Küfür Etmeyen Erkek Var mıdır ?

Evet her erkek küfür eder ama kendi aralarında...Yani görgülü adam bir kadının yanında küfür etmez hele ki eşiin,sevgilisinin yanında aslaaa. Çok sinirlenseler bile tutarlar kendilerini bayandan utanırlar....Ben çok duymuşumdur ben şimdi sana birşey derdim de dua et bayan var yanımda dediklerini. Bu çok terbiyesizmiş,, Sana da hiç saygısı yokmuş canım bunun...

benim eşimde küfretmez pek... ama binde bir çok aşırı sinirlendiyse etmiştir bir kaç kez....
genelde trafikte kural ihlali yapan şöförlere....

Aaaaa çok enteresan. Ve cok ayıp. O kadar erkek arkadaşım var, dönem dönem hayatımda birileri de oldu hep kibar insanlar. Bir kez bile birinden küfür duymadım. Kendi aralarında ediyorlardır tabi ama yanımda salak deseler afedersin diyecek insanlar. Ben biraz kibar biriyim. Ve cok saygı duyarım karşımdakine belki de ben böyle olduğum için etmiyorlardir. Siz de mesafenizi koyun derim. Hiç hoş değil yahu

Çok sinirlenirse eder.
Ama nadirdir.
Tabi ki asla bana etmez.
Trafikte eder genellikle, alışkanlık sanırım.
Ağzına bir tane şaplatırım teksek, kendine gelir.

eşim küfretmeyi bırak sesinin tonu bile yükselmez.babam sinirlidir anında parlayan insanlardan ama ondanda hiç bi zaman küfür duymadım.
abimde çok sakin bi insan ama trafikte biraz sinirleniyo Allah korusun istanbul gibi bi yerde yaşasaydı trafik yüzünden küfürbaz olyr çıkardı heralde

ebenin a..ı diyen bi erkeğin karısına saygısı yoktur çok terbiyesizce

küfretmeyen erkek vardır ama mumla aramak gerekir tatlım

Seni çok çok iyi anlıyorum. .
Eşim normalde çok iyi biridir beni el üstünde tutar ama maalesef sinirlendigi zaman kavga ettiğimizde onu tanıyamiyorum..
Sırf bu sebepten küfür konusundan dolayi esimden boşanmaya karar vermiştim. .
Anladı ne kadar ciddi olduğumu. . Seni kaybedemem. Dedi.. bir daha edersen bosarim dedim peki dedi..
O gün bugündür maşallah hiç etmedi..

Düşündüm de benim eşim en son ne zaman küfretti diye de bulamıyorum. Hayvan isimleri bile kullanmaz. Ben ilk evlendiğimiz zaman bir kere “bundan bir b.k”olmaz demiştim de benimle 3 gün konuşmadı bu laf yüzünden.”ben etmiyorum sana yakıştı mı?” diye.

Hele var ya şu erkeklerin ettiği ana avratlardan 1 tanesini bile tanıştığımdan beri hiç duymadım.

Ne derler tahtaya vur

Heleki bide kavga edildigi zaman :) ağzına geleni sayıyorlar. Başta çok alınıp kırılıyordum. Hâla tam alışmış sayılmam ama dinlememye çalışıyorum. Bence hiç küfür etmeyen erkeklerde vardır illaki. Ben doğdum büyüdüm hic küfürlü bir ortamda yetişmedim :) ama bi evlendim ohooo küfürlere gel.

elbette vardır.. ne erkekleri ne de kadınları genellememek lazım.. yetiştirilme tarzı, çevre, aldığı eğitim falan falan etkileyici küfür konusunda.. küfür etmemenin, dövmemenin övülecek şeyler olduğunu bu forumda gördüm.. şiddeti ne kadar benimsemişsek, öyle davranmayanlar "hava atıyor" muamelesi görüyor..

bu nasıl bir densizlik ya hele o ettiği küfür...
ben kesinlikle küfüre katlanamam küfür olan ortamı da terk ederim..

erkeklerin kendi aralarında yaptığı küfürler olabiliyor.ama size ettiği küfür ne öyle.çok terbiyesiz.söylemiyor musunuz rahatsızlık duyduğunuzu?

benim eşim erkek arkadaş ortamlarında küfürlü konuşuyor.
askerden dönünce evde de küfür etmeye başlamıştı, mesela bardak devriliyor su dökülüyor yere hay a.... diye. ama artık askerde olmadığını yavaş yavaş idrak ediyor. ben hiç sevmem küfürü çünkü!

O sizin verdiğiniz örnek çok fena yalnız duymayınca ebenin bilmemnesi ne demektir yaa..
Ben duymayıp sevgilime hıı deyince en fazla gıcıklığına ''duysaydın'' der

Diğer şekilde valla ben benim herifin ağzından zerre argo çıkmaz diyordum senelerdir..
4 yıldır birlikteyiz bu son sene artık rahatlıktanmıdır nedir arada argo kelimeler çıkabiliyor ağzından
eskiden döt derken bile afedersin aşkım derdi şimdi mesela direk söylüyor afedersin fln demeden
birisine çok sinir oluncada yok bilmemneyin evladı p.ç şerefsiz or... bilmemne saydırıyor
ama asla şahsıma küfür etmemiştir şimdiye kadar ettirmemde zaten bana ebenin a.. diyecek adamın zaten pipisini koparırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…