Küfür Etmeyen Erkek Var mıdır ?

KV erkek gibi sürekli eder ve bundan gururlanir sanki iyi bi haltmis gibi ama esimilden bu zamana kadar hic sahsima küfür duymadim. Gerçi KV de bana etmez ama agzi pistir. Kesimde sadece mac izlerken küfür eder ama o kadarda çok diiil yani. Demekki küfür etmeyen erkek yok kadon cokkk :))

Allah iyiliğinizi versin, güldürdünüz beni...
Ailemden hayatım boyunca sadece babam 1 defa küfretti, o da bize ve ablama hayatı zehir eden ablamın eşine ve ailesine. Haketmişlerdi. Kendim "gerizekalı" demek için bile küplere binmiş olmam lazım, ki kolay kolay olmaz.

Ama eşim birilerine çok sinirlenince küfür ediyor, ilk duyduğumda aklım çıkmıştı, şoka girdim resmen. O da benim o kadar şaşırmama şaşırmıştı. Şahsıma asla demez ama duruma göre kullanıyor.

Ben eşimi uyara uyara "şimdi sen kızıyorsun ama buna ............ demeyeceksin de ne diyeceksin yani, sen söyle?" gibi bazı şeyler söylüyordu, ona da sinirlenemiyor insan gülmeye başlıyor, çünkü ağzı alışmış, tutamıyordu kendini... Şimdi biraz azalttı, atarız inşaallah hayatımızdan küfürü, çok rahatsız oluyorum çünkü ben

Siz alışmayın bu duruma, hep çok şaşırın ki anormal olanın kendisinin yaptigi olduğunu anlasın eşiniz. Bu geldi aklıma, naçizane. Inşallah çıkarır küfrü lügatından hoş değil gerçekten. Gönlünüze göre olsun hersey

Elbette vardır,benimde ne babam nede erkek kardeşim küfür eder ağızlarından bir kere bile duymadım.Hatta kardeşimin arkadaşları bile bazen bana der senin bu kardeşinin ağzından küfür duymadık diye.

İnternette okumustum kadınlar erkeklere gore kufre daha meyillilermis şaşırmıştim okuyunca konuya gelince esim arkadaşlarıyla malesef küfürlü konusuyo o kadar ikaz etmeme her defasında tartismama rağmen degismiyo

woh... saygı bitmiş gitmiş... benimki asla bana küfür etmez. oynadıgı oyunda sinirlendiği zaman eder, duyarsam böyle bakarım, özür dilerim aşkımm der. bu da ayda yılda 1... bunun dışında küfrünü duymadım... ama babam anneme bana o..u dediği bile oluyor.. ve bu sürekli olan bir şey..

Eski sevgilim çok ederdi. Yanıma etmez mesajlarda küfürsüz tek cümle kurmazdı. Nokta gibi bir şeymiş onun için. Yıllarca bunun kavgasını yapmıştık, taa lisedeydim o zamanlar sinirleniyordum, istisnasız her gün bunun kavgasını yapıyorduk ama yıllarca sabrettim ona.

Şimdi sevgilim yok ama sevdiğim var. O hiç böyle değil. Konuşmalarına çok dikkat eder yanımda, ya da bir şey yazarken.
Ama o da küfür ediyor biliyorum. Maç izlerken falan küfür kaçırır ağzından, gözlerimi kocaman açıp yüzüne baktığım gibi, özrünü diler hemen. Ama bana karşı etmişliği yoktur.

Babam da maç izlerken ya da siyasi bir konuda çok kızdı mı televizyona eder kendini tutamayıp. Sonra göz ucuyla bize bakıp, o cümleyi hemen yarıda keser.

hiç normal değil...
çok saygısızca ve oldukça avamca...

Kufretmeyen erkek tabii ki var

Zaten kalabalikta duymadi diye "hii" deyince e... A... Diyen adama ben haddini oyle bildiririm ki 3 gun tavana bakar bos bos

normal degil
abimler hic küfretmezler
benim agzim bozuktur esim cok kizar cok uyarir
5 senelik evliyim
agzindan bir kere küfür duymadim

Bilmiyorum zor gibi ama olmasını ve bana denk gelmesini diliyorum.
Çok çok sinirlenince nadiren kötü sözler çıkabilir (birbirimize değil) ama genel olarak küfretmem edilmesini de sevmem.. Alışkanlık oluyor.
Kendi aralarındaki pis muhabbetlere bile çok sinir oluyorum, bir kere denk gelmiştim eski sevgilimde şaşırdım yüzüm buruştu soğukluk hissettim resmen.. Kendi aralarındakiler dışında bazı kızlarla da oluyordu biraz(ünide kendi sınıfıyla topluca bir muhabbete denk gelmiştim) neymiş çok yakınlarmış kimse kötü düşünmüyormuş vs.. Erkekler arasında da normal dedi, normalleşmiş normal değil bence o da, sevmiyorum ben...
Hayır normal değil, hele ki bana edecek, kabul edemem...

Neyse benim esimin hemen hemen hic kufurunu hatirlamam, hatta bana sorsan beni daha pis agizliyim, sinirlenince baskasina sover sayarim... Kufur konusunda cok takintili olmamak gerektigini dusunuyorum, yapi ve tercih meselesi, cok cirkinlesmedigi surece insan cok sinirlenince cikar bazen agzindan, kadini erkegi yok bu isin... Birbirlerine edilen kufuru kastetmiyorum kesinlikle...
Fakat sizin verdiginiz ornek korkunc, duymuyorsunuz diye o sekilde konusmasi tek kelime ile igrenc...
Cok klisedir ama cok dogrudur sevgi kadar bir iliskide saygi da onemli, bazen zorlansa da insan o temeli belli bir yerden sonra kurmali, yoksa gayet seviyesiz ve lacka bir iliski ortaya cikar, tipki verdiginiz ornek gibi...

hepsi aynı tas, aynı hamam....en cahilinden okumuşuna kadar.....küfür onların doğalarında var.......

Ben eşimle evlenene kadar ne kardeşimden ne babamdan küfür duymamıştım, terbiyesizin önde gideniyle evlenmişim atsan atılmıyor satsan satılmıyor

Esimle arkadasken yaninda birkac kez kufur ettim. Kufur etmek agzima cok yakisiyomus da o an bana asik olmus.

Hiç olmazsa içinden eder insan ya , ben öyle yapıyorum bazen açıkçası ...

iş yerinde bir abimiz var. herkes tarafından çok saygılı ,efendi bir insan olarak bilinir. davranışlarında çok ölçülüdür. bugün küfür etti şok olduk. o bile küfür ettiyse etmeyen yoktur diye düşünüyorum artık :)

Yanı her erkek küfür eder tabı ama sevgilisine etmesı bambaska bırsey ..Bu durum normal degıl

banada çevresindekilere de eder.ama bende rahatsız olmam.çünkü böyle anlamadığım zaman falan ana ebe karıştırarak saygısız bi şekilde etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…