- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi imagemaker
-
Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
küfretmeyen erkek vardır ama mumla aramak gerekir tatlımErkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
Deyip kendimi avutuyorum işte bende ..küfretmeyen erkek vardır ama mumla aramak gerekir tatlım
Seni çok çok iyi anlıyorum. .Erkeklerin kendi aralarında ettiği küfre o kadar kötü bakmıyorum ama eş de olsa bayana saygı istemek çok mu şey istemek .Allahım ne suçum vardı da beni bir kroya düşürdün .Nefret ediyorum bazen tüm erkeklerden
Düşündüm de benim eşim en son ne zaman küfretti diye de bulamıyorum. Hayvan isimleri bile kullanmaz. Ben ilk evlendiğimiz zaman bir kere “bundan bir b.k”olmaz demiştim de benimle 3 gün konuşmadı bu laf yüzünden.”ben etmiyorum sana yakıştı mı?” diye.Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
Ne derler tahtaya vurDüşündüm de benim eşim en son ne zaman küfretti diye de bulamıyorum. Hayvan isimleri bile kullanmaz. Ben ilk evlendiğimiz zaman bir kere “bundan bir b.k”olmaz demiştim de benimle 3 gün konuşmadı bu laf yüzünden.”ben etmiyorum sana yakıştı mı?” diye.
Hele var ya şu erkeklerin ettiği ana avratlardan 1 tanesini bile tanıştığımdan beri hiç duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?