Küfür Etmeyen Erkek Var mıdır ?

Çok namuslular ya.

ben küfür etmeyen erkeğe rastladım tmm bazı insanlar varağzına hiç yakışmaz. hatta ay bu onu nasıl söyledi dersiniz ama gerçekten küfürsünüzü görmedim. bu çok sinir bozucu bişey ama şuannd abizim kadınlarımız bile ulu orta sk.tr git o.ç. diyebilıyken erkeklerinki artık önemsemiyorum.

Ilk defa duydum. Yuh yeni sanamı dedi.kimse4/4 lük değil benimkide kıskançdır. Ama agZından tek bir küfür duymadım argo konuşur arada ama sinirlendiği erkeklere mesela trafikte magandamın edenlere falan. Bu çevreden kaynaklı aileden çevreden görüyorlar onlar için ekmek su gibi. Adamlar amk. U. Bağlaç haline getirmiş. Alışkanlık ama anormal bi durum. Bırakı. Erkekleri kadınları açıktan küfredenden görüyorum karakteri böyleye

Küfür bence normal ama nerde, nasıl edeceğini bilmemek kesinlikle anormal. Sevdiğin insanla bu konuda benzer değilsen hayat katlanılmaz olur herhalde

bence küfür normal olamaz nerede olursa olsun....
küfür kişinin imanını bile alabilirmiş.... imanımızdan gayrı neyimiz var şu hayatta?
yani çok tehlikeli ve çok kötü pis birşey bu küfür bence.

Var gercekten kufur etmeyen erkekler.gerci bi cocugu kufur etmek icin degil cumleye yuklem,vurgu olarak kullaniyolar ama yinede igrenc.etmeyen etmiyo,onu biliyorum
Evet var.
Salak falan der belki esim( bana demez..) ancak kotu kufur hic duymadim. Cok sinirlense trafikte sunu soyler
alacaksin bunlari,kafasini ezeceksin.
ben de akil hastasi falan derim. Ancak ... cocugu vs. Hic duymadim.
kufretmeyen erkek var yani..

evet "küfür etmeyen insanlar var"bende bir zamanlar onlardandım..taki evlenene kadar..bi insan bukadarmı renk belli etmez nişanlıyken hiç sezmedim.. ama 6 yıl oldu evleneli kenisi trafikte kufreder tv izler kufreder ve suan ben ondan beter küfrediyorum ki ben bir zamanlar g...öt demeyi bile çok çok ayıp sayan bi insandım..bunuda çok iyi bilirdi kendisi..

Aynen oyle.benim esimde oyleydi zaten kimse duymak istemedigi seyi baskasina soylemese sorun kalmicak.

Her erkek küfür eder, hatta kadın olarak bazen ben bile küfür ediyorum ama şaka yollu bile olsa sana bu şekilde hitap etmesi çok terbiyesizce.

Küfür etmeyen kadın varmı ki? Her insan sinirlenince kendini kaybedince küfreder herhalde ya

Valla ben bile ediyorken çevremdeki erkeklerin etmemesini beklemiyorum : )
Ha tabii ki bir sınır vardır, çok abartmadıkları ve bana etmedikleri sürece ben rahatsız olmuyorum.

Hem küfür edip hem inkar ediyorlar .Müşteriye demişimdir diye .Müşteriye demişmiş bak bak bak .İnan ki hiç hatırlamıyorum diyor . Karşılarında çocuk var zennetmiyorlarmı delirmemek işten değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…