Küfür Etmeyen Erkek Var mıdır ?

6 yıllık sevgilimle 1,5 yıla yakındır evliyiz hiç öle bişi duymadım erkek den erkeğe değişiyor demekki

Benim erkek arkadaşım normalde çok kibar bi insandır benimde gözümün içine bakar çok güzel çok tatlı dilli konuşur ama bi kavgamız olduğunda sinirlendiği zaman bi anda değişiveriyo adam tanıyamıyorum Ağzından o kadar iğrenç küfürler çıkıyo ki midem bulanıyo resmen Siniri yatışıncada pişman oluyo, özür diliyo, ''Küfür etmeden sakinleşemem sen ettiğim küfürleri duyma aşkım.'' diyo nerdeyse tek kötü huyu bu napcam nasıl vazgeçircem bu alışkanlığından bilmiyorum

Bu devirde hele hiç sanmıyorum. Bizim yanımızda etmiyorlar diye hiç etmiyorlar sanıyoruz . Her erkek az çok küfreder bence. Özellikle toplu maç izlerken.

Kırılmakta haklısın. Benim erkek arkadaşım da arkadaş ortamında kesin ediyordur çünkü trafikte de çıldırdıpında edebiliyor sonra benden özür diliyor ama ben sorun etmiyorum.

Benimki de hariç. Bana karşı kullanmaz ama arkadaşlarıyla veya maç izlerken falan küfür eder.tasvip etmesem de Çok acayip bişey gibi görmüyorum açıkçası. Çoğu erkek küfür eder

Eşim yanımda etmez ama erkek arkadaşlarıyla konuşurken bir kaç kere şahit oldum seninki değişik bi boyut direk sana etmiç küfrü

Normal değil tabii ki hele bir bayana karşı çok saygisizca...anlaşılan o ki ya ağız alışkanlığı olmuş ya da çok sinirli. ..dikkat et sende zamanla ağzını alıştir bilirsin farkında olmadan sinirden se zaten yaşayamazsin onunla...ama bazen ne yalan söyleyeyim içimde öyle bir öfke patlaması oluyor ki bildiğim bütün en ağır küfürler edip hırsımi almak istiyorum ama yok yani kendi kendime bile yuksek sesle soyleyemiyorum. ..alışkanlık işte ben hiç alışamadım demek yazık bana ya

Eeee şey öyle bir tepkiyle hiç karşılaşmadım
Küfür etmeyen erkek vardır bence de bize denk gelmez ki
Hem sinirlenince ben de ederim

Küfür bence normal ama nerde, nasıl edeceğini bilmemek kesinlikle anormal. Sevdiğin insanla bu konuda benzer değilsen hayat katlanılmaz olur herhalde

çüş bu nasıl bir üslup dur benim eşim küfür etmez çok sinirlenirse ağzından kaçar ama bana değil mesela maç izlerken onda bile uyarırım hiç sevmem küfür eden tipleri

Küfür iğrenç, küfürün kadına yönelik olması ayrı iğrenç. Yani iki erkek tartışsa da küçük düşürülen yine kadınlar. Ebenin a.. Ananın a... O. çocuğu... Ben hiç görmedim sadece birbirine küfreden erkek. Ya anneye, ya eşe ya da kız kardeşe sövülüyor. Çok iğrenç oluyorlar. Bu bile soğuma sebebi bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…