- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
Çok namuslular ya.Küfür iğrenç, küfürün kadına yönelik olması ayrı iğrenç. Yani iki erkek tartışsa da küçük düşürülen yine kadınlar. Ebenin a.. Ananın a... O. çocuğu... Ben hiç görmedim sadece birbirine küfreden erkek. Ya anneye, ya eşe ya da kız kardeşe sövülüyor. Çok iğrenç oluyorlar. Bu bile soğuma sebebi bana göre.
Çok namuslular ya.
Ilk defa duydum. Yuh yeni sanamı dedi.kimse4/4 lük değil benimkide kıskançdır. Ama agZından tek bir küfür duymadım argo konuşur arada ama sinirlendiği erkeklere mesela trafikte magandamın edenlere falan. Bu çevreden kaynaklı aileden çevreden görüyorlar onlar için ekmek su gibi. Adamlar amk. U. Bağlaç haline getirmiş. Alışkanlık ama anormal bi durum. Bırakı. Erkekleri kadınları açıktan küfredenden görüyorum karakteri böyleyeErkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
Küfür bence normal ama nerde, nasıl edeceğini bilmemek kesinlikle anormal. Sevdiğin insanla bu konuda benzer değilsen hayat katlanılmaz olur herhalde
Evet var.Var gercekten kufur etmeyen erkekler.gerci bi cocugu kufur etmek icin degil cumleye yuklem,vurgu olarak kullaniyolar ama yinede igrenc.etmeyen etmiyo,onu biliyorum
Aynen oyle.benim esimde oyleydi zaten kimse duymak istemedigi seyi baskasina soylemese sorun kalmicak.Evet var.
Salak falan der belki esim( bana demez..) ancak kotu kufur hic duymadim. Cok sinirlense trafikte sunu soyler
alacaksin bunlari,kafasini ezeceksin.
ben de akil hastasi falan derim. Ancak ... cocugu vs. Hic duymadim.
kufretmeyen erkek var yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?