- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
- 63
- Konu Sahibi imagemaker
-
aynı bokun laciveti bende var .. sıkıntı onların bu olayı çok ama çok basit görmesi.. bu olayı sorundan saymıyorlar. konuşunca çok abartıyorsun derler.. benim içinde bir saygı yoksunluğu bu olay...telefonda söylediğini duyamayıp hıı demenin karşılığı ebenin a..ı ise saygı bitmiş demektir .Yanlış mıyım ?
off ben okadar çok kavga etmeye başladım ki bu yüzden valla nasıl aşıcam olayı bilemiyorum. o kadar basit bir kavgada bile söylediği küfür benim delirmeme yetiyor bile...benim eşim erkek arkadaş ortamlarında küfürlü konuşuyor.
askerden dönünce evde de küfür etmeye başlamıştı, mesela bardak devriliyor su dökülüyor yere hay a.... diye. ama artık askerde olmadığını yavaş yavaş idrak ediyor. ben hiç sevmem küfürü çünkü!
Valla bu konuda tam puan. Bir de ev işi yapsa, zaten benden sonra çıkıyor evden benden önce geliyor,kızın hastane, okul işlerine o bakıyor. Ev işlerini de hallediverse rolleri değişeceğiz de o noktada çok kapışıyoruz kıran kırana. Ne desem “5 dk neyi var”Ne derler tahtaya vur
Off offf bana kaderimin bir oyunu mu buhatta benim eşim başkaları benim yanımda küfür edince kaplan kesilir.. ama kendi.. ne diyeyim erkek kafası işte anlamak akıl sır erdirmek mümkün değil...
Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?