- 4 Eylül 2014
- 164
- 80
- 73
- Konu Sahibi imagemaker
-
Aaaaaçok enteresan. Ve cok ayıp. O kadar erkek arkadaşım var, dönem dönem hayatımda birileri de oldu hep kibar insanlar. Bir kez bile birinden küfür duymadım. Kendi aralarında ediyorlardır tabi ama yanımda salak deseler afedersin diyecek insanlar. Ben biraz kibar biriyim. Ve cok saygı duyarım karşımdakine belki de ben böyle olduğum için etmiyorlardir. Siz de mesafenizi koyun derim. Hiç hoş değil yahu
Siz alışmayın bu duruma, hep çok şaşırın ki anormal olanın kendisinin yaptigi olduğunu anlasın eşiniz. Bu geldi aklıma, naçizane. Inşallah çıkarır küfrü lügatından hoş değil gerçekten. Gönlünüze göre olsun herseyAllah iyiliğinizi versin, güldürdünüz beni...
Ailemden hayatım boyunca sadece babam 1 defa küfretti, o da bize ve ablama hayatı zehir eden ablamın eşine ve ailesine. Haketmişlerdi. Kendim "gerizekalı" demek için bile küplere binmiş olmam lazım, ki kolay kolay olmaz.
Ama eşim birilerine çok sinirlenince küfür ediyor, ilk duyduğumda aklım çıkmıştı, şoka girdim resmen. O da benim o kadar şaşırmama şaşırmıştı. Şahsıma asla demez ama duruma göre kullanıyor.
Ben eşimi uyara uyara "şimdi sen kızıyorsun ama buna ............ demeyeceksin de ne diyeceksin yani, sen söyle?" gibi bazı şeyler söylüyordu, ona da sinirlenemiyor insan gülmeye başlıyor, çünkü ağzı alışmış, tutamıyordu kendini... Şimdi biraz azalttı, atarız inşaallah hayatımızdan küfürü, çok rahatsız oluyorum çünkü ben
Elbette vardır,benimde ne babam nede erkek kardeşim küfür eder ağızlarından bir kere bile duymadım.Hatta kardeşimin arkadaşları bile bazen bana der senin bu kardeşinin ağzından küfür duymadık diye.Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
İnternette okumustum kadınlar erkeklere gore kufre daha meyillilermis şaşırmıştim okuyunca konuya gelince esim arkadaşlarıyla malesef küfürlü konusuyo o kadar ikaz etmeme her defasında tartismama rağmen degismiyoErkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?