herşeye tamam da annem bize iyilikten başka bişey yapmayan kadın bu lafları mı hak ediyordu diye çıldırdım zaten orda koptum ben.
Kardeşime de demiş zaten ben öyle demek istemdim vs senin annen benim annemden daha çok annelik yapmış vs demiş.
Evet ağzı bozuklar ama bana kötü bişey söylemedi şimdiye kadar bağırması vardı evet başkasına küfrü de ama bana değil yani

Senin ailene gıcık kapmış zaten . Tarafsız birini bulun konuşması için ve sizin tembihlediginizi çaktırmasin bi süre sık sık görüşüp alttan alttan mesajlar versin eşinize aile sadetinden vs bahsedip nasihatler versin . Ondan sonra konuyu açsın. Önce bi eşinizin gazını sinirini alsın yumusatsin sonra konuşsun yani

O zaman arayı bulmaya çalışın madem 10 sene sonra hâlâ eşim bana iyidir diyorsunuz toparlanın uzatmadan yuvayı kurtarın

Öyle biri yok ki yani öyle aile ilişkisini dışa vuran biri değilim ben yani bunun için çabalıyordum ailem duymak zorunda kaldı da o ayrı . İnanınki utanıyorum bana küfrettiği duyulsa diye yani öyle biri değilim saygılı biriyim ailem de öyle bunun duyulması canımı çok sıkar. Düşünüyorum da yok öyle biri terapiye gidelim dedim yok diyor mesela o da problem

O zaman arayı bulmaya çalışın madem 10 sene sonra hâlâ eşim bana iyidir diyorsunuz toparlanın uzatmadan yuvayı kurtarın
İşte beni sindirmeye çalışmıyor mu bu böyle bişey değil mi özür dilemem asla dedi yani ben adım atsam beni değersiz kılmaz mı bu durum.
Daha yeni bugün seni annemin saçının teline kurban ederim dedi
Vay be sen kalk doğumgünü anneler babalar günü kutlamayan bi ailemin anne baba günlerini kutla hediye al seni arayıp sormazlar da ama sen saçlarının teline kurban olsaymışsın. Anne babası diye hep saygı duydum ne kadar hak ettikleri tartışılır eşim için yaptım hep herkesin anne babası kendine değerli ama eşi de ayrıdır. Ağladım bunu duyunca zaten ağlak biri oldum kızdım sonra yine kendime ağladın sen diye

Özür dilemeyin zaten ama belli ki oda dilemeyecek bu şekilde de sürekli bi çatışma içinde olursanız toplamak zor olabilir . Valla eşim için ailesine saygı duyup bişeyler yapmam hakettikleri gibi davranırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…